Random Book Stuff
Re: Random Book Stuff
Тоест нямаш никакво съмнение, че е виновен, така ли?
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Имам доста съмнения, но ако информацията изложена в статията не е фалшива, и не липсва важен контекст (какъвто може и да излезе, с напредването на делото), вероятността да е виновен е по-висока от тази да не е.
Когато е едно обвинение, иди дойди, на света има и такива златотърсачки, но когато са няколко идващи от различни жени вече намирисва на бяла богаташка привилегия.
Най-подозрителното е, че е сключил NDA и й е кихнал близо 300 бона за събитие, което не се било случило, да бе, кажи ми че си виновен, без да ми казваш че си виновен.
There are no rules! I'm gonna get you!
Само искам да отбележа, че всъщност, ако предполагаемите репутационни загуби се очакват да бъдат оценени над сумата за изкупуване на ситуацията, дори невинните плащат. Това е на принципа "аз да кажа, че сестра ти е к**ва, а ти върви доказвай, че нямаш сеестра". И една от основните причеини защо има измислени или пресилени обвинения.Най-подозрителното е, че е сключил NDA и й е кихнал близо 300 бона за събитие, което не се било случило, да бе, кажи ми че си виновен, без да ми казваш че си виновен.
Което не отхвръля вероятността споменатите събития да са се случили. Просто показва, че този конкретен аргумент има нулева стойност.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Една позната, с която го коментирахме това, каза "той щом мълчи след обвиненията и не възразява нищо, значи е виновен". А аз това не го намирам за 100% убедителен аргумент... Не съм някаква супер фенка на Геймън, но го харесвам като писател и ми се иска да не е вярно.
Откакто гледах на живо процеса между Джони Деп и Амбър Хърд и четох след това как медиите изкривяваха събитията от залата (които бях видяла с очите си), не се доверявам на нищо, което е минало през журналистически преразказ. Съответно възприемам с голямо съмнение всякакви статии, анализи и прочие. Затова смятам, че на този етап по наличната информация е трудно да се прецени какво е станало и кой крив, кой прав.
(И все пак "той ми каза да напусна имота му и аз нямаше какво да направя, освен да му духам" - това е просто абсурдно.)
Откакто гледах на живо процеса между Джони Деп и Амбър Хърд и четох след това как медиите изкривяваха събитията от залата (които бях видяла с очите си), не се доверявам на нищо, което е минало през журналистически преразказ. Съответно възприемам с голямо съмнение всякакви статии, анализи и прочие. Затова смятам, че на този етап по наличната информация е трудно да се прецени какво е станало и кой крив, кой прав.
(И все пак "той ми каза да напусна имота му и аз нямаше какво да направя, освен да му духам" - това е просто абсурдно.)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
- tigermaster
- Elder God
Не знам, аз този случай нямам нито време, нито енергия, нито желание да го следя.
Съгласен съм с последните два коментара, а и, ако помня правилно, в началото скандалът беше раздухан от сестрата на Борис Джонсън, а от неговото семейство нищо достоверно не очаквам.
Съгласен съм с последните два коментара, а и, ако помня правилно, в началото скандалът беше раздухан от сестрата на Борис Джонсън, а от неговото семейство нищо достоверно не очаквам.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- Moridin
- Global Moderator
Има някакви пробойни в историите, но цялостно има два лагера - едните смятат, че ако има consent всичко е ок (с нюанси за властова динамика, които аз лично не смятам за релевантни към случаите), другите смятат, че има принципно не-ок неща, независимо от съгласието. А сестрата на Борис Джонсън май е набрала на Геймън покрай някакви терф-войни с Роулинг.
This is it. Ground zero.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Алманах Романтика
https://www.bukvite.bg/forum.php?id=1408
Не изисква логин, само някакви 3 имена.
Аз малко свойски гласувах за това
https://www.bukvite.bg/konkurs/poem.php?docid=106317
https://www.bukvite.bg/forum.php?id=1408
Не изисква логин, само някакви 3 имена.
Аз малко свойски гласувах за това
https://www.bukvite.bg/konkurs/poem.php?docid=106317
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Тъжно, че се оказа yet another shit person. Особено на фона на всичките му изказвания в защита на правата/равенството на жените.
@The Dragon сложих го в спойлер, че е бая гадничко за четене.
@The Dragon сложих го в спойлер, че е бая гадничко за четене.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Четох я онзи ден тази статия, направо ми се повръщаше през цялото време... И да, явно е имал мега травматични моменти в детските си години, ама уви, това не оправдава изпълненията му като зрял човек... Изключително неприятно е и поведението на Аманда, просто...
- The Dragon
- Elder God
Както и Епщайн и Уайнщайн показаха - зад всеки високопрофилен хищник има армия от жени които му водят жертвите.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.