ХАПВАТЕ ЛИ ПРАСКОВОНИ, КАЖЕТЕ?

Moderator: Moridin
Съвсем правилно твърдение. Аз която съм израсла край морета и океани, и на снимка не ща да видя плажа. Особено през лятото. И се държа под възможно най-плътната сянка винаги.Elayne wrote:Абе, има нещо вярно в твърдението, че човек, който е роден в морски град и е живял много години в морски град хич не се впечатлява толкоз на морето и слънцето, както, примерно, бих аз, дето не съм живяла и ... ми морето си ми е кеф, слънцето също (ако пече около чадъра ми, пък моя милост си хапва прасковки под него).
Никога не съм обичал слънцето. Как може да имаш доверие на някви нещица дето ти се засилват от на ... си и се блъскат в тебе... ми морето си ми е кеф, слънцето също (ако пече около чадъра ми, пък моя милост си хапва прасковки под него) Rolling Eyes.
За пейнтбола ли говориш?Corwin wrote:Как може да имаш доверие на някви нещица дето ти се засилват от на ... си и се блъскат в тебе.![]()
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Това за оръжията по принцип мога да го потвърдя от личен опит - просто човек много бързо си изработва рефлекс да заляга, когато някой идиот с калашник (на когото иначе не бих поверил и кухненски нож) започне да се върти със спуснат предпазител ...thunder wrote:Даже сигурно е по-безопасно, че на хората като им дадеш оръжие и леко лудват, дори и да е заредено с топчета желатин
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests