Честно казано ми хареса толкова заради яките шпионски джаджи, които Бонд трябва да разучи и да се замисли как се прави забавление. Само с невидими коли не става. А тази в Кремъл беше един път. Уникално яката стена.

Moderator: Moridin
Аз за двойката си казах - хареса ми, но е с прекалено неравно темпо. Поне час от филма беше някаква романтична шпионска драма и целият екшън е в първите пет и последните двайсет минути, помежду това само локуми. Иначе саундтракът е страхотен. Не знам от къде му е хрумнало на Цимер да го метълизира толкова, обаче се е получило много яко.passer-by wrote:Искрено ми е любопитно - с какво четворката ти води пред единицата и двойката, че и с няколко обиколки?
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Белгийско криминале, страхотно извъртяно, непрекъснато стават обрати в това кой би могъл да е извършителят.Five close friends, all of them married, share a loft to meet their mistresses. One day they find the body of a young woman in the loft. Since there are only five keys to the loft, the five men begin to suspect each other of murder.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Аз пък си мислех че този филм ще се отличава с историята най-вече, тъй като май екрснното време на Бил Мъри и Франсис Макдормънд в било доста по-занижено от очакваното.Silver wrote:Moonrise Kingdom се оказа очаквано страхотен. Ревюто е знаете къде (и предполагам от превъзбудеността в него ще стане ясно защо не се стърпях да се самоизрекламирам). Накратко: първият наистина солиден филм за 2012 и абсолютен мъст за феновете на Уес Андерсън. Дано да го пуснат по кината в Бг.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests