Pain'tball

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jul 13, 2007 1:31 pm

Извинявам се на всички, ама не мога да издържа.

ХАПВАТЕ ЛИ ПРАСКОВОНИ, КАЖЕТЕ? :lol: :lol: :lol:

zari
Sorcerer

Post by zari » Fri Jul 13, 2007 1:35 pm

Ооо,Пенчо...ми,аз хапвам печен картоф обикновено. :P

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jul 13, 2007 1:40 pm

....

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Jul 13, 2007 1:44 pm

Elayne wrote:Абе, има нещо вярно в твърдението, че човек, който е роден в морски град и е живял много години в морски град хич не се впечатлява толкоз на морето и слънцето, както, примерно, бих аз, дето не съм живяла и ... ми морето си ми е кеф, слънцето също (ако пече около чадъра ми, пък моя милост си хапва прасковки под него) :roll:.
Съвсем правилно твърдение. Аз която съм израсла край морета и океани, и на снимка не ща да видя плажа. Особено през лятото. И се държа под възможно най-плътната сянка винаги. :hihi:
Но през есен, особено зима, и пролет ходя редовно! Дори до скоро се влачех на тай-чи в 6 сутринта. И едно топване след това ти повдига енергията на ниво на Ербюс, за цял ден!! :spite:

Edit: А ти, Пенчо Муаддибов, ¿не свърши ли вече тая сесия? :wabbit: (Да видиш че аз похапвам! :plez: )
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Jul 13, 2007 2:40 pm

.. ми морето си ми е кеф, слънцето също (ако пече около чадъра ми, пък моя милост си хапва прасковки под него) Rolling Eyes.
Никога не съм обичал слънцето. Как може да имаш доверие на някви нещица дето ти се засилват от на ... си и се блъскат в тебе. :( Къде къде си е по-добре романтичната блещукаща светлинка на компютъра в тъмната добре завесена стая...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jul 13, 2007 3:04 pm

Има си своя чар, категорично, но ако не си в София, а на морето с приятели, компютърът ще си остане неудостоен от внимание, докато сянката под плажния чадър и прасковите ще са. А нощем са разходки, танци, много смях и хубаво настроение и после бързо заспиване в легълцето :lol:. Пфу, ето тва е да виждаш морето веднъж в годината за по 10 дена (в моя случай от 3 години невиждано, даже май 4).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 13, 2007 3:10 pm

Corwin wrote:Как може да имаш доверие на някви нещица дето ти се засилват от на ... си и се блъскат в тебе. :(
За пейнтбола ли говориш? :neutral:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Jul 13, 2007 3:15 pm

Май говореше по-скоро за слънцето и разните му там фотони-мотони, дето долитат до нас от немай къде... ма к'во да се прави, така е, като оставяме на разните му там зеленини в дъното на хранителната верига да диктуват предпочитанията си на цялата биосфера...
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 13, 2007 3:20 pm

Ха-ха! :mrgreen:

Кой е виновен за рака на кожата? :arrow: Планктонът. 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jul 13, 2007 3:54 pm

Скачането с бънджи го предвиждахме от Витиня, не от Аспаруховия. Иначе темата леееко се оспами... :lol: Но пък след като главните засегнати нямат против, всичко е наред.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 13, 2007 4:03 pm

Мда, след като за вас бънджито е по-смислено и безопасно от пейнтбола. :roll: Добре, че не съм давал пари на заем на никой от скачащите.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Jul 13, 2007 4:06 pm

Аз вече няклко седмици почти ходя да скачам на Витиня :)

Шайхири - не е чак толкова опасно :) Даже сигурно е по-безопасно, че на хората като им дадеш оръжие и леко лудват, дори и да е заредено с топчета желатин
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Jul 13, 2007 4:22 pm

thunder wrote:Даже сигурно е по-безопасно, че на хората като им дадеш оръжие и леко лудват, дори и да е заредено с топчета желатин
Това за оръжията по принцип мога да го потвърдя от личен опит - просто човек много бързо си изработва рефлекс да заляга, когато някой идиот с калашник (на когото иначе не бих поверил и кухненски нож) започне да се върти със спуснат предпазител ...
This signature is not yet rated

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Jul 13, 2007 5:29 pm

thunder wrote:Аз вече няклко седмици почти ходя да скачам на Витиня :)
:shock: Какви интересни хора имало тук. А не те ли е страх въжето да се окаже с педя по-дълго от височината? Защото си е тръпка, де 8-)
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Jul 13, 2007 5:46 pm

Този, който скача първи е този, който прави въжетата, а този някой не съм аз :)

Няма нищо страшно, сума ти приятели са скачали вече. Аз обаче явно ще трябва да ходя да скачам сам, защото колегите от университета (с които се уговорихме да ходим заедно) нещо взеха все да се покриват като стане въпрос за бънджи. Организацията куца :)

и за финал, по темата: Термитов или някой негов колега е кръстил отбора "Кисели Краставички", което е подозрително предвид че аз съм на сватба в петък (слава богу през деня) :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!