За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
Жалко само, че немаше кон за тебе ;( Но пък кат ме майндконтролна гадината беше забавно 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Много тегави последните приготовления, докато иде човек в Аутленд!!!
събрах няколко мръвки и се запратих към Силитус, за да правя куест и да вдигна готварските си умения до 300, а и исках да взема последните няколко миньорски точки из бубените полета там. Да, ама не! Първо 285-тата точка се заяде, въпреки че рецептата беше жълта и не можах да я направя от 4 опита. Мръвките свършиха
. Реших поне да се пробвам на бубите. ами... отидох в едно от подземията, избих няколко гадни буби, но точно там, където са мините, кръжат едни рояци, дето са с навързано агро. Почнах ги, изтребих 4 от тях, обаче към останалите три се присъедини и една тежка бабалюга с вид на торен бръмбар и ме прегазиха. Пък и не са малки проклетиите, че и отровни - бях си наплюта през цялото време. То няма време и да го изчистиш - мечтаех си за abolish poison - пуснеш го веднъж и после си свиркаш, докато то автоматично си чисти.
Как и да е, върнах се, поизчегъртах отровни петънца от ламарината (то и тя е една пестелива - един гол корем се открил - само да го гъделичкат бубите), измъкнах няколко сухи крачета на умрели оси от косата и влязох да се доразправя с трите оси. После си събрах ториума и се замислих - струва ли си да се боря с толкова много буби, на място, което не харесвам, за да взема само една нищожна точка. Да не говорим, че от онези тунели ме хваща клаустрофобия. Метнах се аз на една гарга и се запратих в прекрасните зимни територии на Уинтърспринг. Там опердаших куп йетита, отмъкнах им кожите, мините, набих още няколко мечки и с бутчетата им си направих нужната точка за кукинг уменията. Обаче идеята да се връщам за куеста обратно до Силитус някак ми изглеждаше некрасива и досадна. Разтоварих торбите и се отправих към новите земи.
Ех... огнено червените земи на Хелфайър... Демони... Да се ненарадваш. Ами орките... Даааа... всичко беше прекрасно, докато на 3-тия куест, докато водех блага и дълбокомислена теологична дискусия с един орк, някакъв ДК 60-ка грубо се намеси, дезориентира ме и след не много продължителен бой, в който оркът се възползва от намесата, за да реди доводите си в гръб, Йоа се спихна на земята. Тъжно.
Върнах се, успях бързо да метна аури и прочее екстри, но тъкмо се опитвах да си вдигна и живота с малко бандажи, онзи мръсен недоумрял слуга на Лич Кинг ме нападна отново. Тоз път се борих храбро... даже в един момент си мислех, че ще го убия, щото тоя явно беше прекалено самоуверен, ама маната свърши (тя и не беше много изначално след съживяването
). Изобщо... подозирам, че ще срещам много набиращи агресия ДК из Аутленд и това не ме радва особено.
Чакам си аз 60 левъл с новите умения и последния талант. Ще видим после.

Как и да е, върнах се, поизчегъртах отровни петънца от ламарината (то и тя е една пестелива - един гол корем се открил - само да го гъделичкат бубите), измъкнах няколко сухи крачета на умрели оси от косата и влязох да се доразправя с трите оси. После си събрах ториума и се замислих - струва ли си да се боря с толкова много буби, на място, което не харесвам, за да взема само една нищожна точка. Да не говорим, че от онези тунели ме хваща клаустрофобия. Метнах се аз на една гарга и се запратих в прекрасните зимни територии на Уинтърспринг. Там опердаших куп йетита, отмъкнах им кожите, мините, набих още няколко мечки и с бутчетата им си направих нужната точка за кукинг уменията. Обаче идеята да се връщам за куеста обратно до Силитус някак ми изглеждаше некрасива и досадна. Разтоварих торбите и се отправих към новите земи.
Ех... огнено червените земи на Хелфайър... Демони... Да се ненарадваш. Ами орките... Даааа... всичко беше прекрасно, докато на 3-тия куест, докато водех блага и дълбокомислена теологична дискусия с един орк, някакъв ДК 60-ка грубо се намеси, дезориентира ме и след не много продължителен бой, в който оркът се възползва от намесата, за да реди доводите си в гръб, Йоа се спихна на земята. Тъжно.

