Споделете
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Ми, знам ли? По-добре да си пусна концерт на знаеш-коя-група, за да получа твърде същото усещане. Знаеш ли колко пъти изгледах последното им DVD? Само веднъж цялото, де, но почти всеки ден по някоя песничка или Реч... Не знам, де, може би ако не беше масовото изригване около този филм, щях да съм доста по-позитивно настроен към него. Поне нямаше да изгубя толкова часове в плювни.Amelia wrote:300 рулира и всеки нормален човек би трябвало да го обожава.
Красиви голи мускулести пичове на едно място, биещи се героично и диво за някаква КАУЗА. ОМГ, трябва ли наистина да обясняваме защо това е ужасно секси и кефещо?![]()
Евалата, Жоре, мой човек си!
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Отдавна съм се убедил, че ако Рол и Морви не харесат даден филм е добра идея да го гледам
Разсъждавам гръбначно и се гордея с това!
Надръбначните се кефят на по-сериозни неща, ама трябва да се изпусне парата от време на време с някоя простотия, няма начин.
По-сериозно - всеки с вкуса си. Само ако обичате не се опитвайте да ми обясните какъв идиот съм, че не споделям или споделям нечие мнение или вкус, понеже няма да сте прави - моята глава си е моя, само аз си я разбирам, сори

По-сериозно - всеки с вкуса си. Само ако обичате не се опитвайте да ми обясните какъв идиот съм, че не споделям или споделям нечие мнение или вкус, понеже няма да сте прави - моята глава си е моя, само аз си я разбирам, сори

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
viewtopic.php?t=2262&highlight=300
Викам да ги закръглите на 100, че тук скоро ще ви се изгубят мненията.
Викам да ги закръглите на 100, че тук скоро ще ви се изгубят мненията.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Баце, тва чия е главата не е имунитет срещу Присъдата™, но ениуей, не знам как сърце ти даде да ми приказваш за изпускане на парата с простотии, след като съм гледал Бедствия и други катастрофи и Флиртология НА КИНОthunder wrote:Отдавна съм се убедил, че ако Рол и Морви не харесат даден филм е добра идея да го гледамРазсъждавам гръбначно и се гордея с това!
Надръбначните се кефят на по-сериозни неща, ама трябва да се изпусне парата от време на време с някоя простотия, няма начин.

And you can't dance with a devil on your back...
И кой е този толкова титулуван човек, който има авторитета да я каже тази Присъда™, а? А дори и да съществува какъв авторитет ще има той и каква велика институция ще представлява, за да има някакъв смисъл от нея?Roland wrote:Баце, тва чия е главата не е имунитет срещу Присъдата™, но ениуей, не знам как сърце ти даде да ми приказваш за изпускане на парата с простотии, след като съм гледал Бедствия и други катастрофи и Флиртология НА КИНО

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
скучни сте
- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Коцето е прав, че всеки е с вкуса си. И с преценката си. Ся, ако не ти е ясно, че като изтърсиш осуперлативен суперлатив, за нещо, което доста хора не харесват (и дори на теб ти е ясно, че е като душевен захарен памук - в него има най-вече въздух, ама му се кефиш понеже ти качва кръвната захар тройно за има-няма минута) плюс задоволство от тема, в която почти сме се избили, ще предизвикаш обратната реакция, не знам...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Ако бяхте приели намека ми с линка, сега оная тема щеше да върви към стр. 80. Не ви ли е по-уютно там? 

The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля