Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
Не знам дали си разбрала ПРАВИЛНО, но си разбрала това което и аз съм разбралMarfa wrote:Да видим дали съм разбрала... Ако безработен британец дойде тука, от нашите джобове той ще си пълни своите джобове с над хилядо лева на месец? Това верно ли е? Може ли тази информация да бъде потвърдена? Щото ако е верно, възнамерявам да вдигна патардия.

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Това ако е вярно, има много лесен начин да си решим икономическите проблеми. Правителството определя помощта за безработни да е примерно 4000 евро месечно, всички емигрираме в Швеция, Германия и т.н. и си живеем като царе. 

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Че аз само заради момичетата съм още тука.Interpreter wrote:Шайхири, как ще я караме братко

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ами всъщност, според това, което прочетох във вестника за онзи германец, по-късно Германия щяла да преведе необходимата сума от съответните си фондове, така че парите всъщност не излизат от нашия джоб. Кярът му е единствено по-ниските цени.Marfa wrote:Да видим дали съм разбрала... Ако безработен британец дойде тука, от нашите джобове той ще си пълни своите джобове с над хилядо лева на месец? Това верно ли е? Може ли тази информация да бъде потвърдена? Щото ако е верно, възнамерявам да вдигна патардия.
Освен това, тези помощи са само за три месеца. След това, човекът трябва да почне работа, и ако след това остане безработен, ще получава същите помощи, както и българите (стига да се осигурявал поне 9 от последните 15 месеца). Така че единственото абсурдно в случая е журналистическото слабоумие. Пак стигаме до стария виц, как филмът не бил шведски, а съветски, не бил сексуален а социален, и не се казвал "Баба дава на войника", а "Балада за войника".
Не разбирам, защо още четете новините в dir.bg? Не е като да няма и други източници, мисля че вече имаше няколко примера подред, сочещи че "журналистите" в дир-а не са кой знае каква стока.
Не разбирам, защо още четете новините в dir.bg? Не е като да няма и други източници, мисля че вече имаше няколко примера подред, сочещи че "журналистите" в дир-а не са кой знае каква стока.
This signature is not yet rated
Защото смешките са не само в абсурдните новини, а и в абсурдната интерпретация. Така реалността става още по-смешна и абсурдна.
Ти кой сайт препоръчваш, сериозно? Само не казвай телевизия.
Ти кой сайт препоръчваш, сериозно? Само не казвай телевизия.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Сайтът на "Дневник" е доста приличен източник на информация. Не че не правят грешки, но поне не си измислят. Сайтът се обновява в реално време, въпреки че повече неща излизат следобеда. Ако искаш повече клюки за шоубизнеса, може да пробваш и Dnes.bg, въпреки че на момента и те стигат нивото на дир.бг, да си кажа правичката, но са с една идея по-високо ниво. Може да пробваш и сайта на Фокус, ако искаш да четеш новините по-бързо. Mediapool също не е лош избор, но те се съсредоточават върху политически новини.shayhiri wrote:Ти кой сайт препоръчваш, сериозно? Само не казвай телевизия.
This signature is not yet rated
Мерси, трябваше ми нещо сериозно само за новините, международните в частност. Да знаеш някой англоезичен? Аз ползвам Яху и БиБиСи, но не ми вдъхват много доверие.
А в дир-а всъщност влизам главно заради многото коментари към новините. Бърза и безплатна извадка от народопсихологията.
А в дир-а всъщност влизам главно заради многото коментари към новините. Бърза и безплатна извадка от народопсихологията.

- The Dragon
- Elder God
bloomberg, reuters, xinhua, gazeta.ru, guardian.co.ukshayhiri wrote:Мерси, трябваше ми нещо сериозно само за новините, международните в частност. Да знаеш някой англоезичен? Аз ползвам Яху и БиБиСи, но не ми вдъхват много доверие.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
ДА! Красотата ще спаси света!
Само красиви водещи на новините - нареди Би Би Си
22 септември 2007 / News.dir.bg
Само красиви водещи на новините - нареди Би Би Си
22 септември 2007 / News.dir.bg
- Spoiler: show
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Честито на всички ученици, които от днес пак са в лятна ваканция! 

Има и ученици в тоя форум. Какво трябва да е тяхното "отношение към ставащото"?