Pain'tball

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Sep 14, 2007 2:52 pm

Тъндър се обади, че му е умрял нета. Ще дойде, 8 човека сме засега, ще идем без запазено, но трябва да има места...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Sep 14, 2007 3:11 pm

Е неделя (единственият почивен) няма ли да е доста пълно там?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Sep 14, 2007 4:25 pm

Шибан нет

предния път пак бяхме там в неделя все пак и нямаше никого, а проблемът е, че трябва да сме 10+ човека за резервация и да се обадим 2 дни предварително, което моментно трудно ще стане:

thunder, Corwin, shayhiri + 1, termit - 5 дотук. На Корвин брат му - 6, добавяме Светослав (от предния път) и стават 7. Реалистично е да се целим в 8, не в 10, понеже не става ясно колко всъщност ще сме :) Един колега мислеше да играе, но се отказа.

Не мисля, че при наличието на две игрища ще е голям проблем да играем :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Sep 15, 2007 8:26 pm

Значи утре до 14:00 да сме там направо? Някой, който знае адреса, да го каже моля тая вечер, щото някои хора ще ходят за първи път.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat Sep 15, 2007 9:19 pm

Има го преди няколко страници, за бога :)
Xellos wrote:След тоя уикенд дет сичко омотахме с колегата и в последния момент ше извада тук данните и ше локна пък за сяка конкретна среща отделна темичка с дата и миналите в архива :)

Пейнтбол Мания ООД
http://paintballmania.bg/indexl.htm

Телефон: 0888 123 321
E-mail: info@paintballmania.bg

Комплекс Пейнтбол Мания:
1574 София,
ж.к. Слатина,
Бул. Професор Цветан Лазаров № 11А,
02489 794,
marketing@paintballmania.bg

Резервацията Ви гарантира, че в посочения час желаното от Вас игрище ще е свободно и групата Ви може да започне игра веднага!

Вие ще прецените дали желаете, за да стане още по-интересна и динамична играта Ви, да допуснете до игра още играчи от явилите се в КОМПЛЕКСА без предварителна резервация или ще предпочетете само вашата група да играе, а играчите без резервация ще трябва да изчакат докато приключите.

Резервация може да се направи само за групи от 10 и повече играча!

За да направите резервация е необходимо да се обадите на телефон: 0888 123 321 поне два дни предварително.

Ако групата направила резервация не се яви на територията на КОМПЛЕКСА 15 минути преди обявеното време за започване на игра, организаторът и групата губят правото си за получаване на бонуси и резервацията отпада!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Sep 16, 2007 11:54 pm

Добре беше, въпреки че моя отбор след добрия старт нещо загубихме overall :)

Има идея за следващата седмица пак, с повече хора от форума, ако има желание. Но по-сериознои по-отрано триябва да се организираме, понеже 100% ще има много запазени часове за тренировка - има турнир след 2 седмици и хората тренират. Та - събота или неделя - аз не мога неделя, термита не може събота, останлите думайте :) Ако е лошо времето - може да се преместим в картинга, който не е далеч и е закрит :)

Sorrow
Smallfolk

Post by Sorrow » Mon Sep 17, 2007 8:37 pm

Възможно е и тази седмица,но ако се съберем повечко хора - поне 8. Не че не беше яко и тройки,но повечко хора е повече fun
Малко кофти при тройките е,че като убият някой по фланга,няма кой да ти пази гръб и чуеш току до себе си -"Предай се,предай се".
Ако се понавият хора и е хубаво времето - може.
Въпреки че имам зверска мускулна треска от спринтовете и ходя като дърво и затова предпочитам да мине една седмица,но ако се навият хора... :ninja:
So we'll hunt him because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Sep 17, 2007 8:40 pm

Ми достатъчно е тези, които вчера се скатаха, отлагайки за следващия уикенд, да си изпълнят обещанието. :wink:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Sep 19, 2007 4:21 pm

като гледам прогнозите за времето май няма да има тази седмица който и да е ден - събота или неделя :)

thunder
Forsaken

Post by thunder » Thu Sep 20, 2007 4:12 pm

Баси тези прогнози се сменят през ден, сега пък ще е слънчево :)
е, думайте?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Sep 20, 2007 4:22 pm

Малко ми е трудно да го повярвам като гледам мрачилката от 15-ия си етаж. Иначе сме на линия.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Sep 20, 2007 4:35 pm

Сори мързи ме. След тая адска седмица са искам си спя на топло в нас на уютно свито кълбце по 24 часа.

Image
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sat Sep 22, 2007 12:27 am

И аз сам аут тази седмица...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Sorrow
Smallfolk

Post by Sorrow » Sat Sep 22, 2007 12:01 pm

Аз също не мога да дойда тази седмица...
So we'll hunt him because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 20, 2007 3:04 pm

Мноо клинч бее :(
хехе качили са в замундата Obscure Influence

:twisted: http://youtube.com/watch?v=hXepBk08zuo
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram