One Piece - сапунките могат да са добри
За да има зе ДРАМА и СЪСПЕНСЕЦ ;р Се са го атомизирали тва е колкото острова почти голямо, ама да видим са кой кого с ДекенAmelia wrote:Кво толкова му дундуркат на тоя кораб? Нашите хора могат да го атомизират за секунди, ако им скимне. Що не трябва да го повреждат?
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Зоро полугол в екшъна... 

Май така ще я караме оттук-нататък - пичът сигурно е решил, че му е писнало нон стоп да му кълцат и цапат с кръв белите тениски и сега е намерил тва доста по-неангажиращо Нами решение. Всичко хубаво, ма моята кохерентна мисла се изпарява при това положение - как ще я чета тая манга, не знам....
Санджи е добрият стар Санджи, баси, толкова ме израдва! Само не разбрах що трябва да си делка плячката с Джимбе. Сигурна съм, че и сам може да й рита задника.
А Люфи с това последното обявление за маморване на всички мисля, че изчисти у мен всяко съмнение, че може да гледаме няква сдухня по повод смъртта на знаете кого. Обичам ОП!

Май така ще я караме оттук-нататък - пичът сигурно е решил, че му е писнало нон стоп да му кълцат и цапат с кръв белите тениски и сега е намерил тва доста по-неангажиращо Нами решение. Всичко хубаво, ма моята кохерентна мисла се изпарява при това положение - как ще я чета тая манга, не знам....
Санджи е добрият стар Санджи, баси, толкова ме израдва! Само не разбрах що трябва да си делка плячката с Джимбе. Сигурна съм, че и сам може да й рита задника.
А Люфи с това последното обявление за маморване на всички мисля, че изчисти у мен всяко съмнение, че може да гледаме няква сдухня по повод смъртта на знаете кого. Обичам ОП!
Току що гледахме The Princess Bride. Този филм ме разби по няколко начина:
Първо, беше абсолютно гениален.
Второ, в него имаше Санджи:

който после се превърна в Зоро.
Трето, оказа се, че от него е репликата:

Гледайте го, ако не сте. Ей сега ще ида да пиша за него и в Мувис.

Първо, беше абсолютно гениален.
Второ, в него имаше Санджи:

който после се превърна в Зоро.
Трето, оказа се, че от него е репликата:
която аз съм виждала в един от любимите си фикс по ОП, където хлапето на Михок се опитваше да анихилира Зоро, като го атакуваше с тази реплика на уста в мига, в който нашичкият му се мерне пред погледа:Hello, my name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die!
Гърчих се от кеф на тоя филм.Hello, my name is Mihawk Inigo. You killed my father. Prepare to die!
Гледайте го, ако не сте. Ей сега ще ида да пиша за него и в Мувис.
Йессс, 515 свършва накрая с всички в един глас - See you at Sabaody Archipelago in 2 years  

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra