За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
Стискаме
То паладините и с рез сикнес мое да колите на поразия ;р

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
тук ще копи/пейстна малко от гилд-форума ни да почетете за очаквания нов инстанс Ulduar... надушвам мноооооого уайпове, само като се присетя колко координация ни трябваше докато обяздим драконите на трета фаза на Малигос... а тука ще си имаме возила някакви с различни абилитата... страхотия...

Shienna wrote:For countless millennia, Ulduar has remained undisturbed by mortals, far away from their concerns and their struggles. But since its recent discovery, many have wondered what the structure's original purpose may have been. Some thought it a city, built to herald the glory of its makers; some thought it a vault containing innumerable treasures, perhaps even relics of the mighty Titans themselves. They were wrong. Beyond its gates lies no city, no treasure vault, no final answer to the Titan's mysteries. All that awaits those who dare set foot in Ulduar is a horror even the Titans could not, would not destroy, an evil they merely... contained.
Beneath ancient Ulduar, the Old God of death lies, whispering.... Tread carefully, or his prison will become your tomb.
As the next step in tiered raid progression in Wrath of the Lich King, Ulduar is set to blow players away with gorgeous setpieces, sprawling battlefields, and innovative boss encounters. Ulduar's design aims to provide a fun, unique, and innovative raid experience, but it also includes additional challenges - and rewards - for seasoned raiders. In this sneak-peek at World of Warcraft's newest raid dungeon, we'll take a look at some of the new content that makes Ulduar rise above the crop of amazing dungeons already available in World of Warcraft.
Welcome to Ulduar
Many players have already gotten their Wrath of the Lich King raiding feet wet in Naxxramas and the Sartharion raid, but Ulduar is the first example of the expansion's much larger, truly epic scope of raiding, as will be evident from the second you set foot in the instance. The most obvious difference between Ulduar and its predecessors is that the dungeon actually comprises two separate raid areas. The first section is an epic battle against a vast army standing between you and the entrance of the dungeon proper; in the second area, you will dive into the heart of the dungeon itself and finally discover the secrets of Ulduar.
Ulduar's new master has rallied his own massive Iron Army to guard the entrance to Ulduar and to prevent any unwanted guests - including you, especially you - from reaching the inner sanctum. Thankfully, you'll be able to face the Iron Army on even footing: although the main Horde and Alliance forces are focused on the forces beyond the Wrathgate and on each other, some who are better able to appreciate the true magnitude of Ulduar's threat have managed to scrap together a small fleet of siege vehicles to aid you in the assault.
You and your friends will have to use these vehicles wisely to break through Ulduar's defenses. A mix of motorcycles, demolishers, and siege engines will be at your disposal, each granting unique abilities to the pilot and the passenger. Motorcycle drivers, for example, can create pools of liquid tar that snare opponents and can be set on fire by area effect attacks, while demolisher passengers can load themselves into the vehicle's catapult so that the pilot can launch them into the distance. If used judiciously, these and other abilities will help decimate the Iron Army and any other threats lying in wait between you and Ulduar.
One such threat is the Flame Leviathan. After you've plowed through the innumerable ranks of the Iron Army, you will be confronted by an enormous tank. Mimiron built the Flame Leviathan as part of the V0-L7R-0N weapons platform, which means that it packs quite a punch. Normal spells and abilities won't be enough to take down this juggernaut, so you will have to rely on your siege vehicles to outmaneuver and defeat the boss. After wearing the massive war machine down, you will have to launch players onto the tank's back to destroy its defense turrets and sabotage the Leviathan before you can move on. Of course, if you'd like an additional challenge beyond this naturally frantic (but extremely fun) fight, you can try your hand at one of the Flame Leviathan's different Hard Modes (see sidebar).
Of course, the vehicle gauntlet, the Iron Army, and the battle against the Flame Leviathan are only the start of World of Warcraft's most ambitious raid to date. Patch 3.1 will hit the Public Test Realms very soon, so you will be able to see for yourself what other challenges await beyond the gates of ancient Ulduar.
Hard Boiled
Ulduar brilliantly illustrates the new design challenges and innovations that come with the bigger scope of the expansion's raids. In order to make raid content more accessible, it has to offer a lot of variety, but it also needs to include a very granular means for players to adjust a raid's difficulty. This concept was first realized in the Burning Crusade with the introduction of Heroic mode, and Wrath of the Lich King is developing the idea even further with new Hard Modes.
Boss fights that have a Hard Mode are affected by certain variables which players can control and which change the encounter's difficulty. For example, spread throughout Ulduar's vehicle section are four defense towers you can destroy. The more towers you leave intact, the harder the encounter with the Flame Leviathan will be, but the loot will also be better.
Ulduar isn't the first dungeon to include Hard Mode, but it certainly makes the most use of it. Out of 14 bosses, 11 will have a Hard Mode that offers additional challenges and rewards. Ulduar will appeal to a wide range of play styles, but the dungeon also has great longevity and a high replay value.
MAJOR SPOILERS ABOUT HOW ULDUAR LOOK AHEAD, IF YOU DO NOT WANT TO KNOW, DO NOT CLICK THE FOLLOWING LINK:
http://www.youtube.com/watch?v=uknmGBdg ... ic=38462.0
Quote about First Boss:The first boss has you enter 1 of 3 different vehicles (Chopper, Demolisher, and Siege Engine) to fight your way through an immense Iron army to the Flame Leviathan and defeat him. After that, there's very little use of vehicles by players. We'll have the fight up on the PTR at a later date, but this fight isn't in the first wave of boss encounters to be tested.
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Забава
Колкото и хубав гиър да имаш, нещата ще опират до скил
Аз с умиление си припомням Окулус където парти от топ-гилдията ЕоФ беше готово да се разплаче на Ерегос
Щото разбираш ли предните три боса ги пре-га-зихме, ама на Ерегос си трябват умения
Така и трябваше да бъде открай време мен ако питаш </ехидно_включване_на_кежуъл>
А иначе ето линка дето се чете малко по-културно за Улдуар
http://www.wow-europe.com/en/info/under ... ulduar.xml

