Правописните грешки

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Sat Feb 18, 2006 2:09 am

Един колега пише вместо мениджър, менажер :shock:
Иначе предполагам знаете класиките като "Изкопувам халумин" :lol:
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Sat Feb 18, 2006 2:18 am

Syber wrote:Иначе предполагам знаете класиките като "Изкопувам халумин" :lol:
Или като "сфирки на примоция". :twisted:
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Sat Feb 18, 2006 2:22 am

Или като "сфирки на примоция". :twisted:
:shock: Въх! Не, благодарим... :lol:
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

$eifer
Commoner

Post by $eifer » Thu Mar 30, 2006 11:48 pm

"Абе тук май има хора не разбират много от футбол!!! Милан направо разби разджасалата немска машина /майче се казваха Байерн Мюнхен/!!! Макар и по трудно съм сигурен ,че Милан ще отстрани и Лион. Просто росонелите са едия финалист тази година. А за Ливърпул просто ще кажа само ,че са смешни. Въобще прихвалените отборчета от Албиона бяха много смешни /Челси никога няма да стане Европейски шампион с тази игра/. Само Арсенал имаха късмета да продължат ,защото срешнаха най-слабия Реал /Мадрид/ в историята. Но срещу Ювентус нямат никакъв шанс. Ваобще тази година има само три отбора ,който могат да станат европейски шампион - Милан , Ювентус и Барселона"
Татко,майче... абе каквото и да кажа,няма да бъде достатъчно.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri Mar 31, 2006 10:47 am

$eifer wrote:"Абе тук май има хора не разбират много от футбол!!! Милан направо разби разджасалата немска машина /майче се казваха Байерн Мюнхен/!!! Макар и по трудно съм сигурен ,че Милан ще отстрани и Лион. Просто росонелите са едия финалист тази година. А за Ливърпул просто ще кажа само ,че са смешни. Въобще прихвалените отборчета от Албиона бяха много смешни /Челси никога няма да стане Европейски шампион с тази игра/. Само Арсенал имаха късмета да продължат ,защото срешнаха най-слабия Реал /Мадрид/ в историята. Но срещу Ювентус нямат никакъв шанс. Ваобще тази година има само три отбора ,който могат да станат европейски шампион - Милан , Ювентус и Барселона"
Татко,майче... абе каквото и да кажа,няма да бъде достатъчно.
Бе и аз така си мислех за Ювентус....
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Crystal
E'lir

Post by Crystal » Fri Mar 31, 2006 11:47 am

Преди няколо години, зимата в селото на баба ми беше много сурова, което доведе опасността от вълчо нахлуване в селото и породи следния надпис: "Внимание влци" Оставам без коментар :?

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Fri Mar 31, 2006 1:50 pm

вижте какво, аз имам честта да познавам хора, от които единият е 'перманганентно' е в нета, другия беше обвинен (тоест фразата е от трето лице), че страда от 'сънна' хрема.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Crystal
E'lir

Post by Crystal » Sat Apr 01, 2006 12:22 am

Гулливер (Дж. Свифт)

е това ми попадна случайно преди малко в един форум, който отдавна не бях посещавала и просто не мога да не го споделя с вас, моля наслаждавайте се :?

Vankata
Paragon

Post by Vankata » Sat Apr 01, 2006 8:30 am

Crystal wrote:Гулливер (Дж. Свифт)

е това ми попадна случайно преди малко в един форум, който отдавна не бях посещавала и просто не мога да не го споделя с вас, моля наслаждавайте се :?
Е, това е просто руската транскрипция :)
Може човекът да е руснак, или пък да е чел книгата на руски.

Crystal
E'lir

Post by Crystal » Sat Apr 01, 2006 12:02 pm

абсолютно българче, без капка познание по руски, вярвай ми :mrgreen:

Grumpi
Sorcerer

Post by Grumpi » Sat Apr 01, 2006 12:11 pm

Написано е на перфектен руски, за да е случайност. Вероятно абсолютното българче е използвало системата copy-paste.
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Apr 01, 2006 12:24 pm

Мда, гитлер сказал гимлер - у тебя нет гуй, га га га :)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Sat Apr 15, 2006 2:05 am

Last edited by Hijo de la Luna on Wed Mar 21, 2007 8:53 pm, edited 2 times in total.
Gone for good

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat May 06, 2006 11:53 am

Така... Вчера на работа две девици висяха в залата и 9 (девет) часа изтезаваха върда. Дотук добре. Някъде към петия час все пак се запитах какво толкова правят, да не би да пращат нещо имейли с терористични заплахи ли, що ли, но установих, че просто творят курсова работа. В сми, набират я от ръкописен текст на компютър. В шест часа все още не даваха признаци, че ще приключват и аз вече си отстоях своето, като много учтиво ги прогоних. Измънкаха, че ей сега приключвали, само я проверявали. Следва развръзката:

Понеже бях обзета от Силни Опасения колко точно може да продължи проверяването, а и като взех предвид колко време я набираха, реших аз да свърша най-алтруистично тази работа. Проверяването де. Оказа се, че девиците следват в медицинския колеж. Май ше ставали медицински сестри. Курсовото им чудо беше за диабета. Беше 21 странички дълго и набрано на Times New Roman 18, неподравнено. Примерно изречение:

"Ако несе открие навреме болеста последиците могът да бъдат много серьозни: диабетат от типІ, предизвикващт едикакво си и можещт да причини едищоси, при едно неправелно третиране, касаещто нинам кое си..." и пр.

Не се шегувам. И не преувеличавам. Боя се, че реагирах доста бурно на видяното. Да кажем, че подравних текста, оправих шрифта, увеличих междуредовото пространство, смених всички "щт"-та с "щ" и разкарах очеизбождащите на пръв поглед простотии, макар да пукна, ако знам защо го направих, но това просто ме... Да го еба бе! Да пишеха курсова работа по десетте най-правилни начина за забиване на гвоздей в стена и да следват в заведение за ретардни елементи, интегриращи се в обществото - разбирам, ама некви наближаващи тридесетте пачаври, които следват в уж елитен колеж и не могат да си напишат правилно името - е това вече ме заби. Дълбоко.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat May 06, 2006 8:03 pm

е,то само ако при тебе беше щеше да е добре:(((
Image