За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
всъщност инвайта за рейда довечера е обявен за 20:30 българско време, та тогава ще стане ясно дали ще съм им нужна...
а за рендъм хилър - може, но не е същото, като да сме си наша група...
а и с лока така няма да мога да нинджосвам каквото ми хрумне
освен ако хилъра не е друид/шаман, разбира се 
а за рендъм хилър - може, но не е същото, като да сме си наша група...

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
аз карам на IT(щото е ranged) -> PS -> HS -> HS -> DS (да се поналекувам - но наистина има и смисъл да се замени с Obl). Червейте ги изоставих заради мижавият дпс, и имам макроси за всичките ми удари да активират RuneStrike ако е наличен.
Но моят build e BloodTank - със всички достъпни Healing + defense умения: http://eu.wowarmory.com/character-talen ... r&n=Iliadk
Но моят build e BloodTank - със всички достъпни Healing + defense умения: http://eu.wowarmory.com/character-talen ... r&n=Iliadk
Да, билда определено изглежда приличен за танкване. И аз се изкушавах да набутам точки в Imp. Rune Tap и май трябваше да го направя..
това не е ли нещо като Lay on hands при паладините? От Друга страна DRW ми създава топлина и уют в онова място, където при другите класове се намира душата и не ми се сменя 

Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
- The Dragon
- Elder God
LayOnHands грънциB. Delvig wrote:това не е ли нещо като Lay on hands при паладините?

Eee mgt iskam i az da seftosam!!! Bezobrazno mi spria neta pak v4era! Mamicata in!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- PrivateRaio
- Misting
В общи линии като си прот, ги мразиш гадните кастъри като фрост-магета примерно
Всяко меле ти е просто подарен ХК
Като се млатя с ДК, не бързам, гледам постоянно да декърсвам, винаги холи-шилд и те в общи линии сами се убиват
Просто демидж-митигейшъна ми е такъв, че не могат да ме гътнат преди самите те да са умрели. Ако е с гадинка - стън и фиър на гадинката. Освен това имам и глиф за прекъсване на каст с Екзорсизм - това ако реши да ми се прави на талибан и да се самовзривява 

- PrivateRaio
- Misting

Хора, кога ще имате време да тестваме отново AQ20 and AQ40? Трябва да е някой уикенд, че да сме повечко.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
определено ще е за събота/неделя по някое време (следобедно, примерно), не мога да кажа със сигурност, защото не зная кой как е с времето... аз ще бъда на линия и двата дни... ако ме няма на Зенедар, ще съм на Шатъред холс и ако се съберете народ и ви се прави АК 20/ АК 40 - минете да ме извикате - прийста ми там е с име Geaz (blood elf, horde)...
иначе за събота вечер съм се записала с Лийд за гилд-рън на Накс 10, но не е сигурно, че ще ме вземат... ще стане ясно около 20:30 българско време, когато са инвайтите... останалото време ми е свободно, доколкото не правя нещо с моите герои... това, което със сигурност мисля да правя са дейли хероиците с Лийд, щото ми трябват значки... ако не ви се правят или ви няма, ще ходя с ПъГ-ове...
иначе за събота вечер съм се записала с Лийд за гилд-рън на Накс 10, но не е сигурно, че ще ме вземат... ще стане ясно около 20:30 българско време, когато са инвайтите... останалото време ми е свободно, доколкото не правя нещо с моите герои... това, което със сигурност мисля да правя са дейли хероиците с Лийд, щото ми трябват значки... ако не ви се правят или ви няма, ще ходя с ПъГ-ове...
Tais - 80 lvl, human mage