После им вземаме двойно ХАХА.
Споделете пак
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
Много обичам когато support-а дойде 4 часа по-късно отколкото е трябвало, след което погледне критично принтера, каже "трябва да му сменя тонера" и си тръгне (?!) ...
- But! Now. And this is remarkable. If I change to eight tonal clusters -- [strums violin] Voila. They fly in counter-clockwise, synchronized, concentric circles as though a regimented flock. Watson, this is exceptional. I, using musical theory, have created order out of Chaos.
Има и хлебец и салам в тая работа даRRSunknown wrote:Много обичам когато псевдоспециалисти си играят да пълнят мастила или да сменят тонер като по тарикати![]()
После им вземаме двойно ХАХА.
For those who come after...
- RRSunknown
- Elder God
- Maledictus
- Warmage
- herairness
- Jaghut Tyrant
Аз се присъединявам към мрънкането за тока. Всеки божи ден го правят! (поне като съм си вкъщи...
)
От друга страна днес открих, че притежавам НАИСТИНА свръхестествени сили и I can make things happen!!! Който разполага с някакъв сорт ...желания и стремежи, може да ми задели СУМА и ще гледам да се договорим!
От друга страна днес открих, че притежавам НАИСТИНА свръхестествени сили и I can make things happen!!! Който разполага с някакъв сорт ...желания и стремежи, може да ми задели СУМА и ще гледам да се договорим!
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- tigermaster
- Elder God
Днес поднових тренировките след два месеца и половина пауза по здравословни причини. СКАПАН СЪМ... Сериозно, прибрах се с изплезен език.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
В твоя случай можем да си позволим да минеш тънко и ще ти е free of charge.Xellos wrote:Колко ти е тарифата за среща на кафе ;р
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon