Колкото до "Звездни рейнджъри", надявам се този път да се хванат сериозно, защото втората част беше пълен боклук, и малкото сарказъм, който бяха вкарали, се видя чак накрая.
Moderator: Moridin
Благодаря за инфото, но DVD-то с Бриско ще си го купя когато излезе в Европа, че не ми се бърника да разкодирам DVD плейъра; а пък и ще излезе по-евтино, предполагам. Иначе ще е яко да се появи, аз сега разбирам че той бил нещо като легенда в B movies. Но мен ужаси по принцип не ме влекат много, така че явно затова съм го пропусналAmos Trask wrote:Мче аз се пошегувах за Брус, ама наистина ще е яко да се мерне.Бриско го имаше скоро в торентите на датата, пък аз се каня след време да си го купя на DVD - тая година излезе разкошно издание в Щатите. С него ти препоръчвам ако не си гледал Evil Dead 3: Army Of Darkness на Рейми, яка изродщина пълна с лафове. А това ще трепИ коня, само да излезе!
Дори и така да е, не пренебрегвай този жанр, може да пропуснеш бижу като The Others на Алехандро Аменабар, примерно. И това само защото са го сложили към ужасите.BaYa wrote:Аз не си падам специално по ужасите
Morgana, аз съм напълно съгласна с теб и може би е точно момента за да разясня че, поне на испански, се прави разлика между филми на ужасите (по-наситени с хемоглобин и дреболии) и "страшни"те филми, които са по от рода на филмите на Аменабар или Шамалан (ще ме извините но испанската и английската фонетика нямат много общо, а аз главно съм на испанска) или пък от рода на The Exorcist!Morgana wrote: Дори и така да е, не пренебрегвай този жанр, може да пропуснеш бижу като The Others на Алехандро Аменабар, примерно. И това само защото са го сложили към ужасите.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 2 guests