Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Dec 01, 2006 9:15 am

Някак си Брус Кембъл не си го преставям като джудже, ама щом казваш ... иначе човекът ми е симпатичен още от The Adventures of Brisco County Jr., ако го помните още :) Сериалът може ли да се намери някъде, между другото? Беше доста забавен :)

Колкото до "Звездни рейнджъри", надявам се този път да се хванат сериозно, защото втората част беше пълен боклук, и малкото сарказъм, който бяха вкарали, се видя чак накрая.
This signature is not yet rated

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Fri Dec 01, 2006 4:55 pm

Мче аз се пошегувах за Брус, ама наистина ще е яко да се мерне. :D Бриско го имаше скоро в торентите на датата, пък аз се каня след време да си го купя на DVD - тая година излезе разкошно издание в Щатите. С него ти препоръчвам ако не си гледал Evil Dead 3: Army Of Darkness на Рейми, яка изродщина пълна с лафове. А това ще трепИ коня, само да излезе! :mrgreen:

Втора част на Рейнджърите за мене не съществува, оня видеофилм нямаше нищо общо с първия, освен заглавието. Така че тва ше е истинското продължение.
:shark:
Feel the summer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 01, 2006 5:12 pm

Я дай линк за торента.

Абсолютния Дюк Нюк'Ем е той :) Нема такава брадичка.
Некъде да ги има диалозите? освен в imdb квот са дали?
Spoiler: show
Ash: Good. Bad. I'm the guy with the gun.
Image
и тва ми звучи на голяма кретения ;)

"Bubba Nosferatu and the Curse of the She-Vampires"
http://imdb.com/title/tt0457295/

Яяя и комикс имало май
http://comicbites.bsospirit.com/pag/army.htm
Last edited by Xellos on Fri Dec 01, 2006 5:55 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Dec 01, 2006 5:40 pm

Amos Trask wrote:Мче аз се пошегувах за Брус, ама наистина ще е яко да се мерне. :D Бриско го имаше скоро в торентите на датата, пък аз се каня след време да си го купя на DVD - тая година излезе разкошно издание в Щатите. С него ти препоръчвам ако не си гледал Evil Dead 3: Army Of Darkness на Рейми, яка изродщина пълна с лафове. А това ще трепИ коня, само да излезе! :mrgreen:
Благодаря за инфото, но DVD-то с Бриско ще си го купя когато излезе в Европа, че не ми се бърника да разкодирам DVD плейъра; а пък и ще излезе по-евтино, предполагам. Иначе ще е яко да се появи, аз сега разбирам че той бил нещо като легенда в B movies. Но мен ужаси по принцип не ме влекат много, така че явно затова съм го пропуснал :) Все пак ще хвърля един поглед, и съм съгласен че My Name is Bruce ще е тотална гавра :mrgreen:
This signature is not yet rated

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Fri Dec 01, 2006 7:05 pm

Торент за Бриско от файнда, в датата е зачезнал некъде. Тва Бъба Носферату има първа част - Бъба Хо-Теп. Него го бях мяркал някъде из българския нет, ма не помня къде.

zhivik, и аз не обичам ужаси, ма толкова четох за това навремето, че трябваше да го видя. То нищо кой знае колко ужасно няма всъщност в него, само яка простотия. :mrgreen: Иначе DVD-тата от САЩ често пъти излизат доста по-евтино от тези в Европа (особено с намаленията на амазона). Сега например чакам един бокссет от там, който се връзва по около 7 лева на диск, но това е друга тема. :wink:
:shark:
Feel the summer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 02, 2006 12:11 pm

:mrgreen: 10x
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Sat Dec 02, 2006 5:27 pm

Zhivik & Amos, горещо ви препоръчвам да изгледате всичко което намерите с Брус Кембъл - ще си умрете! От жесток смях! Те са ужасни пародии - единственият ужас който има в тях; и са доста "зли" и саркастични! :mrgreen:

Аз не си падам специално по ужасите, но Брус ми е в списъка винаги и мислех че в БГ вече е отминал а той още не бил стигнал човека. Определено трите на Евил Дед са от най-злонамерените пародии на филми на ужасите които съм гледала. И ако си го гледате на английски - още по-добре!! :twisted:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Sat Dec 02, 2006 5:39 pm

BaYa wrote:Аз не си падам специално по ужасите
Дори и така да е, не пренебрегвай този жанр, може да пропуснеш бижу като The Others на Алехандро Аменабар, примерно. И това само защото са го сложили към ужасите.
pulled out

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Sat Dec 02, 2006 5:56 pm

Morgana wrote: Дори и така да е, не пренебрегвай този жанр, може да пропуснеш бижу като The Others на Алехандро Аменабар, примерно. И това само защото са го сложили към ужасите.
Morgana, аз съм напълно съгласна с теб и може би е точно момента за да разясня че, поне на испански, се прави разлика между филми на ужасите (по-наситени с хемоглобин и дреболии) и "страшни"те филми, които са по от рода на филмите на Аменабар или Шамалан (ще ме извините но испанската и английската фонетика нямат много общо, а аз главно съм на испанска) или пък от рода на The Exorcist!

Та да кажа че аз усилено гледам филми от втората група; обичам да ме стряскат или държат в напрежение. По не си падам по тексаските каспници и пр., макар че понякога гледам и такива. Вече си признях и в една друга тема че се крия зад чаршафа, но ги гледам! :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Sat Dec 02, 2006 7:42 pm

Ми и аз съм така с хорърите
Писнало ми е от безсмислени корменета, като в Hostel, търся всякакви от които ще си скъсам нервите, ще стискам някоя възглавница :oops: ще се напикая от страх и накрая ще съжалявам :mrgreen:
Таа някой гледал ли е Shutter да каже дали си заслужава? Разбрах, че е от втория тип филми... :roll:

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Dec 03, 2006 12:31 pm

да,и ние със сестра ми откога се опитваме да намерим хубав филм от втората група,но уви попадаме само на първия тип, в които единственото,което ме ужасява,са самите филми и тяхната глупост.
Та някой ако е гледал хубав филм от втория тип да се обади,че ми писна да дърпам глупости от нета :evil:
Image

sage01
Adept

Post by sage01 » Sun Dec 03, 2006 12:49 pm

the silence of the hams ? :wink: :lol:
I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Dec 03, 2006 1:01 pm

ееееее,сейдж,как може да си мислиш,че сме го пропуснали във всичкия му блясък:))))
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 08, 2006 9:57 pm

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Terry Pratchett's Hogfather
http://youtube.com/watch?v=C5n_gMN87P0

ух ух ух неам търпение. Актьорите изглеждат твърде обещаващо :mrgreen:

http://www.skyone.co.uk/hogfather/

концепт арта и специално O Боже и чорапогълтача рулираааааааааааа :mrgreen:

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Dec 09, 2006 2:09 am

мен пък тъкмо каста нещо не ми пасва на героите,ама ще видим.иначе концепт арта наистина кърти,особено пък хекса:)
Image