Абсурдистан: Възраждането
Moderator: Moridin
+ че и добавят кви ли не лайна и химикали допълнителни за да стане ЧУК!
Иначе е доста оувъррейтед като полезно за здравето или наркотично действие и за мен, нямам нучни основания де само емпирични. Не съм гледал цените на коза от доста години, ма ме съмнява нещо да се е променило или да е по зле от Карелия слимс шарена навика.
Иначе е доста оувъррейтед като полезно за здравето или наркотично действие и за мен, нямам нучни основания де само емпирични. Не съм гледал цените на коза от доста години, ма ме съмнява нещо да се е променило или да е по зле от Карелия слимс шарена навика.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
От гледна точка на медицината засега основно полезните ефекти на марихуаната се свързват с канбидиола и тетрахидроканабинола. Това обаче са само 2 съставки от над 80 активни в тревата. Има изследвания, които показват негативен ефект след дълга употреба на трева като цяло върху коровата функция на мозъка и интелекта. Има и излседвания, които показват, че цитираните 2 съставки в чист маслен екстракт имат позитивни ефекти върху някои неврологични заболявания.
Така че не треват като цяло е ОК, а определени нейни съставки.
Лично аз с чиста съвест агитирам в полза на тревата (не на екстрактите) само в един случай - при тежки метстатични ракови заболявания и при химиотерапия, защото, когато всичко друго вече е показало, че не действа, може да потисне гаденето. А пациентите рядко имат комфорта на времето, за да се притесняват за коровата си функция след дълга употреба.
Така че не треват като цяло е ОК, а определени нейни съставки.
Лично аз с чиста съвест агитирам в полза на тревата (не на екстрактите) само в един случай - при тежки метстатични ракови заболявания и при химиотерапия, защото, когато всичко друго вече е показало, че не действа, може да потисне гаденето. А пациентите рядко имат комфорта на времето, за да се притесняват за коровата си функция след дълга употреба.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Йесссс, вместо да се моря да пускам cv-ta ще взема направо по кафета и паркове цяло лято 
wtf http://dnes.dir.bg/news/rabota-mladezhi ... 11096?nt=4

wtf http://dnes.dir.bg/news/rabota-mladezhi ... 11096?nt=4
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Линкът е от фейсбук. Но си заслужава.
Това е проект за реконструкция на Тронната палата в Плиска, с който окончателно ще докажем, че древната българска цивилизация предшества дори и лемурийската и освен това целио свят ще разбере, че итонгът е наше изобретение. А македонците ще могат единствено да цъкат тихичко с език...
Това е проект за реконструкция на Тронната палата в Плиска, с който окончателно ще докажем, че древната българска цивилизация предшества дори и лемурийската и освен това целио свят ще разбере, че итонгът е наше изобретение. А македонците ще могат единствено да цъкат тихичко с език...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Поетът Августин съди Пайнер

"Днес с адвоката ми внесохме сигнал в Министерството на културата на Република България, Дирекция Авторско право и сродни права с копие до Народното събрание на Република България, Комисия по култура и медии срещу Пайнер Медия Груп, защото четиристишието, на което съм автор:
линията на живота
ми
е на ръката
й"

Понеже очевидно сме на литературно-културна тематика, Летящата Козила Ерато, която има лека обсесия на тема Калин Терзийски, днес шернала този негов... бял... стих:
- Spoiler: show
- Devoted of Slaanesh
- Paragon
Тоя ще е по-добре да почне пак да пие... 

Last edited by Devoted of Slaanesh on Tue Feb 10, 2015 6:30 pm, edited 1 time in total.