АЙДЕ НА КУПООООООООООН

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Aug 26, 2004 2:08 pm

такааа... тъй като му увериха, че снимките, дето аз обичам да си правя "не се харесват от всички", ще ви спестя мъката да ги гледате... аз обаче обичам да снимам и ще го правя за свое удоволствие...

та да предупредя:
1.снимки от купона няма да се разглеждат от фотоапарата по време на събитието;
2.по време на купона апарата няма да напуска моите ръце, както и
3.снимки от купона няма да се публикуват тук и изобщо няма да се качват в интернет...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Aug 26, 2004 2:19 pm

Ам, съгласна съм за непубликуването, но просто да си ме снимат така без аз да имам и представа какво е излязло... в такъв случай ще се присъединя към партията на Ланис и Дилвиш:Р
Не, хайде просто линковете на снимките да се дават на лични съобщения или кю, а пък могат и да се коментират във форума без да се дават линкове. Съжалявам, че се получава така, но след последните изцепки аз се чуствам малко... омърсена, да речем, просто трябва да се избегне твърде голямат публичност.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Aug 26, 2004 3:26 pm

Морвен, от т.1 до т.3, мисля, че става ясно, че подобно омърсяване няма как да се случи... снимките просто няма да се показват никъде... те са просто продукт на моето хоби... и не, съжалявам, но в удоволствията не ми влиза да правя подбор и да си играя да разпращам лично на всеки, което реша, че ще му хареса... пък ако вземе да не му хареса - да търпя негативи от това... нямам нерви вече за подобен род мероприятия...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Aug 26, 2004 3:46 pm

Не, виж сега, това е хубаво, но и позицията "ще ти правя снимки, но няма да ги споделя с теб" е малко сбъркана. Винаги снимките могат да не харесат на някой, в крайна сметка не си ги взима просто. Негова работа, не си отговорна ти. Или ако са всепомитащо гадни (щото все пак се случват и почти обидни снимки), могат и да се изтрият. Във Варна направихме така и мисля, че се получиха едни от най-хубавите снимки досега.
I don't wanna die

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Aug 26, 2004 3:54 pm

ВАЖНО!!!

Лили ме помоли да подбера хората, на който им е по-удобно да дойдат на Лъвов мост в 18.00h и оттам да ги водя у тях (у Лили де) за купона.

Съжалявам че се получават такива обърквания и се налагат уточнения в последния момент - и на мен не ми се занимаваше с организация, но така се наложи, а и Лили ме помоли да й помогна.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Aug 26, 2004 4:01 pm

Това вече заприлича на пионерска манифестация с вливащи се в основния поток лъчи от хора и прочие.:))) Викам да си направим една среща и на НДК, та да обхванем всички ключови точки на София:Р И носете знамена и лозунги...
Тъй като темата е вече 5 страници с какво ли не, може би е добре да се сложи ново обявление само със срещите и телефоните за контакт...
I don't wanna die