Юда, егоист, луда и wow-холик 

Young paduan... тоест паладин, това е направо възмутително!
Не си се научила да играеш с паладин явно. Ето някои основни моменти, които е добре да си гравираш на бронята и да си ги препрочиташ:
1. Паладинът никога не умира. Не и навън. Паладинът може да умре само в райд, ако се бие с 3 райд бос-а наведнъж и хийлърите му са афк за повече от 5 минути
2. Никой не може да убие паладин 1 вс 1. Паладин може да бъде убит само от добре организиран райд, включващ поне 3 прийста.
Ето и кратка извадка от наръчника "Пътят към безсмъртието", който го дават още на първи левел в Стормуинд:
1) ЛоХ е най-добрият ти приятел, използвайки го за
а) да възстановиш живот
б) да възстановиш мана
в) да депресираш противника, който си мисли, че вече те е убил
г) за всичко по-горе изброено
2) Ако ситуацията е обречена (10 човека организиран райд са те нападнали, агросал си половината територия или са те атакували няколко уърлд-боса) - универсалното решение: бъбъл + ХС. За целта двата бутона се слагат един до друг на таскбар-а, натиска се бъбъл, изчаква се глобал КД, натиска се ХС, спами се /spit, /insult и т.н. (Забележка: избягвайте /bow и /dance защото могат да прекъснат успешния каст на ХС)

1. Паладинът никога не умира. Не и навън. Паладинът може да умре само в райд, ако се бие с 3 райд бос-а наведнъж и хийлърите му са афк за повече от 5 минути
2. Никой не може да убие паладин 1 вс 1. Паладин може да бъде убит само от добре организиран райд, включващ поне 3 прийста.
Ето и кратка извадка от наръчника "Пътят към безсмъртието", който го дават още на първи левел в Стормуинд:
1) ЛоХ е най-добрият ти приятел, използвайки го за
а) да възстановиш живот
б) да възстановиш мана
в) да депресираш противника, който си мисли, че вече те е убил
г) за всичко по-горе изброено
2) Ако ситуацията е обречена (10 човека организиран райд са те нападнали, агросал си половината територия или са те атакували няколко уърлд-боса) - универсалното решение: бъбъл + ХС. За целта двата бутона се слагат един до друг на таскбар-а, натиска се бъбъл, изчаква се глобал КД, натиска се ХС, спами се /spit, /insult и т.н. (Забележка: избягвайте /bow и /dance защото могат да прекъснат успешния каст на ХС)
а аз снощи бях малко подтисната от ДКП-дискусията и промените, дето гласят да правят нашите офицери и най-вече това, че май директно ще ги налагат, поне по тона на ГМ така ми звучи, и направих набързо дейли-куукинга с Таис, посъбрах малко билки с Лийд и запраших към ШХ... нямах никакво желание да комуникирам на каквото и да е гилд-ниво на Зенедар, а всичките ми герои са поне в маге-канала...
покуестих малко из Тундрата, полових риба, минах да пооткрадна малко бебета в Драгънблайт и запраших към Фиордите... там в гилдията си се стелеше обичайната тишина, щото младежите не са фенове на чата много... по едно време гледам в Трейд канала, че Стоян (ака Ситус, 80 лвл ДК и Гилд мастър на бг-гилдията) търси само още едно дпс за ОС хероик!
брех! викам в гилд-чата "абе, младежи, да не организирате хероик рейд?", а те викат "дам, традиционно... Пепо е танка (беше на уориъра си)... като порастнеш, ще те вземем и тебе, ама ако правиш под 2к дмж, ще те кикнем от рейда"
та така... бях много впечатлена, де... казаха, че още се въздържат да правят и Накс хероик
ееех, да бяха така активни, когато Сиси молеше за помощ...
можеше още да е в играта...
Едит: аааааааааааааааааааааааа, Тишоооооооооооооо!!

покуестих малко из Тундрата, полових риба, минах да пооткрадна малко бебета в Драгънблайт и запраших към Фиордите... там в гилдията си се стелеше обичайната тишина, щото младежите не са фенове на чата много... по едно време гледам в Трейд канала, че Стоян (ака Ситус, 80 лвл ДК и Гилд мастър на бг-гилдията) търси само още едно дпс за ОС хероик!

Едит: аааааааааааааааааааааааа, Тишоооооооооооооо!!

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
ЛоХ беше надлежно използван, иначе няма начин да удържа на нападение, при което аз изначално съм на 50%.. е, един хънтър пробва и на него му свих ушите, ама той ми беше и левъл. Балонът не беше използван за оттегляне, а за хийл... Имах достатъчно време да стънна гадината и да го смъкна на около 20%, обаче и той имаше поушънки
И не ми се възмущавай, моля

И не ми се възмущавай, моля

Юда, егоист, луда и wow-холик 

Паладинът трябва да познава и тактиката и стратегията. Известният паладин Сун Дзъ (написал трактата "Изкуството на войната") учи следното:
"Ако не можеш да спечелиш дадена битка: бъбъл + ХС"
Тук, млади паладин, е първата ти грешка - бъбъл не се използва за хийл. Ако пуснеш бъбъл, даваш време на врага си да се бандажне, да си почине и да обмисли следващия си ход, докато ти единствено си концентрирана върху вдигането на собствения си живот.
Сун Дзъ също казва:
"Бъбъл може да се ползва за бой от протекшън паладините, защото те могат да сразят врага си дори и през него"
След последния пач обаче това не е много популярно.
Така че, млади паладин, в горната ситуация е трябвало да се ХС (до Шатра примерно), да се полекуваш, а после да се върнеш, да намериш орка и да го почупиш от бой (това се случи на един хънтър навремето в Награнд, кампих го докато не си викна двама гилд-хора да го спасяват)
"Ако не можеш да спечелиш дадена битка: бъбъл + ХС"
Тук, млади паладин, е първата ти грешка - бъбъл не се използва за хийл. Ако пуснеш бъбъл, даваш време на врага си да се бандажне, да си почине и да обмисли следващия си ход, докато ти единствено си концентрирана върху вдигането на собствения си живот.
Сун Дзъ също казва:
"Бъбъл може да се ползва за бой от протекшън паладините, защото те могат да сразят врага си дори и през него"
След последния пач обаче това не е много популярно.
Така че, млади паладин, в горната ситуация е трябвало да се ХС (до Шатра примерно), да се полекуваш, а после да се върнеш, да намериш орка и да го почупиш от бой (това се случи на един хънтър навремето в Награнд, кампих го докато не си викна двама гилд-хора да го спасяват)
мене пък снощи ме уби найт-елф ферал друид - моя левъл
голяяяям срам
бия си един ъндед, дето все му падаше ръката, и насред битката - стън и бърз дмж... докато се усетя - повече от половината ми животец улете... че и ъндедското добиче ме блъскаше в това време... заспамих с фиър-бутона и в един момент се задейства - онова хукна, ама ме беше сгащил в един подземен коридор под наклон, та и моя фийър недонтролируемо го прати по коридора нагоре... имах време само един дот да сложа, преди да ми изчезне от полезрението... и си викам "я, докато се върне да се бандажна"... е, онова се върна, ама хитро... пак стелтнат и пак стън
не разбрах как си беше махнал дот-а
но си умрях безславно, като само половината живот му бях взела... та така... то верно, че съм калпав пвп-плейър, ама това шадоу-прийстовете хич не носят на бърз мелее-дмж 

бия си един ъндед, дето все му падаше ръката, и насред битката - стън и бърз дмж... докато се усетя - повече от половината ми животец улете... че и ъндедското добиче ме блъскаше в това време... заспамих с фиър-бутона и в един момент се задейства - онова хукна, ама ме беше сгащил в един подземен коридор под наклон, та и моя фийър недонтролируемо го прати по коридора нагоре... имах време само един дот да сложа, преди да ми изчезне от полезрението... и си викам "я, докато се върне да се бандажна"... е, онова се върна, ама хитро... пак стелтнат и пак стън

Не го разбирам аз туй нещо шадоу-прийста, малко ми е чуждо като клас
Едно такова нежно, чупливо, облечено в коприна, пък и постоянно ходи намръщено и мрачно
Иначе предлагам да се организираме за някой ОС или ВоА нормал, дропа си струва, ще съберем малко рандъми и ще си направим някой клас-рън, та всеки да е на далавера
Вчера, след бързата победа в ВГ, се включих в ПъГ за ОС, бяха убили първия дракон, а после май си бяха изритали танка... не знам колко зле е бил, ама явно е бил много зле
Щом се радваха, че на патрулите никой не умира...
Както и да е, стигнахме до Сартиньо и там се заформи лека драма, аз си го танквам по обичайната тактика, те друго го мислят, трети пък за пръв път там... След два уайпа се сменихме с ОТ, той да си го танква където знае, аз поех елементалите, убихме го. Дропа беше коприна и кожа
Затова пък едва ли е нужно да казвам кой спечели торбата с 5 баджа и 45 г

Иначе предлагам да се организираме за някой ОС или ВоА нормал, дропа си струва, ще съберем малко рандъми и ще си направим някой клас-рън, та всеки да е на далавера

съгласна съм за ОС на нормал... хайде, за тази седмица - до сряда, си сейвнат, но за след сряда можем да измислим нещо... е, то няма да е точно сряда и четвъртък, че с Ланис и Илия сме по хероик рейдове, но после викам да спретнем едно ходене... само трябва да се уточним кой с какво ще идва и в каква функция, че да видим какво още ни трябва... със сигурност ни трябват минимум 2 танка и 2 хилъра... останалото е бонус
аз ще съм с Лийд, Тишо - с палата, така че единия танк и единия хилър са осигурени...
коментари от останалите?

коментари от останалите?