А иначе ето линка дето се чете малко по-културно за Улдуар

http://www.wow-europe.com/en/info/under ... ulduar.xml
Трее си тактика и дисциплина и късмет
Ма и уайпа си има своето очарование, една такава илюзия за значимост има после, че постигаш голямияТ успех кат прекараш седмица да дялкаш някой бос докат полегне. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
че то в битката с дракона в Окулус няма клас-скилс, бре... да не говорим, че имаш не повече от 4 абилитита и не е лошо да ги прочетеш, преди да ги пробваш... аз съм забелязала, че битки като тази се печелят просто със свикване с обстановката...
там все пак е по-добре... щото си избираш дракона, четеш си на спокойствие, правиш стрийптиз, за да си спокоен и откъм финансовата част на провалите си и сам избираш момента, когато да нападнеш... докато когато атакуваш Малигос, битката върху дракон е чак в 3-та фаза, когато и рейда е поредуциран, че те заплашва и енрейнджа на дракона, демек - часовниковия механизъм е вече силно на обратно броене и тиктака ли тиктака... та нямаш много време за реакции и ориентиране... но пък свикнеш ли с обстановката и абилитата, битката става песен - вече всяка седмица си мре от първия опит арогантното добиче...
там все пак е по-добре... щото си избираш дракона, четеш си на спокойствие, правиш стрийптиз, за да си спокоен и откъм финансовата част на провалите си и сам избираш момента, когато да нападнеш... докато когато атакуваш Малигос, битката върху дракон е чак в 3-та фаза, когато и рейда е поредуциран, че те заплашва и енрейнджа на дракона, демек - часовниковия механизъм е вече силно на обратно броене и тиктака ли тиктака... та нямаш много време за реакции и ориентиране... но пък свикнеш ли с обстановката и абилитата, битката става песен - вече всяка седмица си мре от първия опит арогантното добиче...

Да ходиме при Ерегос тия дни начи ;ррр Поне конструктите да си отброим за куеста ;р
- PrivateRaio
- Misting
добре стискахте палци
джудженцето не се посрами и заедно с другия танк паладин направо ги водихме за носа адовете. За цяла вечер не си спомням някои да се е оплаквал от тях.
Обаче нещо куца... Около 30 уайпа и то на едно и също място - с 2рия дракон на около 30% и 3тия кацащ. Или мейн танка пада или този на дрейковете или маса хийлъри изпукват в миг. Имам леки подозрения, че райд лидера ни дето реди тактиката изпуска нещо малко, но значително. Знам че този момент е най-кризисния. Може би трябва още 1-2 седмици да го бием на 2 дракона и тогава да минем на 3. Не знам, ако имам време ще чета днес из нета.

джудженцето не се посрами и заедно с другия танк паладин направо ги водихме за носа адовете. За цяла вечер не си спомням някои да се е оплаквал от тях.
Обаче нещо куца... Около 30 уайпа и то на едно и също място - с 2рия дракон на около 30% и 3тия кацащ. Или мейн танка пада или този на дрейковете или маса хийлъри изпукват в миг. Имам леки подозрения, че райд лидера ни дето реди тактиката изпуска нещо малко, но значително. Знам че този момент е най-кризисния. Може би трябва още 1-2 седмици да го бием на 2 дракона и тогава да минем на 3. Не знам, ако имам време ще чета днес из нета.
браво на пала-танка
и за да ти отговоря на въпроса - не е рейд-лидера виновен, а ситуацията... когато Шадрон е още жив и иде Весперон е много тежко... народа както си е подкарал на нюк Шадрон, просто не се съобразява, че приземи ли се Весперон, вече прави дмж на себе си докато прави дмж на дрейковете... и съответно - се самоубива
то и ние така правим
сега баш това учим... макар, че вече повече държим нещата под контрол и Шадрон го стопяваме по-бързо... мисля, че при най-добрия ни опит снощи измряхме, когато Весперон бе на 65%... лично мене ме довършиха адовете, но народа масово се самоуби - не обърнаха внимание, че трябва по-яваш да го карат с нюка...
иначе аз вече се поуморих... снощи вместо дежурния Накс ни заведоха в ОС3Д, да им е гадно на идващите само за луут, щото записаните за фарм-вечерта бяха много... обаче това си е като наказание и за редовните рейдъри... когато си уайпвал часове наред всяка вечер от неделя до вторник включително, уайповете и в сряда ти идват повече... докато нередовните играчи са свежи и дори да не им е приятно да мрат цяла вечер, вместо да прибират епикс, поне могат да я понесат... по някое време топ-дпс-то ни (един бумкин) излезе от рейда и като попитах защо, офицера ми каза, че бил много уморен... тъпо ми стана, защото 1/3 от народа в рейда бяха също толкова уморени, но го и разбирам... концентрацията ти се губи наистина... аз бях с главоболие и червена връзка с 2сек. закъснение на каста... даже се подразних на магето ми офицер, дето тръгна да ме разпитва това заради рейда ли е станало или се е влошила преди това... казах му, че съм се логнала 10 мин преди рейда, защото през деня съм на работа и нямам идея дали цял ден е била такава връзката, но и че времето е лошо, та може и това да е повлияло... той ми вика "тя и Ланис се оплаква от лаг, при нея по-добре ли е"... останал бил с впечатление, че като сме от един град и ползваме един доставчик... та му обясних, че живеем в столицата, която е с, грубо казано, вече 2 млн. души население и не сме в един квартал и не ползваме един доставчик, та може едната да има нет, а другата - не в един и същ момент... беше изненадан, а аз - още по-изненадана от това, че той е изненадан... имам чувството, че заради това, дето сме от България се очаква едва ли не да ядем доматите с колците... странни хора...
иначе снощи се ядосах на лоците ни... и го отнесе Илия, а трябваше да си ги насмета както си му е реда в рейд-чата!! включвам се с Таис за рейда и се усещам, че вчера съм взема вейлърския токен за ръкавиците, а не съм ги купила с него, нито енчант, ни джем - сложила... хукнах да се поправя, а вече гледам народа - в Санктума... викам на маге-офицера - съммъннете ме, а той вика - уарлоците не искат да направят камък... не го изкоментирах, защото получих съмън от външния Мийтинг стоун, обаче като започнахме опитите на боса + 3-те дрейка, лоците си трайкат и не правят Хийлстоуни... то, ние магетата, рядко ги ползваме принципно, защото ни вкарват в КД на мана-джема, но тази битка не е така мана-интензивна, а когато Весперон кацне и още довършваме Шадрон, за да си позволя да нюквам още няколко секунди - пия ХС си да компенсира дмж, който правя върху себе си... няма да коментирам изобщо мелее-та и танкове, на които в прогресив рейдове ХС са им нужни абсолютно за всеки опит... и така... трябваше срамежливо да молим уарлоците ни (3 в рейда) през опит-два да ни правят ХС... по едно време единия от тях вика "нямам шардове и много се изнервих, искам да си ходя"... рейд-лидера взе со кротце, со благо да му обяснява, че не може така да прави... но след няколко опита още каза - "който не иска да е тук, да си ходи веднага"... същия лок каза "аз не искам" и напусна рейда... и така... а не е от скатавките... явно и на него му дойдоха в повече прогресив-рейдовете...
ако и днес ми е така напечено в работата, просто не зная как бих изкарала още една вечер в Санктума...
дори още една вечер рейд принципно... мислех да се записвам за петък за Ъндаинг Накс 10, но нямам сили за това и просто ще се покрия на алт или ще ходя да ловя риба за Fish Feats за прогресив-рейдовете...

