Едро или ситно нацепени?Svetlio wrote:Едва ли е нужно да добавям, че всяка орда наблизо трябва да се складира под формата на трупи
За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
Мдаа може да продава за некое и друго евро
Тва си е баси бизнеса кат гледам каф спам пада в градовете.
Иначе кат гледам на ред са ми пръстени и тринкети да сменям по "належащо"
тва е интересно
ше се продава май 1 бъбрек за туй. нечии.
http://www.wowhead.com/?item=35702#created-by

Иначе кат гледам на ред са ми пръстени и тринкети да сменям по "належащо"

тва е интересно

http://www.wowhead.com/?item=35702#created-by
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Знам че е боп, ма Jewelcrafting? 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
http://spreadsheets.google.com/ccc?key= ... grOhx1RkNg
Те тука попаднах на един списък с гиър за котета (долу може да се включва bear only/cat only), има бая хубавини от репутацийка дет може да се вземат
А едно птиче ми подшушна, че специфичен букет рози падал в УК (нормал/хероик) кой искаше да ходи там?
Те тука попаднах на един списък с гиър за котета (долу може да се включва bear only/cat only), има бая хубавини от репутацийка дет може да се вземат
А едно птиче ми подшушна, че специфичен букет рози падал в УК (нормал/хероик) кой искаше да ходи там?

Мдам, тегаво е бижутерството 
Ох на котьо
То в общи линии лесно падащите кожарски и AH съм посъбрал кат за мойте нужди, умрели са ми съвсем пръстените и тринкети сносни още може.
хех, от цел пач само 1 лек нърф на друида и тва е

Ох на котьо

хех, от цел пач само 1 лек нърф на друида и тва е

В крайна сметка след дълго обсъждане и въпреки солидния брой записани играчи, вариантът за OS3D отпадна - рейд лидерът ни имаше проблем с интернета и затова дружно се запътихме към Накс. Общо взето стандартното преминаване на инстанса с една подробност. Рейд лидерът отпадна някъде по средата на рейда и на Ланис се падна задачата да майнд-кънтролва на Инструктора - провалих се с гръм, трясък и фойерверки, докато народът издъхваше край мен. От два опита първият бе омазан още на пула, а втория аз закъсах и все още недоумявам какво точно не беше наред. Mind control-ът ми не успяваше и преди да ме питате за хит - имах хит. Може и да не е кап-нат, но няма начин да пропусне десет поредни пъти. И оше след това (бая време бях жива на втория опит). Даваше го като счупен, но какво точно го чупеше, преди изобщо да взема контрола, идея си нямам. Както и да е, нямаше време да седим да се уча как точно става това и се отправихме към друго крило - за моя радост:). И пак за моя радост лидерът ни се върна след това и си пое ролята при Инструктора.
За моя утеха после отмъкнах едно герданче от Сапфирон.
http://www.wowhead.com/?item=40374
Стигнах прекрасните 31% крит на холи магии и наоколо се пукаха балончета. Сега обаче ще трябва да се разделя с част от крита, за сметка на хейст. Настакването на балончетата така или иначе не ми върши работа - просто защото не се случва:).

За моя утеха после отмъкнах едно герданче от Сапфирон.
http://www.wowhead.com/?item=40374
Стигнах прекрасните 31% крит на холи магии и наоколо се пукаха балончета. Сега обаче ще трябва да се разделя с част от крита, за сметка на хейст. Настакването на балончетата така или иначе не ми върши работа - просто защото не се случва:).
Юда, егоист, луда и wow-холик 

- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Мне - говоря на самия акт за започване на mind control-a. Освен ако 25-цата не е много различна от десятката. Защото а орбовете в 10 се цъква веднъж, но самия контрол започва след 2 секунди примерно. И повечето хора кликват още веднъж 
Или на 25 се използва mind control-a spell на самите прийстове?

Или на 25 се използва mind control-a spell на самите прийстове?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God