Сексистки хроники

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

tigermaster
Elder God

Re: Сексистки хроники

Post by tigermaster » Thu Mar 25, 2021 6:51 pm

Litz wrote:
Thu Mar 25, 2021 5:25 pm
Дори най-тренираната и стегната жена е по-кекава от рандъм льоло с бирено коремче. Така е.
Това не е толкова вярно. И преди съм споменавал, че съм срещал жени, които могат да ме направят на нищо - а аз съм къде 185 санта/90+ кила с доста сила в ръцете известно количество години тренировки зад гърба.
А го има и другото - рандъм льольото дори сам не осъзнава колко е кьопав, докато не му се наложи да го осъзнае, защото, примерно, е попаднал сред хора, които тренират редовно - и това също го знам от опит, както също съм споменавал - бил съм този рандъм льольо, нетренирал от близо десетилетие, който като поднови тренировките, не можеше да изкара дори загрявката, без да му иде да си повърне червата.

Като цяло - подобни схващания ме дразнят. Докато форумите на ИМДб все още съществуваха, за всеки екшън филм с жена главен герой се намираше поне един малоумник, който да почне с "Аз мога да ги набия всичките, понеже могъщата ми мъжествена биология повелява така, не съм тренирал нищо никога, обаче такива като Ронда Раузи и Джина Карано нямат шанс срещу могъщ воин като мен, затова да не ми се правят на екшън герои". Доста досадно.
Last edited by tigermaster on Thu Mar 25, 2021 7:37 pm, edited 1 time in total.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Litz
Ascendent

Post by Litz » Thu Mar 25, 2021 7:21 pm

Начи жените хем можем да сме по-силни, от всеки мъж, който иска да ни нападне, хем в същото време не сме достатъчно силни да вършим мъжката работа.

Как става тая работа не знам.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Thu Mar 25, 2021 7:26 pm

Лиц, тва го твърдят само тупани, да не кажем баш така никой не се изрязява, никога нещата не са или тва, или иначе, без да има каквото и да било по средата. Да не говорим, че скорошни изследвания доказаха, че върви наобатно. Където доминират жени мъжете са диксриминирани, докато в т.нар. мъжки полета няма такова нещо. Въобще тва със 70 цента на долар е такава гавра с всичко, най-вече с онеправданите и стряскащо опростяване на сложен проблем, който няма да се реши, ако постоянно се замерят хора с лозунги и то такива, които правят едната група да изглежда като злодей, а другата като невменяема жертва.

пп. викам отдавна да сме минали нивото на развитие, където физическата сила е определяща

Killua
Ascendent

Post by Killua » Thu Mar 25, 2021 7:48 pm

Абе изказването на Лиц за льольо срещу най-силната жена е крайно, но не е ли вярно, че физически жените като цяло са доста по-назад от мъжете, все пак? Това не е било оборено наскоро и аз да съм пропуснала, нали? :Д
shadow dance nikoga ne luje

Litz
Ascendent

Post by Litz » Thu Mar 25, 2021 8:00 pm

@трубадур не знам дали сме го минали нивото на развитие, за тва с физическата сила, но тва е единственият параграф по който се сещам, че можем да оборим твърдението на Джо Байдън, което така тригърва някои хора.

Ако не е физическият показател, а всичко е на база интелект, коя точно работа не може да се извършва от жена, а може да се извършва от мъж? Лекар? Адвокат? Пекар? Готвач? Звуков инженер? Продавач в супермаркет?

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Thu Mar 25, 2021 8:22 pm

Е, че аз какво казвам? Единствената работа, която жена не може (по-точно не бива) е да влиза в боен спорт срещу мъж. Даже казах, че е точно обратното за мъжете и дискриминацията, за която се говори е в именно доминирани от жени професии.

А на байдън е типично популистко изказване, което е само за червени точки без реално да води след себе си някаква резултати освен мемета.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Mar 25, 2021 9:07 pm

трубадур wrote:
Thu Mar 25, 2021 7:26 pm
пп. викам отдавна да сме минали нивото на развитие, където физическата сила е определяща
по нищо личи да сме го минали бтв
This is it. Ground zero.

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Fri Mar 26, 2021 1:16 am

Абе жените са силни, бе!

Image

Аз па съм съгласен с Байдън - която и да е рандъм женица сигурно би вършила неговата работа по-добре от него. Най-малкото не би започнала мандата си с бомбардировки (докато публично нарича Путин убиец). Освен ако не е Килъри, де, тя сигурно би била по-кръвожадна. Но всяка друга жена.
But goddamn,
you got me in love again

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Mar 26, 2021 5:31 pm

Оф, тая последната страница е такъв "Best Of", че просто не знам как не ни е всички срам да сме our own stereotype...

Дроните, баце. Щото горките невинни Ирански guerilla групи в Сирия, нали...

Честно тоя път Лиц най-добре го каза:
Litz wrote:
Thu Mar 25, 2021 5:25 pm
Що се правите на Бен Шапиро не мога да разбера.
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Mar 26, 2021 6:55 pm

Мене ми е интересно тъй като тоя е на края на статистическия лайф мейл експектанси за щатите, дали няма да гледаме Камала как ще довършва мандата и като какво мазало ще е. :roll:

Иначе и аз не бих се отварял на Джина Карано, тая буa у топките, питайте Колоса. :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Litz
Ascendent

Post by Litz » Mon Mar 29, 2021 12:45 pm

Линдзи Елис беше обявена за мега гига расистка заради ето този туит :ninja:
IMG_20210329_114441.jpg
IMG_20210329_114441.jpg (127.16 KiB) Viewed 2203 times

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Mar 29, 2021 1:07 pm

Голяма грешка е направила, всеки разумен човек избягва всякакви дискусии на тема YA литература на Twitter, има твърде много зомбирани woke активисти, които само чакат и най-малкия шанс да кансълват всеки, изразил и минимално отклонение от партийната линия по темата. Сред тях са и доста от известните писатели в жанра. Въобще положението е зле.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Litz
Ascendent

Post by Litz » Mon Mar 29, 2021 1:10 pm

Пичовете от screen junkies буквално казаха същото, но при тях нямаше проблем.

Тъпото е, че каза че ще спре да прави видеа за известно време, а е един от най-нюансираните критици.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Mar 29, 2021 1:27 pm

Litz wrote:
Mon Mar 29, 2021 1:10 pm
Пичовете от screen junkies буквално казаха същото, но при тях нямаше проблем.

Тъпото е, че каза че ще спре да прави видеа за известно време, а е един от най-нюансираните критици.
You go after the softer targets first.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Mar 29, 2021 1:28 pm

Жалко, че ще спре временно да прави клипове трябваше да им каже на малоумниците на Twitter да си гледат работата и да не спира работата си.

А избирателният outrage и липсата на консистентни стандарти са си най-нормалното нещо за активистите в социалните медии, затова въобще не се учудвам, че други са казали същото е не е станало нищо.
Last edited by Demandred on Mon Mar 29, 2021 2:22 pm, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!