и за да ти отговоря на въпроса - не е рейд-лидера виновен, а ситуацията... когато Шадрон е още жив и иде Весперон е много тежко... народа както си е подкарал на нюк Шадрон, просто не се съобразява, че приземи ли се Весперон, вече прави дмж на себе си докато прави дмж на дрейковете... и съответно - се самоубива

иначе аз вече се поуморих... снощи вместо дежурния Накс ни заведоха в ОС3Д, да им е гадно на идващите само за луут, щото записаните за фарм-вечерта бяха много... обаче това си е като наказание и за редовните рейдъри... когато си уайпвал часове наред всяка вечер от неделя до вторник включително, уайповете и в сряда ти идват повече... докато нередовните играчи са свежи и дори да не им е приятно да мрат цяла вечер, вместо да прибират епикс, поне могат да я понесат... по някое време топ-дпс-то ни (един бумкин) излезе от рейда и като попитах защо, офицера ми каза, че бил много уморен... тъпо ми стана, защото 1/3 от народа в рейда бяха също толкова уморени, но го и разбирам... концентрацията ти се губи наистина... аз бях с главоболие и червена връзка с 2сек. закъснение на каста... даже се подразних на магето ми офицер, дето тръгна да ме разпитва това заради рейда ли е станало или се е влошила преди това... казах му, че съм се логнала 10 мин преди рейда, защото през деня съм на работа и нямам идея дали цял ден е била такава връзката, но и че времето е лошо, та може и това да е повлияло... той ми вика "тя и Ланис се оплаква от лаг, при нея по-добре ли е"... останал бил с впечатление, че като сме от един град и ползваме един доставчик... та му обясних, че живеем в столицата, която е с, грубо казано, вече 2 млн. души население и не сме в един квартал и не ползваме един доставчик, та може едната да има нет, а другата - не в един и същ момент... беше изненадан, а аз - още по-изненадана от това, че той е изненадан... имам чувството, че заради това, дето сме от България се очаква едва ли не да ядем доматите с колците... странни хора...
иначе снощи се ядосах на лоците ни... и го отнесе Илия, а трябваше да си ги насмета както си му е реда в рейд-чата!! включвам се с Таис за рейда и се усещам, че вчера съм взема вейлърския токен за ръкавиците, а не съм ги купила с него, нито енчант, ни джем - сложила... хукнах да се поправя, а вече гледам народа - в Санктума... викам на маге-офицера - съммъннете ме, а той вика - уарлоците не искат да направят камък... не го изкоментирах, защото получих съмън от външния Мийтинг стоун, обаче като започнахме опитите на боса + 3-те дрейка, лоците си трайкат и не правят Хийлстоуни... то, ние магетата, рядко ги ползваме принципно, защото ни вкарват в КД на мана-джема, но тази битка не е така мана-интензивна, а когато Весперон кацне и още довършваме Шадрон, за да си позволя да нюквам още няколко секунди - пия ХС си да компенсира дмж, който правя върху себе си... няма да коментирам изобщо мелее-та и танкове, на които в прогресив рейдове ХС са им нужни абсолютно за всеки опит... и така... трябваше срамежливо да молим уарлоците ни (3 в рейда) през опит-два да ни правят ХС... по едно време единия от тях вика "нямам шардове и много се изнервих, искам да си ходя"... рейд-лидера взе со кротце, со благо да му обяснява, че не може така да прави... но след няколко опита още каза - "който не иска да е тук, да си ходи веднага"... същия лок каза "аз не искам" и напусна рейда... и така... а не е от скатавките... явно и на него му дойдоха в повече прогресив-рейдовете...

