Споделете пак
Moderator: Moridin
малко по малко почвам да разбирам хората,които около 30-тото си лето на тая земя осъзнават,че им е писнало от всичко и се мятат от 8-мия етаж.
съответно все повече се убеждавам и в същетсвуването на конспирация, насочена директно срещу мен.
просто трябва да ми е гадно,някъв зокон е това.
съответно все повече се убеждавам и в същетсвуването на конспирация, насочена директно срещу мен.
просто трябва да ми е гадно,някъв зокон е това.
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
A аз, за да бъда в тон с гадния си махмурлук, получен вследствие завършека на вчерашния ден, искам да споделя, че внезапно започнах да разбирам хората, на които им прещраква, хващат няква пуцалка, нахлуват в някой търговски център и започват да стрелят наред. Тоест, в момента не правя същото само щото нямам пуцалка. Баси колко гниди бих изтребила ей тъй, за добро утро просто.
- tigermaster
- Elder God
Да обобщим.
Животът съкс.
Тая година имаше един куп концерти, които исках да посетя, и не успях да отида на нито един. Scorpions, Tarja, HammerFall, Lordi... Все поради различни причини, бтв. Я сесийка, я ангажимент, я нещо друго... Довечера също има концерт, на който много ми се ходи, но и на него няма да отида. ПО ДЯВОЛИТЕ! Причината тоя път е доста тъпа, всъщност, и ако я споделя, ще ми се смеете.
Да не говорим, че съвсем наскоро вероятно за втори път в живота си карах истински грип. Това, на което нормалните хора казват така, е някаква обикновена настинка - нищо не е, тоест, а аз пак добре, че не влязох в болница. Не можех да стана от леглото даже. Ама се оправих, де...
Животът съкс.
Тая година имаше един куп концерти, които исках да посетя, и не успях да отида на нито един. Scorpions, Tarja, HammerFall, Lordi... Все поради различни причини, бтв. Я сесийка, я ангажимент, я нещо друго... Довечера също има концерт, на който много ми се ходи, но и на него няма да отида. ПО ДЯВОЛИТЕ! Причината тоя път е доста тъпа, всъщност, и ако я споделя, ще ми се смеете.
Да не говорим, че съвсем наскоро вероятно за втори път в живота си карах истински грип. Това, на което нормалните хора казват така, е някаква обикновена настинка - нищо не е, тоест, а аз пак добре, че не влязох в болница. Не можех да стана от леглото даже. Ама се оправих, де...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Аз пък боднах едно телевизорче 32lg2100
Да има на кво да зяпа майката сериали.
Естествено тряя са hdmi кабел да купя... Пестат яко тва в пакета с техниката от кабели секви... да си купуваш после. Ни към телевизора ни към двд-то има освен евтинки чинчове.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Ммм HD май само е, са за 800 кинта толкоз, ама така или иначе майката боде сериали и дискъвари на него и то на кабеларката, която изглежда ся като пълно лайно на тоя екран
. Не знам тия от булсатком дали са по-добре с антенките. То не ми е до парите де 10 там и 20, а че тряя се разкарвам тия дни да специално за кабел, щото не съобразих там на место да си проверя. А то в плика само захранващ кабел имало. Тоест има и некъф компонент и скарт като опция ама по добре да си е hdmi така и така има 
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Аа, без такива. Я пак си помисли.Vivian wrote:Май се разболявам...
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля