Moderator: Moridin
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Да, но с уточнението, че е хубаво в такива теми да се ориентираме взаимно - "ако ти е харесал авторът Х, пробвай автора У. Ако ти е допаднала книгата Х, хвърли един поглед на книгата У".Roamer wrote:Всъщност не е ли това - препоръчването на неща за четене, за всеки по нещо, като всеки си знае вкусовете - идеята и на рубриката "Evergreen", и изобщо на ревютата в списанието?
Непременно пусни моля, че ми е писнало от скапания (само в тва отношение) английски, където вече се е формирал некъв отвратен консенсус, че САМО said можело да се използва и ВСИЧКО друго било грешно или тъпо.passer-by wrote:Една от главите е "Каза той и каза тя" и в нея Флорин привежда около триста начина да се изрази понятието "каза" в зависимост от контекста и настроението на "казващия". (Ако имам време, ще ги пусна в отделна тема в общия форум).
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ами питай все пак антикварите или пък я вземи от някоя библиотека (назаем, естественоGhibli wrote:Аз определено бих искала да си сложа ръцете върху тази книга, така че би ли ми я заел, като я прочетеш? (много съм внимателна и книги не съсипвам) Или ако може да се намери, кажи къде.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 8 guests