World of Warcraft

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 12, 2006 10:41 am

аааааааааа, тази нощ беше щура!!! играла съм до 3:30!!! :D

започна като на майтап - в гилдията сформираха 20-човека рейд за ЗГ, който беше ей, така - на гол ентусиазъм сбирнщайн от всякакви гилд-членове и класове :D набедихме един за рейд-лидер, че да говори и събира лют-а, уточнихме, че няма да има за рейда ДКП, а ще се рол-ва на системата на нийдването, щото не бе организиран от гилд-мастърите или офицерите и смело отлетяхме за Zul'Gurub :D

като много отракани решихме да започнем с Хексер, който весело ни wipe-на и потанцува върху труповете ни :lol: това ни освести и решихме, че Хексер е твърде амбициозно начинание, та се върнахме на редовите босове...

та като тръгнахме - убихме бата, змията, раптора... дойде на линия единия от гилд-мастърите и ме promote-на на Мембър, незнайно защо... (вече разбрах, че го е направил, за да съм титуляр в състава за MC и BWL)...

после убихме и паяка и се запътихме към тигъра за последно, че вече беше станало много късно... през цялото време доста се повеселих, защото постоянно ме поднасяха, че съм танквала мобовете и не могат да ме удържат жива (ще трябва още да поработя над агрото си май :roll: )... междувременно репутацията ми се вдигна на Honored :P

преди тигъра претърсихме едно Voodoo Pile и падна хербалистката косачка за Bloodvine дето месеци наред ми се изплъзваше, НО този път я спечелих!! :D

ааа, забравих нещо - от бата и змията взеха, че паднаха праймълите за Friendly-questa ни, дето за 5 месеца ЗГ с АоС само веднъж съм ги виждала да падат и направо ми се ревеше, че нито един от тях не спечелих... направо се задавих, когато видях да пада СЪЩИЯ праймъл и от тигъра!! а когато го и спечелих този път, вече не можех да си намеря място от кеф :D

преди да разпуснем рейда зараздаваха и падналите по пътя коини и бижута и сякаш от нищото се сдобих със 7 коина и 2 бижута :)
вече имам всички нужни бижута за куестите си :) трябват ми само неколцина коина и праймълите за Honored-questa (за Revered го имам) и за енчанта ми :wink:

та така... страхотна нощ ми подариха новата ми гилдия :)
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Apr 12, 2006 10:51 am

ето,видя ли че има светлина в края на тунела:))))
честито *тхумбс уп*
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 12, 2006 12:59 pm

мдам... тенкс :)
де да можеше и да не ме цепи така главата :cry: просто не зная днес как ще изкарам цял работен ден... а днес след профилактиката на сървърите, се резетват и МС, и BWL... мъкааааааа... :? :D

но нямам търпение днес да си докладвам куеста в STV, да си взема чудесните брейсъри ( http://www.thottbot.org/?i=51562 ), да им туря един енчант +9 стамина и да ходя да си изпробвам новия damage в Силитус (пусто трябва да направя парти да убия отново онази вещица, дето пази кристала в лабиринтите на юг при елитните буби) :)

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Apr 12, 2006 1:01 pm

хехехе, колко малко й трябва на една жена за да бъде щастлива!!! Аааааааа... де е бил ключа от мазето :lol:

А за косачката не се радвай много, всъщност само ти заема едно място от инвентара, реално никаква работа не върши. Аз я имам от 2 месеца и един блъдвайн не съм намерил още.

П.С. ааа ще ми биеш Наталия!!! Горката прийстка:-( Като стигнете до стаята й, да избиете всички буболечки, защото тая прави фиър.
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 12, 2006 1:11 pm

абеее, не се надявай и не бъркай категориите - на mage Tais това й е достатъчно, за да е временно много доволна :D
но на "една жена да бъде щастлива" и трябват ехеееей толкова много неща, че даже пулсиращия ми в момента мозък не може да изброи дори примерно :twisted:

а за косачката - сигурно те е домързяло да косиш - така подозирам аз :P

Едит: именно - Наталия... аз съм я била поне 3 пъти досега, но все за преден куест или за куести на приятели... ама последния път си забравих Kit-а в банката и не можах да си взема кристала :cry: :cry:
а за фиъра зная - много е проклета... :evil:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 13, 2006 2:03 pm

