Колко и кои фентъзита е прочел Шайхири?

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Sep 12, 2007 12:13 am

Морве, ти пък се занимаваш да му търсиш цитати от собствените му дивотии, думи нямам... :roll:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Sep 12, 2007 12:16 am

Значи долните два цитата са тъждествени, Никола?
shayhiri wrote:Абсолютно съгласен за Фиц (че е един от най-качествените фентъзи персонажи, за които съм чел), но това не променя факта, че е дразнеща ****а. Каквато само една жена (или педал) може да напише.
Morwen wrote:Алекс първо казва, че няма да чете нищо писано от жена
Връзват се само хора с желание за флейм и очевидни предубеждения.

Морви, теб точно може и да те "навява на извода", че съм, как беше, шовинистична свиня, но както се вижда от целия списък, съм чел и смятам да чета достатъчно жени, стига да са добри.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Sep 12, 2007 12:28 am

Я ми цитирай къде съм казала "шовинистична свиня", значи :mrgreen: Ми като гледам не само мен ме навява на тези мисли :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Dragonsnake
Farmer

Post by Dragonsnake » Wed Sep 12, 2007 1:51 am

Morwen
PostForum: Shadowdance Main Forum Posted: Thu Dec 21, 2006 7:06 pm Subject: Грехота е да не гледаш

Мор, не че нещо, но защо държиш да се представяш за елементарна мъжка шовинистична свиня, каквато по случайност знаем, че не си?
Отнася се за Moridin. Но свинята я има черно на жълто .
Last edited by Dragonsnake on Fri Sep 14, 2007 1:37 pm, edited 1 time in total.
"My motto is: Misinformed opinion." Jeff Somers

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Sep 12, 2007 9:46 am

Филмът не бил шведски, а бил съветски и не се казвал "Баба дала на войника", а "Балада за войника".
Очевадно въпросът беше къде съм казала това за Шайхири след неговото изказване.
I don't wanna die

Dragonsnake
Farmer

Post by Dragonsnake » Wed Sep 12, 2007 10:53 am

Я ми цитирай къде съм казала "шовинистична свиня", значи.
Morwen
PostForum: Shadowdance Main Forum Posted: Thu Dec 21, 2006 7:06 pm Subject: Грехота е да не гледаш

Мор, не че нещо, но защо държиш да се представяш за елементарна мъжка шовинистична свиня, каквато по случайност знаем, че не си?

Не съм дала цитата като подкрепа в негова страна, нито в твоя. Затова е забележката под него. За теб - че си използвала израза. За него - да си освежи паметта, че свинята е бил друг.

Колкото до другите топици, чета ги независимо че не ги замърсявам с драсканиците си. "Баба дала на войника" звучи доста по-интересно от "Балада..." , не мислиш ли ?

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Sep 12, 2007 10:58 am

Ам, не си ли чувала популярният виц? Да, по-интересно звучи, но е просто недоразбиране, реалността се оказва скучната:)
I don't wanna die

Dragonsnake
Farmer

Post by Dragonsnake » Wed Sep 12, 2007 3:41 pm

ами сигурно са си играли на развален телефон.

"съветски" => "шведски"
"Балада за Войника" => "Баба дала на Войника"

Можеше да стане "Будалата и Войника" :lol:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Sep 12, 2007 3:47 pm

То всъщност има и още едно нещо - филмът не бил сексуален, а социален :)
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Sep 13, 2007 10:05 pm

Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате
Мога ли да попитам кои по дяволите са тия двете/двамата?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Sep 13, 2007 10:18 pm

shayhiri wrote:
Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате
Мога ли да попитам кои по дяволите са тия двете/двамата?
Сериозно ли не знаеш коя е Даниел Стийл??? Имаше поредица от двайсетина филма по нейните романи... Любвно-романтични тъпотийки. Нора Робъртс сигурно е същата.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Dragonsnake
Farmer

Post by Dragonsnake » Thu Sep 13, 2007 10:22 pm

Даниел Стийл май пише. Някъде съм му мяркала името, но не мисля че е артист.
За Нора Робъртс и на мен ми е интресно какво е.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Sep 13, 2007 10:22 pm

tigermaster wrote:Сериозно ли не знаеш коя е Даниел Стийл??? Имаше поредица от двайсетина филма по нейните романи... Любвно-романтични тъпотийки. Нора Робъртс сигурно е същата.
Като писател съм чувал да ги обсъждат в професионалните среди - и всъщност точно затова забелязах имената им в тага, след три години на форума.

Но като мъж и културен (що годе) човек не виждам защо би трябвало да имам и най-малката представа кои са пък тия. :? Тенкс. :)

Dragonsnake
Farmer

Post by Dragonsnake » Thu Sep 13, 2007 10:28 pm

Незнаех че е жена, извинявам сe.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Sep 13, 2007 10:33 pm

shayhiri wrote:
tigermaster wrote:Сериозно ли не знаеш коя е Даниел Стийл??? Имаше поредица от двайсетина филма по нейните романи... Любвно-романтични тъпотийки. Нора Робъртс сигурно е същата.
Като писател съм чувал да ги обсъждат в професионалните среди - и всъщност точно затова забелязах имената им в тага, след три години на форума.

Но като мъж и културен (що годе) човек не виждам защо би трябвало да имам и най-малката представа кои са пък тия. :? Тенкс. :)
От обща култура?