Котки, мррррррррр...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Nov 23, 2010 4:12 pm

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

ninja_senso
Scholar

Post by ninja_senso » Tue Nov 23, 2010 7:45 pm

За съжаление май пак са претупали проучването тия британци ;)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Nov 23, 2010 8:48 pm

Файнъли науката да подкрепи този така отдавнашен емпиричен извод, който съм си извела. Тъпички са мачките, ко да се прай.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Zee
Adept

Post by Zee » Tue Nov 23, 2010 11:24 pm

Хм, най-тъпия бозайник значи... а са се разпространили на всички континенти и процъфтяват, гадовете. При това някои си имат дежурен човек, който им пълни паничката, като кажат "мяу" и ги масажира, щом ги засърби гърба. В този ред на мисли сериозно се опасявам, че през 2050 г. на Земята ще има повече котки от вида "домашна/=улична/ превъзходна", отколкото хора. И ако по някаква еволюционна прищявка вземат, че поумнеят, с нас е свършено.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 24, 2010 1:14 am

Най-тъпият бозайник очевидно е човекът, след като масажира гърбове и пълни паничка по команда.

Ако погледнем така на нещата.

Ако погледнем другояче, ще видим, че масажираме гърбове и пълним панички на ВСЯКАКВИ животински видове, независимо от това къв точно звук издават, за да покажат, че са гладни. Пълним панички и на децата си и на семействата си - понякога без да издадат звук даже. Да не стоят гладни, нали, че ще ни е мъчно, а не щото така са ни дресирали. Поне аз така си мисля.

Бтв, мен никва котка не ме е строявала в две редици така както бебето-кукувиче, което ни заточи в къщи за няколко седмици (редувахме се по график цялата фамилия) да му тъпчем нон-стоп бебешки пюрета в ненаситното гърло. Не мняукаше, но за сметка на това пищеше зловещо. Ей, птица да не си начи... Такъв робски труд и покрай неродено бебе не хвърляш - то поне спи през повечето време и сере локализирано - а не като това в окръжност с радиус 20 санта...

Иначе и хлебарките са разпространени повсеместно. Вече ТЕ ако поумнеят и решат да ни изнесат, ще видим зор.

Oui. Je suis garbage.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Nov 24, 2010 1:59 am

Е, и разбира се, има го това - http://hyperboleandahalf.blogspot.com/2 ... cepts.html :plez: (прочетете го, историята е описана забавно :))

ПП. Ако щете вярвайте, не съм го търсил специално, един приятел го пусна преди три часа в Twitter :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 24, 2010 8:04 am

Много е яко!!! :lol:

Но не е научно и от Оксфорд, така че не важи. И ми напомни травмиращите преноси на котки между София и Драгичево (20-ина километра, тфа). Които бяха също така добре озвучени, но за съжаление не съдържаха повръщане, а вместо това - обилна котешка пикня. :cry:
Поне след първата подобна случка с котка се научих, че животното трябва да се затвори в непромокаема кутия или чанта, и че да го гушкаш и да му говориш либовно докато се возите в колата не е оферта.

После не съм се дерзала дали ще ми надерат пода, но трябва да кажа, че и 4те котки, които съм влачила натам живяха една седмица в състояние, което може да сложи това на кучето-хелпър в малкото си джобче. Най-пресните ми спомени с Божидар са, че преживя въпросната седмица под леглото в стаята ми и излизаше само когато аз вляза и остана минимум 7 минути. Нощно време си изливаше мъкичката, ревеше, ходеше отгоре ми и по някое време си завираше дупето в носа ми и почваше да мърка. Душата. Сега не мое го откачиш от Драгичево и всеки път като се наложи да го водим към София се почва с опикаването и кантския рев...

Ревът в колата наподобява този, издаван от котката, когато я къпеш. Това са едни от най-отчаяните и истерично печални звуци, които съм чувала в живота си. Интересното е, че тука котките ми реагираха различно - всичките ревяха в банята, ма повечето се бореха на живот и смърт. Та трябваше да ги къпят двама души. Божидар за сметка на това се препарира в мивката и само реве, а очите му са толкова изцъклени, че заприличва на пинчер. Мамин сладък, толкова ми липсва, изродът ситен... Наскоро го водиха на лекар и му изкараха паспорт - сега се води Божидар Христинин Жеков.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 24, 2010 8:19 am

Това е щото не си се возила на задната седалка с дебело възрастно Коли изпаднало в нервна криза от возенето по искърското дефиле. Насинен издран, стъпкан и удавен в слюнка са най-малкото. Лая на колитата е едно от най-дразнещите неща да ме прощава Ласи. :neutral: А затвори го в непромокаема кутия тва ;р

Пулито пък се качваше само в колата ако е отворен джама и се вее ена предната седалка... За мене си е до конкретния характер не до видове.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Onslaught
Sorcerer

Post by Onslaught » Wed Nov 24, 2010 9:16 am

т.е. като наречеш някоя жена мацка, това е по-обидно отколкото ако я нерачеш овца :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 24, 2010 9:18 am

Ненам, моите псета си се возеха като пичове - тия дето са достатъчно малки, че да ги вкараш в кола, нали. Дворните само при екстремни условия ги товарим в колата, ма и тогава няма некви особени ексцесии. С Роко сме ходили до Камен бряг, например - и беше брутално, ма не заради кучето. Беше жега, колата скъса ремък на некъв баир и т.н.

Ма тва да вкараш голямо псе в малка кола не го разбирам. Ми то е въпрос на физика, бате! Обеми. На такова добиче не му стига цялата задна седалка, къде тургаш и човек при него???

Лаят на колитата верно е ужасен. ВТФ им има на тея животни!!! :shock:

Oui. Je suis garbage.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Nov 24, 2010 9:34 am

Ми моят опит с две кучета е коренно противоположен. Първото само дето не получаваше инфаркт в колата и общо взето трябваше да се вози с почивки на половин час. Второто си умираше да се вози и въпреки, че бодро олигавваше всичко го понасяще много добре. От друга страна като съм возила две котки на 100 км, нямаше абсолютно никакъв проблем, дори май спаха по пътя.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 24, 2010 9:41 am

Джина, царство й небесно съвсем спокойно се возеше в кола. Изискването й беше единствено да я гушкам. Седеше си спокойно и с голям интерес наблюдаваше през прозореца, наместена удобно в скута ми.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Nov 24, 2010 10:43 am

Onslaught wrote:
т.е. като наречеш някоя жена мацка, това е по-обидно отколкото ако я нерачеш овца :)
Ми не ... овцата освен тъпо е и едро и квадратно добиче. And who cares for female IQ but the females anyway.

A по въпроса за кучетата и колата на амелия - гледайте цялото.

http://www.youtube.com/watch?v=xYcuzv9C_L0
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Wed Nov 24, 2010 12:20 pm

The Dragon wrote:And who cares for female IQ but the females anyway.
Ш'те бия! :lol:
VMITW!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 24, 2010 2:16 pm

Коткомразците да напуснат темата и да затворят врата зад себе си! Аман! :evil: Напръйте си тема за кучета, в края на краищата, какво!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.