ако и днес ми е така напечено в работата, просто не зная как бих изкарала още една вечер в Санктума...

Даааа... аз оревах прийст канала снощи заради моята връзка. Даже вече ги научих какво означава "мрън". Ама то безобразие. Идва вълната, виждаш я, знаеш прекрасно къде трябва да отидеш, а героят ти се движи все едно в желе - бавно, бавно, а вълната просто те залива и мреш. Май вчера мрях ужасно много. Никога досега не ме е блъскала толкова лава вълна. Да не говорим, че на моменти, когато все пак успееш да се задвижиш и имаш шанс да се измъкнеш, и се появи воид зона на земята. И прекрасно осъзнаваш, че нямаш никакъв шанс да се измъкнеш - или влизаш в зоната, или докато се опиташ да я заобиколиш, те връхлита вълната. Толкова се напрегнах, че по едно време само чаках някой неразумен да реши да изкоментира това, че мра, за да го сръфам и да го отнесе.
Най-големият срам обаче беше, когато се оказа, че изначално съм объркала това в коя фаза breath one-shot-ва танка. Аз откакто почнахме Сарт с три дрейка, мисля, че е на Шадрон. И си бия pain suppression на втория дрейк. Нещо повече - имам макро, което информира рейд лидера, че съм ползвала PS, за да може евентуално да поеме guardian spirit, докато съм на куулдаун. Но понеже му бях казала, че го ползвам понякога, ако се притеснявам, че на вълна танкът излиза от обхват, той решил, че затова получава съобщение извън коректното време и хич не решил да ме поправя. Добре, че един пала реши да ми каже, пък аз и споря. После питах Холи и той ми каза, че естествено е на Весперос. Само дето не го хванах за врата, че ме оставя ден след ден да прахосвам pain suppresion. Вместо това само го питах, защо не ме е поправял, ама беше в общия тон на "мрън", та той почна да се оправдава.
Но Таис е права - няколко дни поред на Сарт си идва в повече. Накрая и Холи си каза, че е загубил концентрация и ни разпусна.
А днес е някакъв рекорд на записаните. 36 души

Най-големият срам обаче беше, когато се оказа, че изначално съм объркала това в коя фаза breath one-shot-ва танка. Аз откакто почнахме Сарт с три дрейка, мисля, че е на Шадрон. И си бия pain suppression на втория дрейк. Нещо повече - имам макро, което информира рейд лидера, че съм ползвала PS, за да може евентуално да поеме guardian spirit, докато съм на куулдаун. Но понеже му бях казала, че го ползвам понякога, ако се притеснявам, че на вълна танкът излиза от обхват, той решил, че затова получава съобщение извън коректното време и хич не решил да ме поправя. Добре, че един пала реши да ми каже, пък аз и споря. После питах Холи и той ми каза, че естествено е на Весперос. Само дето не го хванах за врата, че ме оставя ден след ден да прахосвам pain suppresion. Вместо това само го питах, защо не ме е поправял, ама беше в общия тон на "мрън", та той почна да се оправдава.

Но Таис е права - няколко дни поред на Сарт си идва в повече. Накрая и Холи си каза, че е загубил концентрация и ни разпусна.
А днес е някакъв рекорд на записаните. 36 души

Юда, егоист, луда и wow-холик 

Бе обръщате играта на работа май лека полека. Аз пък вчера скипнах дейлитата за репутация, ама поне остана само 4тото парче за Кара да откараме. То аз ако бях видял че само с соло промъкване се зимат тия немаше да занимавам Тишо да се разкарва.
Не остана време се консултирам с Теле ма искам и рогето да нарупа седмичен рест нейде, че ме дразни слабия експириънс а от там идва. Мразя между 20-30лвл земите. Трее видя списъка с куестите в новите земи и по него да видя кое къде съм изпускал, се разнообразя. Флъфи ше си брадясва на 70ка още бая като гледам. :/Нещо не ми се играе с кастери са.

- PrivateRaio
- Misting
определено няколко дни на ОС3Д идва множко. Признавам, че снощи бях далеч по-уморен от обикновенното. Бая зор си идва танкването, особено за нууб кат мен
Внимателно прегледах постовете. Мерси на Amikae, преведох някои пасажи и ги постнах в гилд форума ни. Ние правим горе долу същото. Предполагам, че когато е най-напечено или дпсарите се самоубиват или хийлърите за да ги спасят пускат по един каст повече и закъсняват с лавата или зоните. Общото ми впечатляния от снощи бе че масово бе второто. Абе, дет вика Таис, трябва си файн тюнинг
Аз просто искам да го килнем за тази седмица, на колкото и дрейка да е, да си респектна кротко обратно и да си слаквам в другите райдове сабирайки офф-спец, ама едва ли
тъй като ги гледам нещата, тази седмица ще е само ОС3Д (щото едва ли ще го килнем) и чак накрая ще фармнем Малигос. Накс едва ли някой ще иде
най - много 10 и то в свободните дни.
Бтв, с тоя снежец дет пере днес, сметай как ще е нета довечера. Аз лично си пожелавам само да не качва над 400, другото ще го преживеем. Ма малко лаг и си се гмурнал във вълната. А аз както водя 4-5 файр гадчета с мен и с лекота ще ги "ъпгрейдна" та по-лесно да килват всичко

Внимателно прегледах постовете. Мерси на Amikae, преведох някои пасажи и ги постнах в гилд форума ни. Ние правим горе долу същото. Предполагам, че когато е най-напечено или дпсарите се самоубиват или хийлърите за да ги спасят пускат по един каст повече и закъсняват с лавата или зоните. Общото ми впечатляния от снощи бе че масово бе второто. Абе, дет вика Таис, трябва си файн тюнинг

Аз просто искам да го килнем за тази седмица, на колкото и дрейка да е, да си респектна кротко обратно и да си слаквам в другите райдове сабирайки офф-спец, ама едва ли

Бтв, с тоя снежец дет пере днес, сметай как ще е нета довечера. Аз лично си пожелавам само да не качва над 400, другото ще го преживеем. Ма малко лаг и си се гмурнал във вълната. А аз както водя 4-5 файр гадчета с мен и с лекота ще ги "ъпгрейдна" та по-лесно да килват всичко

Ти пъкXellos wrote:То аз ако бях видял че само с соло промъкване се зимат тия немаше да занимавам Тишо да се разкарва.![]()
![]()

Ще накълцаме бърже БМ-то и после хей Кара, здравей, здравей

А за ОС - там да си оф-танк ми се вижда бая зор

съгласна съм за оф-танка. Гущери и елементали се размотават навсякъде, а и бият лошо. Имаш много повече тичане по терена, наоколо е такъв екшън, че най-естественото нещо е два три дребосъка да отхвърчат нанякъде и хич да не разбереш, а в това време те изкълвали хийлърите или някое дпс и на все напрежението народът може да почне да се оплаква в рейдчата, че го изяли адовете. Не, че не си е за оплакване, ама хич не е лесно. Да не говорим, че където са дребосъците, обикновено има и АоЕ, а ефектите са в състояние да ти прецакат интерфейса и просто си един ходещ труп...
В тази връзка - Браво Райо:)
А иначе за мейн танка, опазването му още след Шадрон си е наистина веселба. Т.е. като цяло е ок, освен в миговете, когато при вълна танкът тръгне да ти излиза от рейндж. Докато вълната минава край теб, редиш молитви, да не удари breath, щото и да не е кацнал Весперон. Направо ти прималява, като го видиш под 10%. Иначе другите дрейк танкове май също ни мрат на моменти и при нас, щото както си хийлваш и изведнъж ти се изсипе лилава гад над главата и те пречука.
В тази връзка - Браво Райо:)
А иначе за мейн танка, опазването му още след Шадрон си е наистина веселба. Т.е. като цяло е ок, освен в миговете, когато при вълна танкът тръгне да ти излиза от рейндж. Докато вълната минава край теб, редиш молитви, да не удари breath, щото и да не е кацнал Весперон. Направо ти прималява, като го видиш под 10%. Иначе другите дрейк танкове май също ни мрат на моменти и при нас, щото както си хийлваш и изведнъж ти се изсипе лилава гад над главата и те пречука.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

