Мдаа, вчера бай Анзу се тръшна сред облак перушина, беше си все същата 72 лвл гарга, каквато си я спомням навремето. Сетек Хол пък си е все същото приятно място, беше изорано от нас 4-те 80-тки. Само кой знае защо, новоизлюпеният ДК-танк Илиак-клонинг

настояваше да си има персонален хийлър... Всеки знае, че на истинския танк хийлър не му трябва, истинският танк си взима понякога хийлър само за да му повдига самочувствието и да го кара да се чувства полезен (примерно да мъкне сака със студена бира или да обира луута

)
А понеже ненадейната ми смърт пред вратите на ШадоуЛабс предизвика искрено недоумение и повдигна редица въпроси, се чувствам задължен да разсея съмненията в безсмъртието на паладините. Ситуацията беше следната
- бях подло нападнат докато си седя на мамута, улисан в сладки разговори с вендорите за кризата в южен Айскраун и новите цени на летящите килимчета; за съжаление от мамута - в сравнение с другите маунтове - не можеш автоматично да слезеш при каст на спел, което даде на противника няколко секунди предимство
- нападателите бяха около 20-30 елементал шамана, тотемите има покриваха полето чак до Шатра
- след кървава битка, в която убих поне 1/3 от враговете, все пак реших да не използвам бъбъл+ХС (да не хабя КД-то), защото имах подръка два друида, които идваха и щяха да ме рес-нат
А най-вече се оставих да ме убият, защото както учи мъдрият Сън Дзу: "Понякога паладинът трябва да се оставя да бъде победен от враговете си, за да има баланс в Поднебесната и за да не реват останалите класове по форумите за паладински нърф"