Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Бате, http://www.tv.com, не е като да е труден за запомняне сайт, 10 пъти поне съм ти го казвал;)
Гълъбе, ти ли търсеше The Shield? Мерка ми се първи сезон само обаче за сега.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
ше го заредим начи и 2 са некой друг ако фане 3..4
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ми седи тука на харда още не съм се наканил да го зяпам. 

ДОЛНА ЛЪЖА!Roland wrote:Николов, ти кво постигна с Галактиката?
Бтв, на края на втори сезон съм и до момента излишен епизод НЯМА.

Сериозно - просто стигаме пак до критерия, който си е индивидуален - кое е филър и кое не е.
- Spoiler: show
Казах "излишен", не казах "не по историята". Тоя епизод е слаб, ма не щото не е по историята, а просто щото не е нищо особено. Но за мен важното в тоя сериал изобщо не е пътуването към Земята и войната със Силоните. Т.е. очевидно е, но нито единствено, нито главното. Цялата интрига около агентите примерно ми е много по-интересна, а от нея СЪЩО имаше във въпросния епизод (на който бтв дори създателите не му се кефят).
And you can't dance with a devil on your back...