За илайджа съм съгласен на 100%, но Стефан е безкрайно як. Деймън престана да е какъвто го искаш още в средата на първи сезон :р менне ме кефеше беше безпричинно зъл и торчърд. Сега е по-приятен, а у все още пуска добри бъзици - основното, заради което е ценен. Иначе откъмсюжет имат яки идеи но поне за мен малко ги провалят. Майкъл си беше фейл.
Vampire Diaries
- Moridin
- Global Moderator
Зрителката????
За илайджа съм съгласен на 100%, но Стефан е безкрайно як. Деймън престана да е какъвто го искаш още в средата на първи сезон :р менне ме кефеше беше безпричинно зъл и торчърд. Сега е по-приятен, а у все още пуска добри бъзици - основното, заради което е ценен. Иначе откъмсюжет имат яки идеи но поне за мен малко ги провалят. Майкъл си беше фейл.
This is it. Ground zero.
Виж, за това и аз чакам и тръпна! Най-якият вампир все пак.. Ние сега с Жоро сме на втори сезон по средата и умираме от кеф!JohanVladimir wrote:И не върнаха Илайджа
А на мен ми хареса как братята си смениха ролите - някак явно винаги трябва да се компенсира лошото у единия
- Spoiler: show
shadow dance nikoga ne luje
- JohanVladimir
- Sorcerer
Разбира се. И двамата влизаме в тази таргет категория и не се заблуждавай, че аз поне нямам проблем с това, щото имам, голям!Moridin wrote:Зрителката????![]()
Доста въображение ще им трябва за да направят този сериал интересен отново, не мисля, че ще успеят. Всичко все още се върти около най-скучните персонажи - Елена, Бони, Джереми и т.н., докато качествените персонажи нямат особено много екранно време или
- armageddon
- Forsaken
Не че не го гледам, просто тоя сезон като цяло е рядко мех. Елена просто стана хипер досадна напоследък, както и нейните.
Каквото съм чела - обещават доста изненадващ финал, който щял да провокира феновете и да раздели мненията... Така че съм сигурна, че имат нещо предвид, да видим само от коя половина ще сме ние - зарадваната или другата..armageddon wrote:Цялата тая сюжетна линия почна да става хипер безмислена вече.
На мен проблемът с този сезон ми беше липсата на Катрин, Майкъл историята, скучната Елена и няколко от другите досадни герои... Като цяло сезонът ми беше малко неконсистентен, разхвърлян, но пък може и да е заради епизод по епизод гледането. Като мине днес финалът, ще видим
shadow dance nikoga ne luje
- armageddon
- Forsaken