За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Mar 31, 2009 10:29 am

Ами все ще си дръпнем един хийлър отнякъде, колкото да минем :roll:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 31, 2009 11:10 am

всъщност инвайта за рейда довечера е обявен за 20:30 българско време, та тогава ще стане ясно дали ще съм им нужна...

а за рендъм хилър - може, но не е същото, като да сме си наша група... :roll: а и с лока така няма да мога да нинджосвам каквото ми хрумне :twisted: освен ако хилъра не е друид/шаман, разбира се :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

iliak
Smallfolk

Post by iliak » Tue Mar 31, 2009 11:39 am

аз карам на IT(щото е ranged) -> PS -> HS -> HS -> DS (да се поналекувам - но наистина има и смисъл да се замени с Obl). Червейте ги изоставих заради мижавият дпс, и имам макроси за всичките ми удари да активират RuneStrike ако е наличен.
Но моят build e BloodTank - със всички достъпни Healing + defense умения: http://eu.wowarmory.com/character-talen ... r&n=Iliadk

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Tue Mar 31, 2009 1:46 pm

Да, билда определено изглежда приличен за танкване. И аз се изкушавах да набутам точки в Imp. Rune Tap и май трябваше да го направя.. :? това не е ли нещо като Lay on hands при паладините? От Друга страна DRW ми създава топлина и уют в онова място, където при другите класове се намира душата и не ми се сменя 8-)
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Mar 31, 2009 1:51 pm

Lay on hands който използваш всеки 30 сек и те хийлва за баси мамата колко?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Mar 31, 2009 1:52 pm

Абе, паладините са чудовища... и се размножават бързо. :roll: :oops:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 31, 2009 2:06 pm

Elayne wrote:Абе, паладините са чудовища... и се размножават бързо. :roll: :oops:
мило, те за ДК говорят, което не прави това, дето си казала по-малко истина, де :P

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 31, 2009 2:16 pm

B. Delvig wrote:това не е ли нещо като Lay on hands при паладините?
LayOnHands грънци :lol: Това те хийлва за 20%, дори импрувд, ако правилно съм прочел. ЛоХ ти дава макс живот + известно количество мана (нищо че е на 20 мин КД). Така че все едно се биеш два пъти със същия паладин :P Пък не ми се вярва да успееш да ползваш Rune Tap повече от веднъж :lol: Поне аз не съм виждал ДК, които да оцеляват чак толкоз дълго :lol: :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 31, 2009 2:35 pm

Eee mgt iskam i az da seftosam!!! Bezobrazno mi spria neta pak v4era! Mamicata in!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Mar 31, 2009 2:37 pm

бе не знам ти как си на протекшън, ма мен като ретри ДК са ми единствения проблемен клас. Не че не цепа някои, ма с повечето е трудна работа. Много кръв лийчват д**ба, твърде много. Трябва да цъкам кат луд на Декърса....бе мноо са тегави.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 31, 2009 2:50 pm

В общи линии като си прот, ги мразиш гадните кастъри като фрост-магета примерно :? Всяко меле ти е просто подарен ХК :lol: Като се млатя с ДК, не бързам, гледам постоянно да декърсвам, винаги холи-шилд и те в общи линии сами се убиват 8-) Просто демидж-митигейшъна ми е такъв, че не могат да ме гътнат преди самите те да са умрели. Ако е с гадинка - стън и фиър на гадинката. Освен това имам и глиф за прекъсване на каст с Екзорсизм - това ако реши да ми се прави на талибан и да се самовзривява :lol:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Tue Mar 31, 2009 2:57 pm

:D мда, тоя глиф е добър, щото го брои ъндед.
Аз най-много обичам лок да ми влезе и да се направи на дзвер : :D
тогава и екзорсизъм му влиза и холи гадоста (не съм сигурен дали не го и стънва) :lol:

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Mar 31, 2009 3:17 pm

А най-хубавата част е, че със Sense Undead мога да ги траквам по картата, ако са с добитък :lol: Така се забавлявах навремето в Зангармарш, летя нависоко и сканирам... видя ли зелено кръгче, пикирам надолу и... отбелязвам още една бройка :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Mar 31, 2009 3:20 pm

:roll: As I said... monsters!

Хора, кога ще имате време да тестваме отново AQ20 and AQ40? Трябва да е някой уикенд, че да сме повечко. :roll: Много ми хареса там, древната египетска атмосфера рути.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Mar 31, 2009 3:38 pm

определено ще е за събота/неделя по някое време (следобедно, примерно), не мога да кажа със сигурност, защото не зная кой как е с времето... аз ще бъда на линия и двата дни... ако ме няма на Зенедар, ще съм на Шатъред холс и ако се съберете народ и ви се прави АК 20/ АК 40 - минете да ме извикате - прийста ми там е с име Geaz (blood elf, horde)...

иначе за събота вечер съм се записала с Лийд за гилд-рън на Накс 10, но не е сигурно, че ще ме вземат... ще стане ясно около 20:30 българско време, когато са инвайтите... останалото време ми е свободно, доколкото не правя нещо с моите герои... това, което със сигурност мисля да правя са дейли хероиците с Лийд, щото ми трябват значки... ако не ви се правят или ви няма, ще ходя с ПъГ-ове...