За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Feb 02, 2009 10:25 pm

PrivateRaio wrote: А тези, които са се бъхтали години в играта, кво? Сега сам бия Ониксия. Молтен Кор не иска да си ревърд с Хидраксиан вече. $ човека могат да го фармят. А преди 40 седяха на входа по 2 месеца и само надничаха.
Пропускаш факта, че те са се кефели на цялото това бъхтене :P Примерно последния път когато се размазах от кеф беше като гътнахме Ерегос на хероик с 5 хийлинг дракона след като го мъчихме повече от час и премисляхме и донагласяхме тактиката. Ей така седиш си до трупа, клатиш си краката до сандъка с плячката и отвреме на време плюеш в бездната под теб и просто си дрънкаш глупости с другите от партито. Обаче се чувстваш велик :lol: :lol: После го убихме още няколко пъти и сега въобще не го мисля, ама първия път си е първи път :wink: Така че първия кил на Ониксия си е струвал седмиците уайпове, също както мренето на Малигос се отплаща в момента в който го видиш да подгъва крилца :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 03, 2009 11:42 am

Мдаа вчера въпреки каръка се изкефик на макс с драконите :) Ше кача довечера шотчетата как ни свалят адовете с ебати залпа :mrgreen: Аре довечера пак Виолета Холда, че не мога да спа заради тоя жезъл, нищо че си нема топка накрая ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Feb 03, 2009 11:44 am

Няма проблем. Обаче аз и Таня може да сме по-късни, че тая вечер обещаха със сигурност рейд. Т.е. не очаквам да имаме подходящ народ за опит с трите дрейка, та вероятно ще се разправим набързо и ще се разпуснем за останалата част от вечерта.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 03, 2009 11:50 am

Утре късно ше ставам мога и да почакам, ма не се ангажирайте, както дойде са ;) Аз ше дигам фишинг че искам си лова сам рибетата под даларан за уотъруолкинга :)) Иначе си репортнах поне и 10те конструкта куеста та да покрия ремонта, че докат се усетя да съблека всичко и грейнаха в червено стафа и брейсърите :)

Иначе си зех мечката кафявата от Даларан :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Feb 03, 2009 12:15 pm

Днеска пак нон-хероик дейли е Окулус :P Но и ВХ ще накажем, щом се налага 8-)

А очевидно Ерегос са го "фикснали" щото 5 хийлинг дракона вече не върви тактиката, адовете ни разстрелваха от раз :cry: Отне ни бая опити докато се убедя (щот съм твърдоглав и ламаринест :cry: ) Та затова минахме на стандарт-едишън :lol: С танк, ДПС и хийлъри, както си му е реда :wink:

Аз се отървах само с 9 г поправки, плюс плакнене на очи по елфически и други прелести. В Даларан после някакви ДК (очевидно педали) ми подсвиркваха на голия танк, ама ще ми паднат те някой ден...

Иначе пробвах Ботаника хероик, до последния бос се стига без проблеми, ама там мъка. Бях забравил, че тоя се лекува с малки дървета... дялках го 25 минути и не умря :cry: А моето ДПС си е слабо, не мога да го нюкна, нито пък адд-овете да изтрепя, явно за соло не става :roll:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 03, 2009 3:11 pm

Алианса са педали ;)), а дори беше 2 часа след 2ри :) Мене никой не ми посвиркваше на елфката хем с кожени прашки се портна в даларан :mrgreen:

Ех мое ботаника двама :) Аз вчера малко злоупотребих в рампартс соло :mrgreen:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Feb 03, 2009 3:47 pm

Аз пък се порталнах прилично облечена в костюма от лунния фестивал... Виж, ако беше костюмчето от зимните празници... :roll: То за него имах предложение да вляза в Огримар в коледна премяна, като трябваше да търся Достопочтения елдър. Вероятността да дистрактна де когото срещна беше голяма, но реших, че ще е проява на неуважение към старейшината.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 03, 2009 3:55 pm

