Те "The Warlords" не внесоха, че е с Джет Ли, та това ли? Не че няма да съм щастлив да го видя на кино, обаче едва ли ще стане.shayhiri wrote:Ето и още нещо в тоя дух, но вече от най-добрите - китайска бойна епика, само че не от ефирно летящия Жан, а от дъ грити екшън Джон Уу: http://www.karlhungus.com/2008/02/first ... le-of.html
Мога отсега да му запазвам място в Топ 8 '08, стига да не се помоткват с внасянето повече от година.
Tigre?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Излезе още преди месеци. Имам го от месец на DVD-rip с доста добри субтитри. И в България на кино изобщо няма да се появи, хващам се на бас. "Безстрашен" не излезе, а е страшно култов филм, знаеш, освен това щеше да разбие класациите дори тук.shayhiri wrote:едит: Още пък освен тва, кво за Бога значи, че не били внесли Tau ming chong?!! Та той току що е излязъл!! Тва значи, че у нас може да дойде и след година. Ти си го гледай където искаш, аз ще си чакам на кино.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Има и Tony Leung в едн от главните роли, а той е поне според мен един от най-добрите актьори в света в момента. Така че дори само затова се надявам да го пуснат тук.Ред Клифс е най-скъпият филм правен досега в Китай, има Джон Уу, оригинален подход и подсигурен старт в Щатите. Тва е много повече от Джет Ли в некъв си филм .
Странно, "Герой", който гледа куцо и сакато и беше харесан в много широки среди е събрал около 40 000 зрители, а "Проклятието на златното цвете", което ти хареса толкова - около 10 000, няма да говоря за останалите по-неизвестни. Не знам откъде извади тези сигурни 10 000 за рандъм азиатски боен филм...shayhiri wrote:Иначе - отчетено, тенкс. Въпросът е, че и 10 000 билета да продаде общо, пак е на кяр - а толкова има само от хардкор феновете, които ше го и гледат по няколко пъти. А с подходящ маркетинг...
Филмът ме разочарова. Просто края ми беше доста нелогичен и неразбран.shayhiri wrote: ХУБАВА НОВИНА!!! Видях на екраните в Синеплекса (преди Рамбо) трейлъра на 3:10 до Юма!! Тандемци, на които дължим ужасяващия боклук с Кейдж и други такива, тоя път измиват срама! Дано не се разсъхне нещо, де, но си знаех, че трябва да чакам.![]()
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests