За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sat Dec 27, 2008 4:22 pm

трябва да се спра някак... буквално се натрових от игра... :? то не бяха Накс 10 рейдове във времето на рейд-ваканцията ни, то не бяха хероици... а и Лийд е вече 78 лвл и летииииииии... че даже блъд-елфката подхванах вчера - ей, така, уж само да погледна ордската база на Фиордите... и вече е наполовината към 71 лвл :( просто трябва да се спра някак... този експанжън е пристрастяващ :?
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 27, 2008 4:31 pm

Еми освен да минавам да режа кабелите на нета ненам кво може да се направи :) Аз догодина, са не ми се дават пари за тва точно ;(
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Jan 05, 2009 10:16 am

снощи подновихме райдовете. 15 дни скука. От гилдия 100 човека по 2-3 онлайн. А аз бях болен 14 дни и не излязох от играта :( няма такава скука :( Баси, на нова година, на антибиотици - лових риба в Оргримар :( Добре че някакъв ДК се заигра с мен към 3 та го спуках от бой насред столицата им. Много беше упорит - 17 хонорабъл килс ми даде. Аз ако бях на негово място щях да си изтрия геройчето. Голяма жаба.

Имаче снощи всичко мина много добре. Изчистихме 3 крила, само 1 уайп на Тади. За днес остана Милитари крилото, Сафи и Келчо. После Обсидиан и айде на Малигос - поне 3-4 пъти ще го пробваме. Бая ще се мре там, така както чета тактиките, голям мор ше падне.
Взехме паладин танк, нов ма напорист и на мен ми се размина респека :D Гот, ще си слаквам спокойно, без да ми пада дпс-то :D Кеф!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Jan 05, 2009 5:46 pm

Аз не знам какво става, обаче правя брутален демидж като танкадин :shock: Вече няколко партита поред излизам пръв в ДПС-листата за 5-ман нормални инстанси :shock: Вчера в Страт с ретро-пала, маге и хънтър, аз - 35% от дмг :shock: :shock: Айде там бяха ъндеди, пък аз имам някои благинки точно срещу зомбясали мобове, ама същата история беше и в ХоЛ. :roll: Мисля да ходя вече с по 4 хийлъра и да мачкам наред :lol: :lol: :lol:

Да се похваля че съм 70-ти на Зенедар по ачийвмънти и тепърва загрявам :D Ще ги ломя наред! 8-)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jan 05, 2009 6:57 pm

Хехе, добре сте. Мене и днеска ме домързя да ходя си зема карта. :oops:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Jan 06, 2009 10:04 am

еха! браво Светльо!
колко точки са това? и каде я гледаш тази статистика?
Аз имам едва 4120 точки.
Много ми куцат ПвП и Олд райдс ачивмантите, както и Уорлд Ивентс.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Jan 06, 2009 10:27 am

При нас настава Накс драма. Още в неделя тръгнахме със страшна скорост и буквално претичахме Plague и Spider крилата, но след това се запряхме на Пач и не мръднахме. Не знам кога са успели да го засилят тоя бос, но няма начин нашите танкове внезапно да са заслабнали. Е, имаше и един друг момент - малко ни бяха хийлърчетата. Това в кобинация с онзи валяк, дето сякаше беше изпаднал в коледна покруса, че никой не му е донесъл подарък, ни направи на пух и прах. Отказахме се и го оставихме за понеделник. Няма спор - Пачверк играе с много повече тежест. Но сега и хийлърите ни бяха в повечко. Обаче... не е истина какъв лаг беше вчера в Накс. Пач го минахме на магия, чудейки се в кой момент хийловете ще закъснеят. Но така де, справихме се. Но на кучето вече беше веселба. Лагът набираше сила, при което едни и същи зомбита ги гледах как по три пъти минават край мен... така и не знаех в кой момент къде бяха, хич и не ги мисля как бяха дпс-тата, дето трябваше да ги нацелят. Quartz какъв лаг ми отброяваше на кастбара :shock: Като в най-лошите АV дни. Обаче в един момент кучето падна и ние доволни се отправихме към Тад.

Там вече... Двата ада ги ступахме бързо, обаче... човек не успява и да скочи като хората, щото не може да прецени в кой точно момент скача... а когато тежкият лаг се разтегли точно по време на поляризация... седим си ние, гледаме Тад и се чудим... ще кастне... или няма да кастне... и той се чуди... едно напрежение в ръчиците му нежни... а в това време.. в една друга вселена той вече беше кастнал, а ние кротко мряхме... така де... стигнахме и до въпросната вселена, за да се насладим на умирането. Драма! Отказахме се, то беше невъзможно. Решихме да видим как ще е купонът при Инструктора. След един освежаващ уайп, в който дори успях да хвана замалко един симпатяга за ушите и да го контролирам, пробвахме пак и ... босът падна за всеобща радост. На конниците се получи малко неудобно, когато рейдлидерът се дискънектна точно, докато хийлваше един от танковете в дъното на залата... подопечният му танк опъна дългите уши и се просна с драматичен найтелфски крясък малко след това.. ние също ги последвахме. Обаче на втория опит прегазихме и коне и конници и отвяхме плячката. И решихме, че е време да се върнем на Тад... Е, лагът не беше толкова зловещ, но го имаше. Поради което Ланис скача три пъти от платформата... т.е. опитваше де са скача, ама с играта не бяхме на едно мнение по въпроса. Когато най-после нацелих платформата и надлежно се влях в моята група, последва нова поляризация и някой с друг знак се забави и ме изпържи. Както и да е, последва втори опит... и Тад падна... а аз му отмъкнах панталоните! Е, надали бяха негови, но си ги къташе някъде по джобовете. И тъй, Ланис пипна сет бонуса... Загубих малко крит :cry: Но пък маната и мана регенерацията пораснаха:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Jan 06, 2009 11:11 am

за Накс не ми се говори. Снощи - страшна работа. А всичко почна толкова добре. 30 човека навреме, 5 се отказаха сами,нямаше цупене - всичко под контрол. Оставаше ни милитари крилото - разсекохме го без проблем. После и Саффирион - от първи опит.
И клекнахме пред Kel'Thuzad. И стана тя каквато стана. Накрая ми се плачешв - 12 уайпа. От гилдия дето е официално в Боскилърс номер 1 на Бронзбиърд ЕУ, а неофициално в топ 3-5. (Поляците от Ентропи немат минаване, тия са машини, кога спят не знам.) За всички предишни босове през 2та райд дни я съм умрял 2 пъти я не. Снощи - направо ад. На 6-7% гада пуска 3то замразяване и измирахме. Сигурно 7-8 пъти така, по един и същи начин. Нито в Обсидиан Санктум отифохме , нито до Малигос! А трябваше.

П.С. нещо любопитно - Kel'Thuzad като замръзява паладинското балонче не помага. Обаче забелязах, че ако съм спамвал Хенд оф Фридъм и е активен при каста на замразяването действа и дебъфа не те хваща. Мърдаш леко, праскаш си 1 инстант хийл и даже може да плеснеш един и на съседа ако е замразен и той.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Jan 06, 2009 11:23 am

PrivateRaio wrote:колко точки са това? и каде я гледаш тази статистика?
Аз имам едва 4120 точки.
Ее ти си шампион, аз съм още с 3050 :? Ама при положение, че паладина ми е от няма и година, толкоз мога :lol: Ще наваксам де :wink: Явно на нашия сървър не са фенове много на ачийвмънтите.

Иначе ето го сайта:
http://www.wow-achievements.com/

World First има над 7000 точки... изрод :roll:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Jan 06, 2009 11:57 am

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jan 06, 2009 5:28 pm

Ех, презаредих днеска, довечера ше се тараши докат не паднат сървърите усещам аз, :) че полвин лвл до летенето, а с тоя месец неебателен дет го писах ехее що рест :)
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Jan 07, 2009 10:41 am

да видим дали ще мога да поиграя повече тези дни... поне дейлитата да си направя, че напоследък съм отсвирила всичко заради рейдовете... даже и без провизии за тях останах - нямам грам бъф-храна :/ та ще се лови риба...

тази сутрин малчо ме стресна с 38 С температура и веднага ни оставиха да пазим къщата... и той е явно на тайминг, щото тъкмо го мислех как ще кара в градината, защото колкото и да прокламират, че там няма да се намалява парното, свекърва ми, дето работи в същата градина, каза че топлоподаването и там е силно намалено и е студено :( та поне в къщи ще си го гледам на топло и ще си го храня... а и двамата да поиграем :P

а за ачийвмънтите, аз бях силно възмутена като ги въведоха, че не бе отчетен челния опит на Таис в разчистването на Ониксия, МС, БВЛ и т.н. и съответно - надменно ги пренебрегвам :P даже всеки път се стряскам, като светне прозорче с ачийвмънт на екрана ми :D но да, май на Зенедар няма този стремеж към трупане на точки в тази насока...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Jan 07, 2009 12:08 pm

Tais wrote:а за ачийвмънтите, аз бях силно възмутена като ги въведоха, че не бе отчетен челния опит на Таис в разчистването на Ониксия, МС, БВЛ и т.н. и съответно - надменно ги пренебрегвам :P
Говори ми... При положение, че изринах всички BC хероици до степен само като вляза и босовете да хвърлят луута в краката ми и да молят за милост, Близард ми отчетоха само... СХ хероик :shock: Сега съм се настървил да ходя да ги правя пак... соло :lol: :lol:

Иначе честит ми първи хероик бадж :lol: УК хероик, партито изпадна в умиление като разбра, че танка им току-що е заработил първия си бадж :lol: :lol: Е аз си бях накрафтил бая стабилен гиър, та на пердах що годе нося. После го отнесе и кака Керастраза, Керацуда или както там се вика драконката в Нексус-а, хем там направихме и ачийвмънта да не стаква дебъф-а повече от два пъти.

А оная вечер една ордска гилдия <The Italian Job> беше решила да види сметката на крал Бронзбиърд и нападнаха ИФ. Ама много се затуткаха със съмона в метрото та се организирахме горе-долу в защита... Все пак ни прегазиха и стигнаха до тронната зала... да, ама в този момент дойдоха няколко скучаещи алианса, на които не им вървеше в търговията явно, та се довлякоха от АХ 8-) И като ги подпукахме... :lol: :lol: Две минути по-късно бродим из труповете и дебнем дали някой ще се рес-не, от метрото изскочи една закъсняла крава на кодо и - явно неразбрала за уайпа - се засили към краля :lol: :lol: Убиха горкия таурен преди да стигне вратата :lol: :lol:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jan 07, 2009 12:15 pm

UK на хероик е много лесен. А на Нексуса само допълнителния бос е сериозен. Въпреки че магето много гадно ни изненада като се сплитна два пъти.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Jan 07, 2009 1:05 pm

Един тъп въпрос - дали ако си подновя акаунта ще мога да играя въпреки че нямам третия експанд. Демек само със BC кънтента на сървърите с другите които имат WOTLK.