Glee
- armageddon
- Forsaken
Як беше, макар че предните като че ли повече ме кефеха. Тук песните ми бяха много никакви.
Радва ме, че не демонизират шефката на Вокал Адреналин, въпреки че демонизираха Джеси. Цялата история със Сю и Уил ми беше много оплетена, а финалът й беше некъв много несъвпадащ с онова, дето се случваше преди това.
А, впрочем, сцената между Куин и Мерседес беше много красива
Радва ме, че не демонизират шефката на Вокал Адреналин, въпреки че демонизираха Джеси. Цялата история със Сю и Уил ми беше много оплетена, а финалът й беше некъв много несъвпадащ с онова, дето се случваше преди това.
А, впрочем, сцената между Куин и Мерседес беше много красива

And you can't dance with a devil on your back...
Песните и на мен ми бяха много никакви, но останалата част беше силна. Определено най-забавният епизод от доста време насам.
- Spoiler: show
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
- armageddon
- Forsaken
Мрачността в Glee е нещо като оптимизма и розовите зайчета при сестрите Бронте - т.е. между относителна и имагинерна:) И на мен повечето песни не ми харесаха, но Another one bites the dust и It is a man's world ми компенсираха:) А и имаше Куин, пък аз много й се радвам.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Разкошен последен епизод за сезона, разби ме от кеф на маса моменти. Композицията с Куин и песента на Вокал Адреналин (хаха, ся направих връзката и в имената
) беше убийствена, резултатът от състезанието - стъпка лекинко встрани от клишето. Също така Сю се прояви мега яко в крайна сметка.
Изобщо - един от най-добрите първи сезони на сериал, които съм гледал, хендс даун.

Изобщо - един от най-добрите първи сезони на сериал, които съм гледал, хендс даун.
- Dr. Horrible
- Forsaken
Много силен финал, да. Въпреки, че не бих казал, че е най-добрия епизод досега. 13-и все още си остава личния ми фаворит.
Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Странно, но за мен най-трогателно от всичко беше това, че
- armageddon
- Forsaken
Яка беше серията. Не е най-добрата от сезона, не и сред най-яките сезонни финали, но си биваше.