хехехее... във форума на гилдията има постнат един screenshot, дето ме развесели :lol:

http://img81.imageshack.us/my.php?image=untitled8th.jpg

още една жертва на бъг-а с изчезващия кораб :twisted:
този младежин поне е имал късмет, че играта не го е изпратила във водата :wink: мене онзи ден така ми зачезна кораба като пътувах между континентите, съответно - пльоснах в ледената вода в открито море и естествено взех да поумирам... ама добре, че съм маге, та се телепортирах веднага в Айрънфорч :D идея нямам другите жертви на кораба, дето са били с използван вече HS, в кое гробище ги е запратила играта :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Apr 18, 2006 10:44 am

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ШАМИ!!! :D

Да си ми жив и здрав (ама не и по бетълграундите, когато аз се подвизавам :twisted: )!! Да си все така добричък и търпелив с досадни магета! :oops: Желая ти още мноооооооооооого WOW, експанжъни и EPIXXXXXXXXXX, а в идващите прекрасни пролетни вечери - малко real life и не-виртуални жени!!! :D

Kisses,

Tais

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Apr 18, 2006 10:51 am

/target Tais;
/script SpellStopCasting;
/thank you
/script TargetLastEnemy();
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Apr 21, 2006 6:33 pm

/hug

"target last enemy", а? хммм :twisted:

хроника на последните събития:

1. Убихме Ониксия като куче, след като понесохме един deep breath само :D
е, аз не доживях края й, както обикновено... изпепели ме на трета фаза...
удивена бях не от това, а от факта, че на първа фаза - с wand-a, бях веднага след мейн танка по дръпнато aggro :( наложи се два пъти да спирам да пуцам, за да бъде така добър някой друг да вземе преднина... трябва нещо да направя по въпроса с агрото :(
предложения?

2. Срещнах се очи в очи с Azuregos. За кратко :lol:
Отивах да си взема пръстена от Duke-а в Azshara (дето е с +15FR), когато кацайки с грифона чух рева на дракона :D естествено, веднага хукнах да го диря :) не всеки ден се среща човек с този дзвер :P е, намерих го - horde-рейд го бяха подпукали вече... и аз да не остана по-назад - веднага скочих в мелето да бия по дракона :D
уби ме три пъти (добре, че гробището бе близо :lol: )
е, първия път си се самоубих сама - кой да ми каже, че си вдига щит, дето рефлектва магиите към кастъра, като Домо... не че Рейд Асиста не ме предупреди, ама кой да чете в такъв исторически момент я... :lol:
втория път ме "заклейми" с Mark of Frost, дето трае "само" 15 мин., пущината... така ме уби и третия път... от дъха му ставаш на ледено кубче, дето те стънва за 2 мин. (!!), а после те телепортва при себе си и с едно духване те запраща в гробищата :lol:
четвъртият път умрях безславно - двама hordes, от яд, че не могат да убият дракона, ме пречукаха, докато кротко си сърбах водицата... :?
няколко минути по-късно, взе да се събира алайънса :) съвсем методично започнаха да прииждат warlocks от най-големите гилдии и да summon-ват събратята си... в един момент огромна тумба от нашите съюзни сили стояха търпеливо на конете си и чакаха отстрани дракона да помете остатъка от horde-raid-a... не чакаха дълго... онези, горките, едва до 40% го добутаха и измряха... после нашите го пречукаха...

3. След одисеята ми с Azuregos се запътих към Silithus и каква бе изненадата ми, когато видях, че някакъв прави рейд за The Calling-quest-a... включих се, естествено, почти без никакви очаквания за успешен край, но успяхме да съберем 28 човека, добре облечени, и като на майтап, да пречукаме мумията :D
Сдобих се с така желаните ръкавички - http://www.thottbot.com/?i=52037, както и гащите (особено подходящи за AQ) - http://www.thottbot.com/?i=52086
дори вече успях да похарча 200 голд за материали за енчант на ръкавиците с +20 frost power :D

4. Днес си направих alt - Ameli, human priest :D
Бързо я направих 6 лвл, когато забелязах, че съм й сложила прекалено много обеци :( освен обичайните, още и по две в горната част на всяко ухо :(
Изтрих я и я направих отново, но този път с правилния брой обеци :D
С удоволствие я добутах до 8 лвл към момента.

