75чка и новия скил дет държи за 1комбо точка 40% ап-то за 14 сек е имба. С малко късмет свалям 25к мобска кръвчица са под тва време
За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
Аре бе друидските ГЬОСТЕРИЦИ немат равни по грозота. Иначе и с куест гиърец и некой и друг стар епик се пердаши добре за соло куестене
75чка и новия скил дет държи за 1комбо точка 40% ап-то за 14 сек е имба. С малко късмет свалям 25к мобска кръвчица са под тва време
Уви масата дет са ми останали босчета са с 50-70к елитките 
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- The Dragon
- Elder God
- PrivateRaio
- Misting
мда, много яко.
Още по яко е като сърфираш върху стрелата от харпуна във Фиорда или в Сторм Пийкс - като бягате с Бранд Бронзбиърд от странното съоръжение на древните със самолета му. Ти си в сърф поза на крилото, самолета лети спираловидно нагоре а от стените скачат дарк айрън джуджета и се биете на крилото - много Джеймс Бонд сцена
Абе екшън сцени с возила много има в играта вече. Стана като френски филм с Белмондо
или Индиана Джоунс
Още по яко е като сърфираш върху стрелата от харпуна във Фиорда или в Сторм Пийкс - като бягате с Бранд Бронзбиърд от странното съоръжение на древните със самолета му. Ти си в сърф поза на крилото, самолета лети спираловидно нагоре а от стените скачат дарк айрън джуджета и се биете на крилото - много Джеймс Бонд сцена
Абе екшън сцени с возила много има в играта вече. Стана като френски филм с Белмондо
Даааа.. куестът със стрелата ми е много по-любим от бягството с пърпорещото самолетче, макар и там да си беше тръпка:)
Особено гламозамайващ е още един куест от северната територия, където на някаква небивала височина се мяташ от дракон на дракон и се биеш с ездачите на гърба на летящия дзвер:). А под теб е бездна - толкова е високо, че земята не се вижда:). Там почти реално ме хвана страх от височини:)
Особено гламозамайващ е още един куест от северната територия, където на някаква небивала височина се мяташ от дракон на дракон и се биеш с ездачите на гърба на летящия дзвер:). А под теб е бездна - толкова е високо, че земята не се вижда:). Там почти реално ме хвана страх от височини:)
Юда, егоист, луда и wow-холик 
- PrivateRaio
- Misting
Бааа не съм го праил явно тва със стрелата пък уж съм изчистил де що има куести до 74ти ;( Иначе килимеца е як, аз трее дигна малко и теълъринга че искам и торби по 20 слота дет са фрост.
Ма де време 
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
То е куест верига. Мисля, че започва с куест да се намерят някакви книжки - едната е от подземието на UK - входът е страничен като пещера. Там имаше един забавен куест, в който ти дават щит и тичаш с него сред тълпи от undead-и. Следва част, където искат от теб да отмъкнеш харпун от селището около Ukeep. Когато направиш и това, те пращат вече на "горния етаж" - т.е. се изкатерваш на високото, където докладваш куест и те пращат в друго селище. Всъщност и по още една куест верига те пращат там - тази, в която се пренасяш в миналото и наблюдаваш откъси от историята на виркулите. общо взето в това селище са харпуните, с които обстрелваш базите на първата куест територия и накрая изстрелваш и себе си:)))
- PrivateRaio
- Misting
поради някаква непонятна за мен причина в работата са ни пуснали интернета... е, ICQ няма и вероятно няма и да има, но поне имам достъп до форумите...
та аз да се похваля... снощи се поогледахме в гилдията, но като се видя, че нямаме още достатъчно изкласили, за да подкараме 25-човека за Накс, събрахме 10 и тръгнахме...
тук да уточня, че Накс (10-човека вариант) го стартирахме миналата седмица, когато се изтипосахме къде пооблечени, къде хич не облечени току-що ударили 80 лвл съгийдилници (в това число и моя милост)... та в рамките на 3 дни и в менящ се състав го разчистихме...
тръгнахме снощи... някои все така недооблечени (аз само със син нек от хероик, епичен колан - от хероик и стаф от Накс от първия ни рън + 70 лвл епичната ми екипировка), други малко по-облечени... и поради плаващия състав от предишната седмица - само половината видели всички босове... попита рейд-лидера откъде копнеем да го подхванем.. плахо се надигна глас "от паяците", та речено-сторено... по едно време викам на Ланис в бг-канала ни "абе не се ли движим нещо прекалено бързо", а тя потвърди... и като се почна - разчистване на крило след крило... така леко, с такова настроение... забавлявахме се на макс... че и с епици се оборудвахме - аз получих нов пръстен, един прекрасен дагер, за който още нямам офхенд и токенче за Т7 робата... насъбрах и емблемки (към момента 52) и скоро с Т7 ръкавички за тях ще се сдобия... Ланис грабна нек и уанд...
докато се усетим бяхме стигнали Конниците.. а там се наложи да танквам единия от тях - егати мързеливата работа... а после решихме да довършим ръна... пречукахме дракона с един скромен уайп преди това, а сетне от раз и Кел`Тузад
та така - 10-човека Накс (18 боса) още на влизането след резета бе разчистен за една рейд-вечер
дано вече се съберем за 25 човека рейд, че да се позабавляваме в по-широк състав 
та аз да се похваля... снощи се поогледахме в гилдията, но като се видя, че нямаме още достатъчно изкласили, за да подкараме 25-човека за Накс, събрахме 10 и тръгнахме...
тук да уточня, че Накс (10-човека вариант) го стартирахме миналата седмица, когато се изтипосахме къде пооблечени, къде хич не облечени току-що ударили 80 лвл съгийдилници (в това число и моя милост)... та в рамките на 3 дни и в менящ се състав го разчистихме...
тръгнахме снощи... някои все така недооблечени (аз само със син нек от хероик, епичен колан - от хероик и стаф от Накс от първия ни рън + 70 лвл епичната ми екипировка), други малко по-облечени... и поради плаващия състав от предишната седмица - само половината видели всички босове... попита рейд-лидера откъде копнеем да го подхванем.. плахо се надигна глас "от паяците", та речено-сторено... по едно време викам на Ланис в бг-канала ни "абе не се ли движим нещо прекалено бързо", а тя потвърди... и като се почна - разчистване на крило след крило... така леко, с такова настроение... забавлявахме се на макс... че и с епици се оборудвахме - аз получих нов пръстен, един прекрасен дагер, за който още нямам офхенд и токенче за Т7 робата... насъбрах и емблемки (към момента 52) и скоро с Т7 ръкавички за тях ще се сдобия... Ланис грабна нек и уанд...
докато се усетим бяхме стигнали Конниците.. а там се наложи да танквам единия от тях - егати мързеливата работа... а после решихме да довършим ръна... пречукахме дракона с един скромен уайп преди това, а сетне от раз и Кел`Тузад
та така - 10-човека Накс (18 боса) още на влизането след резета бе разчистен за една рейд-вечер
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Мисля, че ако открият състезание от типа "най-много случаи на нелепа смърт", Ланис ще ги спечели и ще остави подгласниците да й дишат праха. Преносно и буквално
За момента вече съм абсолютен и неоспорим шампион в надпреварата за умиране на пътеката в Constructors wing, по която минават малки гадни зелени блобчета. Ако си в неподходяща близост до тях, гърмиш и мреш. От раз. Мрях.... мрях... мрях.След уайп на бос, минаване по пътеката и уайп. Имаше дежурен човек от другата страна да ме съживява. И бурни овации, ако успеех да мина.
Вчера тъкмо си мислех, че съм изгубила форма - минавах покрай гадинките и стигах другия край жива, и успях отново да се проявя. Съборихме ние Гробулус и тръгвам аз да си говоря с Танче и да я бъзикам колко пъти е била таргет на боса и защо. И така, комуникирайки си весело в чата, пернах бели крилца... щото човек трябва да гледа къде стои. Цяла битка никой не умря, за да може накрая Ланис да се самоубие по-впечатляващо, чатейки насред облак отровни изпарения...
Иначе пообрахме Накс... Роба, бижутерия, мърляв топуз и хубава пръчица... ботушки, за да тропкам с топли крачета из студените северни земи. успявам вече да стигна над 19к мана в рейда... е, малко зор е да се нахраниш достатъчно бързо, че да я възстановиш, но пък вече и регенерацията е по-прилична.
За момента вече съм абсолютен и неоспорим шампион в надпреварата за умиране на пътеката в Constructors wing, по която минават малки гадни зелени блобчета. Ако си в неподходяща близост до тях, гърмиш и мреш. От раз. Мрях.... мрях... мрях.След уайп на бос, минаване по пътеката и уайп. Имаше дежурен човек от другата страна да ме съживява. И бурни овации, ако успеех да мина.
Вчера тъкмо си мислех, че съм изгубила форма - минавах покрай гадинките и стигах другия край жива, и успях отново да се проявя. Съборихме ние Гробулус и тръгвам аз да си говоря с Танче и да я бъзикам колко пъти е била таргет на боса и защо. И така, комуникирайки си весело в чата, пернах бели крилца... щото човек трябва да гледа къде стои. Цяла битка никой не умря, за да може накрая Ланис да се самоубие по-впечатляващо, чатейки насред облак отровни изпарения...
Иначе пообрахме Накс... Роба, бижутерия, мърляв топуз и хубава пръчица... ботушки, за да тропкам с топли крачета из студените северни земи. успявам вече да стигна над 19к мана в рейда... е, малко зор е да се нахраниш достатъчно бързо, че да я възстановиш, но пък вече и регенерацията е по-прилична.
- PrivateRaio
- Misting
ние снощи опукахме Arcahnid Quarter в Накс 25, само на Maexxna 1 уайп и после го скъсахме без жертва, и то 24 човека.
После почнахме и Military Quarter и от 3 ти опит Instructor Razuvious падна и даде на паладинчо коланче (Girdle of Razuvious - http://www.wowhead.com/?item=40317, в случай че ви интересува
) днес пак, дано се прибера на време, че мноо работа, а не искам да пропускам и да отнеса - дкп 
После почнахме и Military Quarter и от 3 ти опит Instructor Razuvious падна и даде на паладинчо коланче (Girdle of Razuvious - http://www.wowhead.com/?item=40317, в случай че ви интересува
Време е вече да се събираме и ние за 25 - май се понатрупаха достатъчно 80-ки. А то и не остана какво да играем до другата сряда. Снощи минахме много набързо из Obsidian Sanctum и Ланис успя да се оборудва с хубавия тринкет за спирит бъф. После искахме да ходим да бием боса в Уинтърграсп, но базата още не беше превзета, та се запътихме към Нексуса да кажем едно "здрасти" на Malygos... Ами.. поздравявахме се... доста време. Но просто ни куцаше дпс-то - народът трябва още да се пооблече. Успяхме да влезем на няколко пъти в третата фаза и там тотално се омотавахме с драконите, пък босът стигаше enrage фаза. Ама то част от народа си бяха пресни 80-ки, та си трябва малко натрупване на ново оборудване.
В крайна сметка отидохме и при боса в Уинтърграсп - падна бързо и лесно. Май и рейд инстансите са направени по-лесни.
Някак много бързо става всичко. Но пък самите битки са много забавни.
Да видим сега, дали в неделя ще успеем да се съберем за първи нормален рейд.
В крайна сметка отидохме и при боса в Уинтърграсп - падна бързо и лесно. Май и рейд инстансите са направени по-лесни.
Да видим сега, дали в неделя ще успеем да се съберем за първи нормален рейд.
ааа, поразходили сте се значи
аз бях без интернет и се отдадох на заслужен сън още в 20:00 ч...
обаче ми прави впечатление, че няма достатъчно инстанси за 25-човека
имам предвид истински инстанси - с минимум 5-6 боса в тях и в някаква градация на трудност... освен Накс, има още 2-3 инстанса, но само с по 1 бос, както едно време Магтеридон
както го виждам, като отпочнем 25-човека рейдове ще го правим Накс за 2 дена, на третия - всички останали инстанси (3 на брой) дето са с по 1 бос, и после?
нищо не следва... или поне във wowhead не видях други инстанси... да сте чули нещо да се подготвя? с някой последващ пач, може би? или нещо, което аз да не съм открила, но да го има към момента? щото това, което аз видях като инстанси за 25-човека са само:
- Naxx (18 боса)
- Nexus (1 бос)
- The Obsidian Sanctum (1 бос)
- Vault of Archavon (1 бос)
обаче ми прави впечатление, че няма достатъчно инстанси за 25-човека
както го виждам, като отпочнем 25-човека рейдове ще го правим Накс за 2 дена, на третия - всички останали инстанси (3 на брой) дето са с по 1 бос, и после?
- Naxx (18 боса)
- Nexus (1 бос)
- The Obsidian Sanctum (1 бос)
- Vault of Archavon (1 бос)
Tais - 80 lvl, human mage
- PrivateRaio
- Misting
ами честно да ти кажа за сега няма други, но 100% ще вкарат.
снощи от 3ти опит плеснахме Patchwerk и после имаше wipefest на Grobbulus. Ще стане, ма малко трябва да се екипираме още
То шефа на гилда си каза, че всичко е добре, просто сме голички, ма до 12% го добутахме де*ба.
иначе, погледни ачивмънтите за Накс хероик - не са истина някой и не знам колко добри и яко нагрухани трябва да сме за да го направим.
Ще видим! Днес и утре почивка (демек хероик гринд за баджове
) и в неделя и понеделник пак 
снощи от 3ти опит плеснахме Patchwerk и после имаше wipefest на Grobbulus. Ще стане, ма малко трябва да се екипираме още
иначе, погледни ачивмънтите за Накс хероик - не са истина някой и не знам колко добри и яко нагрухани трябва да сме за да го направим.
Ще видим! Днес и утре почивка (демек хероик гринд за баджове