Aз никъде не оспорвам, че оригиналите са игралните клипове, а OP/ED са допълнително разработени.
Сравнението е уместно с оглед на личните предпочитания. Гледаш и сравняваш впечатлението, което си добил, усещането, което ти носи видяното. Страничен продукт или не, нагаждани по песента или не, лично за мен анимираните версии са по-сполучливи, допадат ми повече (пак ще се повторя - просто ги свързвам с някакви познати персонажи, някакъв сюжет, кадрите са ми близки), наречи го нелепо ако искаш.
А и като предложиш нещо за сваляне и отвориш тема, това предполага всякакви коментари, не само положителни, и мнения за въпросните филми/музика/клипове и т.н., нали? Когато пиша в такива теми го правя не защото някой лично ме е поканил да споделя мнение, а защото самата тема го предполага; и се старая максимално добре да обясня 'защо' смятам така или иначе. Дали е обективно или не дори в случая не е толкова важно, защото не съм квалифициран критик or something, а и не това се иска от мен; важно е, доколкото аз се чувствам комфортно зад моята позиция.
Last edited by
Elayne on Thu Nov 03, 2005 1:40 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around