- PrivateRaio
- Misting
Битка е тегава и наистина е много добре измислена. Уви е единствената и не стига да засити гладни душици. Обаче амбицира.
За танкването - бе нууб съм си
основния ни пала танк снощи на половината проверки беше афк, та помолих райд лидера да не му се кара, че ми обяснява
Обаче, с тоя дрешки дет сме ги накичили 1 ад хич не трябва да е проблем.
Трябва много да внимаваш обаче, щото в тарапаната я видиш я не видиш някой че са го погнали адовете. И ако скилчетата ти са куул даун и идва вълна, направо го пиши бегал
Друго, което ми направи впечетление е, че и тук е много рандъм всичко. Някой път направо каца дракона. Друг път излизат 1-2 елементъла с него. излизат и на рандъм места. А ако има меле дпс ретри или ДК и излезе адд в рейнджа на АоЕ-то им забрави да го дръпнеш.
А и на лечителите им е тегаво. Ретри палата като врътне Дивайн Сторм и Консекрейшън и е пуснал крилцата за да нюкнем дрейковете (а той няма начин да не е), прибави и че е с Мартир печат и оръжието му е с берсерк (демек си яде кръв сам, и то много, и му пада с 5% дефенса) дупе да му е яко на райд хийлъра. Не се учудвам, че не им остава време да гледат вълни и войд зони. И същото това ретри ако доживее и да си върне демидж от бъфа на дракона - направо смях (знам го от личен опит - в неделя от пълна кръв и .... като хедшот в Контастрайк
)
За танкването - бе нууб съм си

Трябва много да внимаваш обаче, щото в тарапаната я видиш я не видиш някой че са го погнали адовете. И ако скилчетата ти са куул даун и идва вълна, направо го пиши бегал

Друго, което ми направи впечетление е, че и тук е много рандъм всичко. Някой път направо каца дракона. Друг път излизат 1-2 елементъла с него. излизат и на рандъм места. А ако има меле дпс ретри или ДК и излезе адд в рейнджа на АоЕ-то им забрави да го дръпнеш.
А и на лечителите им е тегаво. Ретри палата като врътне Дивайн Сторм и Консекрейшън и е пуснал крилцата за да нюкнем дрейковете (а той няма начин да не е), прибави и че е с Мартир печат и оръжието му е с берсерк (демек си яде кръв сам, и то много, и му пада с 5% дефенса) дупе да му е яко на райд хийлъра. Не се учудвам, че не им остава време да гледат вълни и войд зони. И същото това ретри ако доживее и да си върне демидж от бъфа на дракона - направо смях (знам го от личен опит - в неделя от пълна кръв и .... като хедшот в Контастрайк

мъка си е танкването на аддовете - пустите файър елементали и порталите, бълващи уелпове, се пръкват силно рандъм из терена и голямо събиране пада от танковете им
абеее, като едни нестинарки сме
Браги, кор-рейдването си Е като работа открай време, ама това е нормално... ако искаш постижения, ако искаш да видиш ВСИЧКО възможно в играта като инстанси/босове или просто - най-добрия гиър - трябва да вложиш усилия и да се съобразиш с определена организация, щото не е нещо, дето да можеш да го направиш соло в свободното си време и ако си на кеф...

Браги, кор-рейдването си Е като работа открай време, ама това е нормално... ако искаш постижения, ако искаш да видиш ВСИЧКО възможно в играта като инстанси/босове или просто - най-добрия гиър - трябва да вложиш усилия и да се съобразиш с определена организация, щото не е нещо, дето да можеш да го направиш соло в свободното си време и ако си на кеф...