За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 17, 2009 3:45 pm

то шаманчето на Теле си е бая шаманище :lol: видял ли си му екипировката - може да ни хийлва самичък там :lol:

бтв, то срам, ама аз нивгаш не съм стъпвала при Арчавон :oops:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 17, 2009 3:50 pm

Ми на линия съм аз, по малко от всичко с Мискинята :) Иначе са ръшвам до 25ти лвл поне хънтъра да зеем Гошко :). Нема ви тормоза за ДМ, че скоро бехме с рогето там. Ше лея дпс по трасето. Капаните обаче са тънка наука. :mrgreen: Мое вкараме и Дима тия дни в игра :)

Айде и бърз рейвън год ;) Не че се надявам на маунт ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 17, 2009 3:53 pm

Xellos wrote:Мое вкараме и Дима тия дни в игра :)
верно ли бре?? :shock: ама ще вземе карта или експанжън, или и двете?

за това божество и аз съм навита с друида!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 17, 2009 3:57 pm

Ми ше видиме кое по-напред то експанжъна е с месец игра нали? Мое и зеем експанда, че да има с кой да катерим Флуфи над 70 ;). Тя шамана й е май 68.

Ммм седи ми куеста там а е харен, би трябвало са и двамата да можем соло с друидите :) Останалите само за неморална подкрепа и да се посмеят :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 17, 2009 4:01 pm

Ако вземах по 1г за всеки път когато някой несериозник предложи нещо, щях да имам не един, а два мамута :P

Аз съм и за Рейвъна и за УБРС и за Дженкинс титлата... стига да не си остане пак на приказки, както все става напоследък :evil:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Mar 17, 2009 4:02 pm

Ами кажете кво по-добре експанжън или карта ;). Така или иначе ще отнеме още седмица-две за пари. :?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 17, 2009 4:03 pm

Браги, ако си забелязал, куеста се води за 80 лвл на хероик... това иде да ми рече, че само двамата няма да се справим :P

а аз доколкото си спомням, експанжъна НЕ върви с месец игра, както бе с оригиналната игра... :roll:

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 17, 2009 4:06 pm

Tais wrote:Браги, ако си забелязал, куеста се води за 80 лвл на хероик... това иде да ми рече, че само двамата няма да се справим :P

а аз доколкото си спомням, експанжъна НЕ върви с месец игра, както бе с оригиналната игра... :roll:
80 :shock: Не е ли за 70? :shock: Все пак е в ТБС инстанс :roll:

И да - експанжънът не върви с месец игра доколкото си спомням

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 17, 2009 4:07 pm

Svetlio wrote:Аз съм и за Рейвъна и за УБРС и за Дженкинс титлата... стига да не си остане пак на приказки, както все става напоследък :evil:
напоследък нищо не е уговаряно... всяка вечер аз отивам на ШХ и казвам, ако се организира нещо да ме викат... досега не сте ме викали, което значи, че не е имало нищо организирано... аз с Таис и Лийд соло нямам желание в момента да играя, а с лока ми поомръзна... затова ще съм на Зенедар за рейдове и ако се съберете за нещо... на ШХ играя с блъд елф шадоу прийст Geaz - викайте ме...

Едит: беше за 70... като дойде експанжъна го гледах, че е за 80-ти...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 17, 2009 4:13 pm

Еми 80 да е, ше го изяде пак с наща непобедима 5ца :)

Ми аз давам идеи и винаги съм на разположение като ме повикат за каквото и да било с мискинята. Ма никой не вика почти от про-тата напоследък. :roll:

Гейове алчни близардски, е карта ше е начи. :/ Аз щи зема карта днеска ше ми я издължиш лека полека докато си праиме кефа през тва време в играта. :)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 17, 2009 4:15 pm

Определено няма безплатен месец..

Кое беше рейвън год? Да не е онова синьо пернато добиче, дето го размотават хората?
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 17, 2009 4:36 pm

това е старият друидски куест за епичната флайинг форма, дето се съмънва допълнителен бос в Сетек холс :D
мило, ти ще пердашиш със смайтове и холи-нова, щото аз трябва да бъда там с друида :lol:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Mar 17, 2009 4:39 pm

+1 Svetlio

само да допълня.
освен бъбъл до ХС на удобно място се слага и репентанс :D

нека де е къс в ПвП (10 сек на 1ви каст), твоя хийл е по-къс :D (2,5 големия и 1,5 малкия )

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 17, 2009 4:49 pm

Tais wrote:това е старият друидски куест за епичната флайинг форма, дето се съмънва допълнителен бос в Сетек холс :D
мило, ти ще пердашиш със смайтове и холи-нова, щото аз трябва да бъда там с друида :lol:
Не е оптимизирано така 8-) Идваш с Таис да разчистим (Lower City репутацийка), после влизаш с друида за кютека с Анзу (известен и като рейвър год, щото се облича цветно и има перчем :lol: )

За протокола - аз тоз инстанс го минавам соло така или иначе, та сигур ще ми се пречкате из краката, ама ще ви търпя, какво да се прави :P :P
освен бъбъл до ХС на удобно място се слага и репентанс
Ми то аз понеже си нямам :cry: Но младото паладинче е ретри, та нека си запише и съветите на бате си Private :wink:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 17, 2009 4:50 pm

Репентънс е на много удобно място и е често употребяван. Обичам го още от времето, когато Девицата в Каразан ни пращаше да се каем за греховете си и мечтаех и аз така да мога (повече мечтаех за нейния Холи Файър, ако трябва да съм съвсем откровена :roll: ).

Но така де - като миролюбив и невойнстващ играч, обикновено се панирам и почвам да налагам бутоните, без да гледам какво точно правя. Понякога... понякога успява да се промъкне мисъл и да планирам какво точно ще направя. :lol: :lol: :lol: И понякога... ама понякога... успявам :lol:

И няма смайтове... ще мина да се разходя из сенките... евентуално...

ако ме домързи - тогава ще е бой с холи файър и пенънс :)
Last edited by Lannis on Tue Mar 17, 2009 4:51 pm, edited 1 time in total.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)