Moderator: Moridin
проблема със сервизите идва главно от производителя. Едва ли е тайна че България идват най- големите боклуци лашкани от къде ли не и после продавани в Техномаркет и подобните му.Xellos wrote:Хм, земах вчера една двд уредбичка да зяпа майката некви филми. От техномаркета, ма явно са я сбъркали нещо с машина за пушек. Уж некво деуу за 80тина кинта. Поработи нейде 20 секунди и издимя като военна димка на стадион. Ся трее маам гащи до уре на обед до тоя след Банкя за сервиз, че тоя дет ми е през 3 блока приемал след 72 часа ако изобщо. Системата на сервизи в БГ по принцип е за разстрел, утре ше видим, след патилата за един мп3 нео просто не ми се занимава, ма майката са зор.
Носи я в магазина и си искай парите обратно, въоръжен със закона за справки на място (може да им подчертаеш съответните части). Нямат право да те пращат в сервиз.Xellos wrote:Ся трее маам гащи до уре на обед до тоя след Банкя за сервиз, че тоя дет ми е през 3 блока приемал след 72 часа ако изобщо.
няма такъв закон. Закона че умпълномощен сервиз трябва да издаде протокол за замяна - в слуая когато магазина има сервиз това може да стане веднага и може да ги стреснеш. Ако обаче серзиза е сервиз на марката и не е обвързан към магазина , магазина си измиват ръцете и пова това което описах по-горе.Ghibli wrote:Носи я в магазина и си искай парите обратно, въоръжен със закона за справки на място (може да им подчертаеш съответните части). Нямат право да те пращат в сервиз.Xellos wrote:Ся трее маам гащи до уре на обед до тоя след Банкя за сервиз, че тоя дет ми е през 3 блока приемал след 72 часа ако изобщо.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests