Всъщност, ти нали не гледаш 3Д анимация? Каквато и да е?
Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
QFT. И аз съм така. Алекс има изключително досадния навик пчти да ревюира филми без да ги е гледал на основата на рандъм ревюта на западни пробитковци...Аз не мисля да го правя.Ghibli wrote:Не е така, аз например имам чудесни очаквания за "Беоулф", но не намирам смисъл да пиша за филма преди да съм го гледала.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Имаше и още как. Сигурно най-дългата тема в този форум е посветена на "300".Muad_Dib wrote:То понеже кат бяхме надъхани за 300 голяма файда имаше...
Основно се казва че м/у октомври и декември Моргън Фрийман и Антонито Бандерас ще се снимат във филм в ... София. За сега, името на филмa е Шифърът. И не, няма нищо общо с Дан Браун; Слава Богу!Banderas y Morgan Freeman rodarán en Bulgaria
Sofía, 27 sep (PL) El actor español Antonio Banderas y el estadounidense Morgan Freeman viajarán en octubre a Bulgaria para rodar El código, de Mimi Leder, anunciaron hoy medios locales.
El largometraje, con locaciones también en Nueva York, se filmará en Sofía entre octubre y diciembre.
Esta será la primera ocasión en que Banderas ruede en Bulgaria, no así Freeman, quien lo hizo en 2005 cuando participó en El contrato, de Bruce Beresford.
En El código, ambos encarnan un dúo de ladrones experimentados.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests