За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Sat Nov 14, 2009 9:28 pm

Привет на всички, наскоро ви загледах списанието сериозно, преди това само по някоя статия съм мярвал.

На 17 години съм, от Русе.

Все още съм в гимназия, но ме привлича програмирането и мисля да следвам компютърни науки.

Чета предимно сай фай. Гледам филми, сериали и аниме без значение от жанра(и все пак не търпя мюзикъли, екшъни и хоръри). Не играя много игри и не слушам много музика.

Житейската ми философия е общо взето "Прави каквото сметнеш за добро, помагай на хората, ако са ти симпатични и не се ядосвай."

Харесвам афоризми и латински изрази, предаванията на Джордж Карлин, немския език и слабите момичета. :blush:

Не харесвам реалити предавания(а и телевизията като цяло), пиячите, материалистите, хората, които се вземат твърде насериозно и тези, които вярват в суеверия.

Beric
Paragon

Post by Beric » Sun Nov 15, 2009 1:30 am

Е съгражданите трябва да се подкрепят :)

Туй за пиячите ще го преглътна някак...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Nov 15, 2009 2:01 am

Добре дошъл:)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sun Nov 15, 2009 3:42 am

Strelok wrote:Привет на всички, наскоро ви загледах списанието сериозно, преди това само по някоя статия съм мярвал.

На 17 години съм, от Русе.

Все още съм в гимназия, но ме привлича програмирането и мисля да следвам компютърни науки.

Чета предимно сай фай. Гледам филми, сериали и аниме без значение от жанра(и все пак не търпя мюзикъли, екшъни и хоръри). Не играя много игри и не слушам много музика.

Житейската ми философия е общо взето "Прави каквото сметнеш за добро, помагай на хората, ако са ти симпатични и не се ядосвай."

Харесвам афоризми и латински изрази, предаванията на Джордж Карлин, немския език и слабите момичета. :blush:

Не харесвам реалити предавания(а и телевизията като цяло), пиячите, материалистите, хората, които се вземат твърде насериозно и тези, които вярват в суеверия.
Никът ти случайно да идва от С.Т.А.Л.К.Е.Р ?
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Strelok
Paragon

Post by Strelok » Sun Nov 15, 2009 12:48 pm

Да, една от малкото игри, които харесвам. :)

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sun Nov 15, 2009 2:03 pm

Ясно. :D

След като прочетох "Пикник край пътя" я започнах. Вече няколко дена съм много зарибен и я цъкам. Наистина е страхотна, а атмосферата те смазва.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 15, 2009 2:51 pm

Хехе, уелкъм и поздравления за правилния аватар :)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Nowiqbroi
Scholar

Post by Nowiqbroi » Sat Dec 05, 2009 2:45 am

здр
Гледам разни филмчета, browse-вам някакви книжки, не пуша, не пия кафе и прясно мляко. Като си харесам някоя песен я връткам, докато не ми писне. Същото важи и за филмите. Кактусите са anon-и.

rodd1ck
E'lir

Post by rodd1ck » Mon Jan 11, 2010 1:39 pm

От известно време го следя форума, предимно филмовата част и заради това се и регистрирах.
Иначе на 22 от.. Студентски град. :D Малко проблеми със завършването на УНСС, хамал по професия, несериозен и неамбициозен. Чета доста рядко, предимно гледам филми, сериали също рядко, напивам се и си губя времето.

Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Mon Jan 11, 2010 9:32 pm

Добре дошъл :)
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Tue Mar 16, 2010 7:34 pm

Казвам се Владимир Стаменов,от село Плевен съм.Уча в биолгочина паралелка със дръзки аспирация за медицинска кариера.Вятърът който ме довя беше анти-циклон и ме повдигна от корицата на една от книгине ми за Драконовото копие. :lol: А и защото случайно намерих линк към един брой и се чудих какви са тези фентъзи автори за които супер-информираният и запознат с фентъзи Спархоук(до преди няколко месеца го мислех за такъв) и ми стана инетресно и почнах да преглеждам и по-стари броеве.Фентъзи чета от някъде 11-годишен т.е. от 2006 някъде като си признавам че почнах с книгите за уоркрафт защото освен приказките и народният фолклор много ми повлия и Уоркрафт поредицата(ни мъ бий бате!).Почнах да чета книгите за света на Dragonlance от който нищо не отбирам но Маргарет Вайс и Трейси Хикман ме кефят.Чел съм мъъничко сай-фай,по-точно Хърбърт Уелс и Артър Кларк и Дъглас Адамс ако се счита.Чел съм естесвено и LotR,Силмарилион,Хобит и Недовършени предания.Както и друго фентъзи(Тъмните му материи,Вещера и др.).Във времето което не чета и не уча,ходя (понякога) на купони,играя на дърти игри защото имам смотана щайгичка(ама си я обичам),гледам филми,гледам аниме и се шляя с приятели по улиците.Обичам всякаква музика от най-мазната чалгия до най здравият метъл(стига да не е дет метъл или блек метъл).Без срам казвам че тепърва започвам да чета истинско сай-фай и фентъзи като използвам за ориентир(вече)основно вашето списание.
П.П.Предварително се извинявам за всички грешки били те пункуационни(проклети запетайки),граматически или смислови.Както и за многото скоби. :P
П.П.2:
Strelok wrote:афоризми и латински изрази
И аз.Да се правиме на умни,безценно... :lol:
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 17, 2010 9:38 am

Добре дошъл:)
А след като можеш да гледаш аниме на компютъра ,още не е дърта щайга:Р
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

coldie
Forsaken

Post by coldie » Tue Apr 06, 2010 12:18 am

Аз съм вашият среднощен кошмар, аз съм Чернокрилият паток. Кой съм аз някои знаят, други не, но и аз не знам мн добре.

Shin-Ra
Farmer

Post by Shin-Ra » Thu Apr 22, 2010 10:16 am

Здравейте, казвам се Радина. На почтии 24 съм, бутам-влача един държавен. Харесвам Пратчет и Final Fantasy. Друго, друго... Не се сещам, ако някой иска да пита :)
Being bad is not good enough.
Veni. Vidi. Vore.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Apr 22, 2010 10:45 am

Добре дошла! :)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.