Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
учи учи, после ще ни се смееш ;р Тия спойлери мое и в розафо да ги праскаш с некво предупреждение да не гледаме другите, че потръпвам още след кат прочетох тоя. 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Споко бе, уча, готова съм, а и не мога нон-стоп едно и също да правя, та разнообразие си трябва, а Алианс Битките са много забавни
, особено като при тоя луд късмет вчера не загубихме и една игра.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
А, точно пък Никола да не учи...
Аз добутах асасина до Курзик/Луксон-ската мисия (т.е. до луксонската, тъй като сме в луксонски алианс и трябваше да правим луксон факшън), още 4 мисии до финала на Канта и с него.
Напредваме и в Елона. Мисия преди The Desolation с монка на Коцето и моята Рт.
Днес още имаше огромен факшън reward от Алианс Битките. Алиансът има към 430к или нещо такова. Трансфернах днес 10к от мене ^_^. Бтв, любопитно е като видите списъка на гилдиите, с които сме в един алианс, и факшъна, който имат, ние сме някъде на 4-то място по количество факшън
. Яко, нали.
Аз добутах асасина до Курзик/Луксон-ската мисия (т.е. до луксонската, тъй като сме в луксонски алианс и трябваше да правим луксон факшън), още 4 мисии до финала на Канта и с него.
Напредваме и в Елона. Мисия преди The Desolation с монка на Коцето и моята Рт.
Днес още имаше огромен факшън reward от Алианс Битките. Алиансът има към 430к или нещо такова. Трансфернах днес 10к от мене ^_^. Бтв, любопитно е като видите списъка на гилдиите, с които сме в един алианс, и факшъна, който имат, ние сме някъде на 4-то място по количество факшън

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мняяя, аз мое и да се мервам по-рядко ся кат попретрепах финалните босове и имам да позачиста некой и друг куест, та подозирам че ше ми поомръзне за известно време. Пък pvp-то не ми е първа радост нещо. Неам аз тая настървеност дет я гонила Дима напоследък

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Егати якото, вървя си аз през Forum Highlands и си пофармвам босчета с ритуалистката, при което стигам до една каменна ниша в скалата, която е като гравирана врата от натрошен камък. Между процепите пулсира оранжево-червена светлина и на вратата пише : 'Do not touch'.
Естествено, пипнах, каза ми, че получавам ей така 2,5 платинум и златен предмет за елементалист. Разбира се pop-up наха 5-6 fire ele-та, които ни омазаха, добре, че Мхенло оцеля и ни резъректна
. Много симпатично. След това като натисках надписа пишеше, че магическа сила охранява това място и не мога да докосна съкровището му. 
Естествено, пипнах, каза ми, че получавам ей така 2,5 платинум и златен предмет за елементалист. Разбира се pop-up наха 5-6 fire ele-та, които ни омазаха, добре, че Мхенло оцеля и ни резъректна

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Update:
Expose Defenses ще го преживея някак, въпреки че не ме кефи много. Beguiling Haze oбаче е добре че го денърфнаха 
Дима сигурно няма да се накефи, че SS струва 15, но пък с тези промени в Soul Reaping май ще е ок
А и на ритуалистките умения най-сетне оправиха Weapon spells да са по-продължителни 
- Spoiler: show

Дима сигурно няма да се накефи, че SS струва 15, но пък с тези промени в Soul Reaping май ще е ок

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Mesmer powaaaaaMesmer
* Arcane Conundrum: now affects adjacent foes.
* Clumsiness: reduced recharge time to 4 seconds.
* Conjure Nightmare: increased duration to 2..17 seconds.
* Conjure Phantasm: increased duration to 2..17 seconds.
* Ether Feast: reduced casting time to 1 second.
* Fast Casting: each rank now decreases Signet activation time by 3%.
* Imagined Burden: increased duration to 10..30 seconds.
* Lyssa's Balance: functionality changed to: "Target foe loses one Enchantment. If you have more Enchantments than the target foe, this skill has no effect."
* Mantra of Persistence: decreased duration bonus to 20..50%.
* Power Block: now affects Chants as well as Spells.
* Power Drain: now affects Chants as well as Spells.
* Power Flux: now affects Chants as well as Spells.
* Power Leak: now affects Chants as well as Spells.
* Power Leech: now affects Chants as well as Spells.
* Power Return: now affects Chants as well as Spells.
* Power Spike: increased damage to 30..120, now affects Chants as well as Spells.
* Shared Burden: increased duration to 5..25 seconds.

Да, бтв, много nice за месмерите
. Много се радвам, заслужаваха си го. Аз за SS се ядосах първоначално, но като се замисля - твърде готино е и 15 енергия си струва, а и ако Soul Reaping-ът работи и след тези промени, не виждам проблеми. Виждам, че и кладенците са ги бъфнали леко, само дето - кой ги използва?! 

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around