Билярд
Moderator: Moridin
ЪЪъ билярд?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Само казваш кога.
(Довечера, примерно.)
(А, ти си имал предвид спама.)

(А, ти си имал предвид спама.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
И него. Ма преди другата сряда вечерите са ми плътно запълнени. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Добре, аз обещавам (и гарантирам), че няма те целя м/у очите.
Дийл?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Еърхокея просто адски слабо му работи според мене вентилатора, насиних си ръката да джасам последния път и адвам да праи по едно рикушетче вяло.
"Еър"-а в еър хокей е градска легенда.
Обикновена лъскава (вече недотам) маса.
Така че освен коварство, изкусност и светкавични рефлекси, изисква и брутална сила.
Очаквам предизвикателства.

Така че освен коварство, изкусност и светкавични рефлекси, изисква и брутална сила.
Очаквам предизвикателства.

Голяма пластмасова гладка маса, по която буташ шайба с пластмасова дръжка с цел да я вкараш във вратата на другия, ако това ти говори нещо...
И за да върна темата към билярда - вчера с Роум ходихме в билярд клуб Флаш на Каблешков (неясно точно къде, защото номерът се разминава с показанията на bgmaps). Много приятен клуб, има 6 маси, една за снукър, една за не съм сигрна и аз какво, оборудването е добро, само е по-скъп от гейм центъра. И по накрая на света, де.
И за да върна темата към билярда - вчера с Роум ходихме в билярд клуб Флаш на Каблешков (неясно точно къде, защото номерът се разминава с показанията на bgmaps). Много приятен клуб, има 6 маси, една за снукър, една за не съм сигрна и аз какво, оборудването е добро, само е по-скъп от гейм центъра. И по накрая на света, де.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Представи си, че сме се изправили двамата от двете страни на масата след вечеря, хванали сме празните си халби и се опитваме с тях да изблъскаме здраво пепелника, така че да отлети в междукрачието на противника и да му причини максимална болка.DELgado wrote:Аз да попитам с риск да се изложа - коя от всичките джаджи там е еър хокей?
Това е.
едит: А, и Морви се е опитала да обясни. Мойто е по-точно.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Точно на кръстовището на Каблешков и Дойран; ако ме питате за номер на улица обаче - не'ам ник'ва представаMorwen wrote:И за да върна темата към билярда - вчера с Роум ходихме в билярд клуб Флаш на Каблешков (неясно точно къде, защото номерът се разминава с показанията на bgmaps).

На мен ми се стори, че и тая, дето беше покрита, е за снукър, но си права, така, както беше покрита, не е ясно дали е такаMorwen wrote:Много приятен клуб, има 6 маси, една за снукър, една за не съм сигрна и аз какво, оборудването е добро, само е по-скъп от гейм центъра. И по накрая на света, де.

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Масата за снукър се познава по това, че е по-голяма от останалите. Иначе да, мястото е много приятно, и щеките определено са по-добри от доста други места, включително и "Линията", макар че аз там бих се отбил не да играя билярд, а заради хубавата музика, която пускат 

This signature is not yet rated