I'm just so doomed... (Star Academy - хора стават за резил)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Jun 09, 2005 10:12 am

Деян е мноу як:))) Оная годзила Овчарова - кукловодката от Варна, дето се е маскирала като вокален педагог, получи оргазъм, докато той пееше първата песен. Мега:))) Марин и на мене много ми хареса как пя. Беше страхотен. Може да няма сценично излъчване, де да го 'нам сега, ама песента си я изпя въхровно и туй-то. И по принцип мноу хуу пей!
Като цяло мъжкият състав май е по-добър откъм пеене, но пък Вики и Вяра си ми харесват, не мога си кривя душата. И то много ми харесват.
А към Весела имам специално искане. Да си смени името. Нямам големи претенции, ако иска може да се прекръсти на Галина, че ако иде в Италия да умрат да й се смеят и да я сочат с пръст, но катогорично отказвам да ми е адашка. Не знам как да заведа дело! Ще си регна някъде името с авторско право и ще я съдя, че го използва без разрешение! Амаха!!!!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jun 09, 2005 10:45 am

Бтв, изобщо не съм съгласен с Мор, че са по-прости от тия в ББ. Напротив, като им слушагх няколко разговора, са си съвсем адекватни, с някои очевадни изключения. А Марин може и да пее хубаво, макар че никак не съм убеден в това, но за сметка на това е мазен свинк и след като го видях гол, нещо в мен се пречупи завинаги... И ми е гнусен, ся, сори, мазен ми е и слузест...
And you can't dance with a devil on your back...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Jun 09, 2005 10:50 am

Аctually, Марин пее хубаво само 'Elvis' стила. С всичко останало нещо не се справя.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Jun 09, 2005 12:11 pm

А вий сте гаменчета! :twisted:

Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jun 09, 2005 5:39 pm

Що ли не се запишете там за учстие по-музикалните ;р Ей Рол ша ги изгони всичките ;рр
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Thu Jun 09, 2005 5:53 pm

Хем ще разорите Тъмния - момчето ще се скъса от пращане на SMS-и целящи да изгонят Рол. :D
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Jun 09, 2005 6:03 pm

Elayne wrote:Аctually, Марин пее хубаво само 'Elvis' стила. С всичко останало нещо не се справя.
не е вярно :) С Азис се справи повече от добре :lol:

като цяло академията не струва да я гледаш, освен в понеделник. В понеделник обаче е интересно - като изключим няколко недоразумения (смърт за Весела), хората общо взето могат да пеят, а има няколко от тях, които са ужасно добри - Виктория и Марин направо ме разбиха с няколко изпълнения. Особено ме изкефи когато Анелия излезе на сцената да пее заедно с Виктория и Виктория направо я отвя. Ивайло и Даниел също са много добри, само Ивайло да не беше такъв селянин :) Другите са ми на една нога (с изключение на, познахте, Весела).

това, което ме дразни на концертите е количеството попфолк, което се дава на талантите да пеят. Още по-лошо е, когато публиката после пее с изпълнителите. Няма отърване от тъпата чалга (и не ми разправяйте за разликите между попфолк и чалга, моля) :(
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Jun 09, 2005 6:14 pm

У Марин не ме кефи 'Елвис' маниера на пеене. Всичко го изкарва така, а понякога пеенето му звучи твърде 'напънато' (като 'Обичам те' на Азис, който той пя насила и това си пролича). За фалшивенето пък няма смисъл да говорим, всички са имали неточно изпяти моменти, но това може да се оправдае с некадърните тон-режисьори в залата, например.

:P Бих се явила на кастинг за втория сезон Стар Академия догодина, но ... хм, имам един голям проблем :roll:, който решава дилемата в полза на - няма да припаря.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Thu Jun 09, 2005 7:05 pm

Мне...
Стигам до извода, че тука всички са големи фенове на стар академи...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jun 09, 2005 7:08 pm

Тц, фенове е много силно казано, просто отбелязваме факта, че не е пълна идиотщина и че някои от младежите могат дори и да пеят.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jun 09, 2005 7:47 pm

thunder wrote:Виктория и Марин направо ме разбиха с няколко изпълнения. Особено ме изкефи когато Анелия излезе на сцената да пее заедно с Виктория и Виктория направо я отвя. Ивайло и Даниел също са много добри, само Ивайло да не беше такъв селянин :) Другите са ми на една нога (с изключение на, познахте, Весела).
Значи, от чисто музикална гледна точка единственият "талант" сред тия е Даниел - и като данни, и като присъствие, и като всичко. От жените има добре пеещи, но нищо особено интересно. От мъжете читава техника имат Маринчо, Жоооорж (гей? ДААААААА!!!!!!!) и Ивайло, обаче гласовете им са бледи, безлични и жалки. Дидо пък има много интересен и хубав глас, но пък бая неошлайфан като техника и е твърде стегнат.

Иначе Марин си го предстаям кат да пее народни песни ала Илия Луков :P:P:P:P

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Thu Jun 09, 2005 8:58 pm

Не разбирам хората като вас, които намират нещо различно от Биг Брадър в тоя телевизионен цирк. Може би защото Те още не са ме докопали, за да ме подложат на странните си лъчения, знам ли...

Като се има предвид, че светът е пълен с неизмеримо по-талантливи и интелигентни певци от няколко подбрани по бездарност красноселски пубери с коефицент на интелигентност толкова нисък, че може да го стъпча по погрешка, които са решили да се излагат в националния ефир, това предаване ми се вижда безсмислено таймс инфинити.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Jun 09, 2005 9:09 pm

Виж са ко, Лю. Както всички знаем, Те постоянно ни облъчват с разните му там засекретени психотронни оръжия. Ти вероятно живееш в бункер, обаче ти гарантирам, ей на, гарантирам ти го, че Те ще намерят начин да та сбарат и там. И когато в понеделник видим, че има цял един подаден глас за ... Весела (дасисмениведнагаиметотаякокошка!), всичи ще знаем, че този глас ще е... твой!
Ха! Ха! Ха!
И аз така разправях преди време - че не мога ги трая тея, ама на, виж са ко стана - много ми харесва как пее Марин!

Уук.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jun 09, 2005 9:12 pm

Lubimetz13 wrote:Не разбирам хората като вас, които намират нещо различно от Биг Брадър в тоя телевизионен цирк. Може би защото Те още не са ме докопали, за да ме подложат на странните си лъчения, знам ли...

Като се има предвид, че светът е пълен с неизмеримо по-талантливи и интелигентни певци от няколко подбрани по бездарност красноселски пубери с коефицент на интелигентност толкова нисък, че може да го стъпча по погрешка, които са решили да се излагат в националния ефир, това предаване ми се вижда безсмислено таймс инфинити.
Е не, ти все пак гледал ли си наистина? Щот "неизмеримо" по-талантливи и интелигентни певци в света може и да има, ма в България нивото не е ЧАК толкова по-високо и шоуто не е чак такава безвкусица. Нито са толкова прости ВСЕ пак.

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Thu Jun 09, 2005 9:33 pm

Виж ся, това, че в България нивото не било чак толкова високо, не ме принуждава по никакъв начин да приклякам, за да му се падна отдолу. И да, гледал съм ги наистина. Колкото и да е невероятно, ВСЕ пак са точно толкова прости...

Марфа, лъжеш се. Те не успяха да ме принудят да гласувам за Клавдия и Иво, така че на внушенията Им за Весела лесно ще дам отпор :Р