by tigermaster » Wed Nov 27, 2013 6:27 pm
Току-що завърших превода на сезона. По някое време би трябвало да се появи по съответните места.
Както и да е, не мисля, че беше чак толкова зле. Че беше крачка назад от предишния, беше, но екшънът беше все така як, историята от един момент нататък стана доволно мащабна, а и епизодите с Уан бяха много приятни. Най-големият проблем, поне за мен, беше фактът, че през по-голямата част от сезона Кора вместо да е израснала след сблъсъка с Амон и всичко, което й се беше случило покрай това, сякаш се беше вдетинила още повече, което пък повлече и останалите образи, свързани с нея. Това, че половината герои демонстрираха някакви проблеми с бащите си, също не ми допадна особено, но се преживяваше.
Както и да е. Случиха се случки. Някои ми харесаха, други не. Сезонът е наследил някои от проблемите на предишния, например странното темпо и невинаги удачния хумор, и е добавил нови - по-статичната на моменти анимация и нещата, които вече споменах. Като цяло съм доволен и ако следващият е на същото ниво, няма да имам много против. Само се надявам да видим Кора пораснала. И повече да не я набъркват в любовни многоъгълници, че става досадно.