Ше си зема довечера моя от банката :)

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Feb 03, 2009 9:33 pm

Абе да ви запитам понеже скоро един приятел може да започва да играе WoW и се чудих какво да го правя. Един от най-добрите ми приятели е и много бих се радвал да играе при мен, но реалността е друга и се съмнявам да успее да се наслади добре на играта. Трудно ще мога да го вкарам в моята гилдия. Чудя се дали вие бихте могли да го приютите на Зенедар? Виждам че сте доста българи, а той е опитен играч във всякакви жанрове, просто не е играл WoW и ще му трябват насоки, а така като гледам Тайс е много навътре в тая част :twisted:

Та евентуално бихте ли го взели при вас моя човек? :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 04, 2009 10:03 am

Amikae, не сме чак толкова много - това, дето ни гледаш тука, това сме :) Ланис, Тишо, Браги и аз... Илия поради някаква причина не може да се регистрира в Shadowdance, затова не пише в темата, но редовно я чете, а Шами все още заобикаля магазините на Пулсар и се самозаблуждава, че хич не му се играе и изобщо не му липсваме :P Елейн я изгубихме нейде по пътя, но все се надяваме, че някой ден ще мернем и нейния шаман... имаме си един Васко още в канала и това е групата...

иначе твоя приятел е добре дошъл :D ще цитирам себе си, че ме мързи пак да го пиша отново:
Tais wrote:...от мене имаш 4х16 слотови торби и 1 златна паричка - стигат ти за стартиране в живота :P като поотрастнеш, ще те водя 2 пъти в Дедмайнс - на пазар и за куестите, веднъж в - Скарлет манастира пак за същото (но можеш да измуфтиш някой от останалите за повече рън-а), отсега да знаеш - в Гномерган и Улдаман не влизам - за там - помощ от останалите... в Зул Фарак - имаш от мен един рън, както и дори 2 принцес-ръна в Мараудон... за куестите в останалите му части можеш да тормозиш Илийката, щото аз в Мара и досега се губя, а е и досадно дълъг... за Сънкън темпъл - ще се джойнна, само ако сме компания... същото и за БРД - много ме подтиска! :x
а после си в Аутлендс - за там с уговорки :)
ако съм в настроение, а той е твърде чаровен, може и и с повече помощ да се уреди, ама ако не съм в настроение, по-добре да не ме закача :wink:

за това, дето Таис ги разбирала нещата, не е баш така, щото половината класове не ги познава, ама и не държи да се запознава... просто Таис най-много мрънка и държи да дава насоки във Вов-живота на по-младите поколения, а те търпеливо я оставят да го прави :lol:

сега, да знаеш отсега, че в нашата гилдия също едва ли ще намери място... и рейдване ще трябва да си урежда сам, ама то, докато стигне дотам може и сам да се сдобие с гилдия по пътя :) разбира се, зависи и от класа, дето ще си избере...

и да не съм видяла да изписваш вече Таис с "й"!! амаха! :twisted:

* * * * *

иначе аз нещо се чувствам изморена напоследък :( снощи приключихме рейда сравнително бързо... нямахме сетъп да правим OS с 3 дрейка, затова рейд-лидера реши да е с два, поне да си приберем значките преди профилактиката на сървърите... обаче бяхме с твърде алтернативен състав пак :( взехме хора от гилдията, дето са на ранг Гилд-френдс, колкото да запълним рейда, а те не бяха влизали в този инстанс... да не говорим, че и необлечени... голямо умиране бе на вълните, голямо нещо... а и войд-зоните си взимаха доволно жертви... аз умирах или на адовете, щото като блъскаш аое понатрупваш и агро и все ще се намерят 2-3 адд-а, дето да се отклонят от танка, докато се местим за вълните и да заблъска по моите коприни или пък танка вече ще е в летален вид... това бе втората причина да мра де - когато адовете не ме изядат, го свършваше някой от дрейковете, щото техния танк междувременно се споминал...

след първите 2-3 уайпа вече редях мрачни прогнози, щото видях, че двата нововключили се лока имат под 1.5к дпс за битката!! ужас! и докато психически се настройвах, че май с 2 дрейка няма да ни бъде, взехме, че ги убихме!

после обаче имах сили само да оправя АХ-то на лока и да се катурна в леглото, та не зная останалите младежи какво са направили - вече правеха парти за Виолетовата крепост на хероик, та чакам да си кажат... :D
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 04, 2009 10:14 am

Ами добре мине Violet Hold. Този път имахме и късмет с босовете - т.е. не се падна нито един от двата, дето ми вземат здравето... и живота. Но не падна нищо полезно - включително и стафа за Мискинчето - чак всички се разочаровахме. Та така - ще чакаме за следващ път.

Аз се надявам да нямам проблеми с нета днес (след като от доставчикът любезно ме предупреди, че може да има малко забавяне тези дни)... Надявам се и печката ми да не изгърми по време на някоя битка (както направи радиаторът миналата сряда)... изобщо надявам се на спокойна и приятна вечер.

Вече нямам търпение да дръпна и рогето напред - голяма веселба си е играта с него. Особено в Награнд... Особено както дере кожи... Там е рай за професиите skinning & leatherworking. Вчера всъщност заведох Раса до Валианс кийп, че да вземе следващия ранг за skinning, както и за first aid. Обаче трябва да поработи още за останалите. Пробвах я и на паяците пред крепостта - бие ги и хубаво хр взема, обаче никой още не я признава - не й дават quests. Та ще трябва и тя като Лунел да додрапа до 68 първо. А едва преполовихме пътя до 66.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 04, 2009 10:34 am

мене за хероици ме викайте, само когато имате нужда от хилър... с Таис ще се джойна само за Окулус, ако се ходи... аз заради това вдигнах Лийд, а и в хероик само с нея ми се играе и само тя има нужда, защото ми трябват както луут, така и тонове значки, за да взема 2 парчета Т7, а и не само тях... докато Таис има над 60 значки, дето няма какво да ги прави... нещата, дето се предлагат за герой на акаунта ти, не са така добри, че да стават за Лийд... а и дпс лесно се намира, та не е драма :)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 04, 2009 10:48 am

Ах, намерих си снимчиците с коледното костюмче, за което стана дума по-горе. Извинявам се предварително за качеството, че тогава бях с малко странна резолюция - ама пак се вижда:

В Даларан
Spoiler: show
Image
На върха на Драконовата кула в Dragonblight
Image
И ето малко светлинка от пречистения Sunwell - сянката на Ланис с хубав staff :)) Някой шаман е решил да ми даде и щитче
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 04, 2009 11:07 am

Хехе, убаво кустюмчето :) :oops:

Owned
Image
:roll:

Ми зе ри я!
Image

Аман от тоя фишинг бавен. Днеска над 225 барем ми издържат нервите да дигна, че седи на 217 ;р ;)
Image
Е нема стаф още, ма беше забавно :) Два нови боса и то лесни се паднаха, а тишо как го праи тоя номер с рол-а ненам ;)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 04, 2009 2:23 pm

ааааааааааааа, хееееееееелп, някой да ме спре!!! :x
днес съм като месомелачка - отметнах една камара работа и ламтя за още! на всичкото отгоре съм яхнала метлата от сутринта и съм строила в 3 редици всички подчинени... колко преписки им върнах от сутринта да пренапишат, не е истина :? че и им се развиках!! от няколко часа на пръсти минават край мен и не смеят нищо да попитат... ама ги пренаписаха експедитивно и сега е къде-къде по-добре... имало полза от строгата дисциплина явно...
обаче това не е хич добре положението - не се спирам... не е редно да се работи толкова.... усещам сега, както съм като пренавита пружина, как ще рухна за Накс 25 рейда довечера :(