Едит: Шами, обещай ми да дойдеш тези дни на Zenedar да ти я покажа! Обещай ми! Обещай!! :D

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Apr 25, 2006 12:01 pm

Нагледал съм се на прийстове. След лоладините и друидите те са най-дразнещи и хич не ме кефят.

А по въпроса с агрото, кажи на мейн танк-а си, че го настигаш по агро само с уонд. Той да се замисли, не ти. А може някой път и да го дръпнеш това агро, после кажи най-невинно че си правила само ауто-атака с уонд-а и че и ти се чудиш как може да я дръпнеш от танка с едно уонд-че само:-)))

Танк-а ама хич няма да те обича след това, но пък да си е вършил работата.

И зарежи аклт-, бягай в AV да си ъпгрейдваш магето. Алт-а е загубено време.
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 26, 2006 9:43 pm

ееее, ама да не мислиш, че те викам да гледаш класа "priest"!!! викам те да видиш прекрасната ми Ameli! :P

музиката в EF ме успокоява, а куестите са лесни... свикнала съм да съм кастър.. затова и алт-а ме разнообразява... а в AV още не мога да се престраша да отида :(

иначе имам си вече нови придобивки - нараменниците ( http://www.thotbott.com/?i=51560 ) от куеста за Honored със ZG...
не мога да повярвам, че за толкова кратко време се снабдих и с двата праймъла! :) третия си го имам отпреди, та само един коин и репутация ми трябват сега, за да взема и робата :D

хубавото е, че тази гилдия си фармват Hakkar и Hexxer без никакви проблеми и съответно се сдобих набързо и със сърчицето на Hakkar - и то без грам DKP 8-) оказа се, че то е приоритет за магетата в гилдията и тъй като бях единствената в рейда, дето го нямаше - направо ми го връчиха :D и съответно вече притежавам втория епичен тринкет за много демидж - http://thottbot.com/?i=51326

тези дни тръгнах по следите на пръстена с +18 spell dmg - quest reward от императорския рън на BRD (ще ми върши добра работа, докато се сдобия с пръстена от раптор-боса в ZG и онзи с +33 дмж от МC)... но трябва да влизам два пъти в BRD, като последния път - с добро парти... а нещо хич не обичам този инстанс и все отлагам :?

та това е засега... болна съм и не влизам за дълги рънове, затова и пропуснах BWL и първото падане на Razorgore :(

та Шами - чакам те, да знаеш :) побързай, защото така или иначе идване няма да ти се размине - познаваш ме що за шило съм :twisted:

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Apr 29, 2006 7:19 pm

аз пък вчера убих един найт елф хънтър съвсем самичка муахаххахаха веднъж и аз да мога да върна на някого:))ама той си е виновен,аз го подминавах тъкмо а той зе че се обърна да ме напада:(
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sat Apr 29, 2006 10:20 pm

браво на теб, аз хънтър не мога да убия (не че зная какво точно мога да убия, де :oops: )!

а аз имам две нови придобивки от МС - Fire Runed Grimoire ( http://www.thottbot.com/?i=40360 ) за приличното 40 DKP и първата ми част от tier 1 сета - Arcanist Crown ( http://www.thottbot.com/?i=37308 ) - само за 6 DKP (?!) :D

но пропуснах Onyxia и втората част на МС, защото не се чувствах добре, а в момента пропускам и ZG, заради ZG на Боби :cry:

уморена съм нещо... само риба ми се лови... и ми се играе с алта :) Амели вече е 12 lvl :D но като прийст съм абсолютен нууб - добре, че е Шами да ме напътства :oops:

/hug Шами

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Apr 30, 2006 7:39 pm

е,напредваш,бавно но славно дет се вика;)неска сутринта утрепах още един поради същата причина,защо просто не се подминаваме като хората???а на един друг му помогнах да тамева кодотата най приятелски ееееех.обаче скоро ще имам блоод робе оф тхе аркана:)))))
Image

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue May 02, 2006 12:01 pm

Браво на вас!

Таис, бягай в AV за пръстена, не помотвай. Освен ако не успееш да гепиш пръстенчето с 33 на ефекти от МС (за което се съмнявам), AV ти е шанса за втори пръстен освен тоя от главата на Ониксия.

Ефирност, само така. Бой, бой и пак бой, алианса от друго не разбира.
Като чета как се оправяш с ганкери, май вече си станала 42 лвл:-)
Не мое да мъмриш, брат!