Starcraft 2
Moderator: AlDim
И кое точно е абсурдът, Гоше? 99.6% от хората в тази зала не бяха нито американци, нито англичани, още по-малко аз, ти, Симето и брат ти. Освен това не ти имаш 300 клика в минута, а сигурно някой СРЕДНОСТАТИЧЕСКИ кореец.Moridin wrote:Е ясно че корейците са си корейците, ама тва кво ми пречи да се нервя на тоя капитализм-индюсд абсурд ПЪРВОТО ШИБАНО ОФИЦИАЛНО ДЕМО НА СТАРКРАФТ2 В ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА ЗАПОЧНЕ СЪС СИНЕМАТИК, В КОЙТО ЗАКОРАВЯЛ АМЕРИКАНСКИ РЕЦИДИВИСТ МАРИНЕЦ ГОВОРИ ДРАМАТИЧНО НА КОРЕЙСКИ
Така че вкарай малко комън сенс и леко с капса, да не си осираме първата прекрасна темичка в Games, която не е за бюджетно wannabe-MMO.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Не, но догодина със сигурност, поне за мен. А инфо всъщност няма чак толкова многоBat Garo Still Rots wrote:Имам въпрос. При положение че има геймплей филмчета и т.н. инфо не се ли предполага играта да е в доста напреднала фаза на развитие? И примерно можем да я очакваме до края на годината....

And you can't dance with a devil on your back...
И аз стискам палци за догодина. Като поразсъждава човек малко - това все пак почти НЕ е старият Близард така че едва ли пусковите срокове са толкова дълги като преди.
И, Симеоне, наистина бая нещо показаха, единственото липсващо нещо за добиване на някаква на основна представа как ще е са Зергите само с два-три показани юнита.
И, Симеоне, наистина бая нещо показаха, единственото липсващо нещо за добиване на някаква на основна представа как ще е са Зергите само с два-три показани юнита.
Имах предвид, че точно прочетох официалната новина за играта и малко леко съм в еуфория, нормално... Обаче, ако зерглинга остане в тоя вид на пластмасова детелинка на крака ще се гръмна, драгуна си ме кефише баси как ша го сменят с тая дунда. И кви са тия щитове от маринките? ся остава да им връчат по едно копие, с което да бучат пластмасите на зерглингите...........бляяяяяяяяяя
And to the fire-ey'd maid of smoky war
All hot and bleeding we will offer them:
The mailed Mars shall on his altar sit,
Up to the ears in blood...
Shakespeare
All hot and bleeding we will offer them:
The mailed Mars shall on his altar sit,
Up to the ears in blood...
Shakespeare
OMg....Това са SWAT-like RIOT SHIELD-ове, пич....Blade wrote:Имах предвид, че точно прочетох официалната новина за играта и малко леко съм в еуфория, нормално... Обаче, ако зерглинга остане в тоя вид на пластмасова детелинка на крака ще се гръмна, драгуна си ме кефише баси как ша го сменят с тая дунда. И кви са тия щитове от маринките? ся остава да им връчат по едно копие, с което да бучат пластмасите на зерглингите...........бляяяяяяяяяя
Last edited by Muad_Dib on Mon May 21, 2007 11:59 am, edited 1 time in total.
- The Dragon
- Elder God
Аз се надявах на четвърта раса.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com