Това го свалих съвсем скоро, но още не съм го гледала. Струва ли си? Или що за глупости питам все пак МиязакиHowl's Moving Castle

Moderator: Moridin
Именно. Всъщност още не съм го гледал, щото не съм го мяркал по локални сървър, ама със сигурност ще му хвърля едно око като се появи. Или ако ми падне от някъде другаде.Elayne wrote:Това го свалих съвсем скоро, но още не съм го гледала. Струва ли си? Или що за глупости питам все пак МиязакиHowl's Moving Castle.
Обаче пък си е мое и всеки, казват, имал право на него. Мен ме дразнеше във всяка секунда тоя филм с претенциите си...armageddon wrote:Блясъка е много сладко филмче, Roland, ще ме извиняваш. Крайно негативното ти мнение към него е напълно неоправдано.
Мнението ми за филма е няколко страници по-назад, но все пак не се сдържах да подкрепя Живик. Филмът наистина си заслужава да се види.zhivik wrote:Аз пък този уикенд гледах най-накрая "Garden State", беше тази година на София Филм Фест, ако не се лъжа. Това е много добър пример, как с малко пари, но с добра история и свястна актьорска игра може да се направи много добър филм. Между другото, режисьора изпълнява главната роля, така че явно възрастта не е признак за талант. А, и освен това участва Натали Портман, в доста забавна роля - явно глътка свеж въздух около Star Wars ...
Хиляди извинения. Всъщност се сетих за теб, но с моята пуста памет не можах да си спомня точното ти мнение за филма и доколко беше близко до това на Рол и моето.Браво, пак ме забравихте
Кое е обективизъм? Това, което ти мислиш, може би? Търси проблема в собствения си вкус, ако не виждаш претенциите в Блясъка, а Константин го хваля, защото няма никакви претенции и успява въпреки това да е забавен. Но пък твое право е да прескачаш каквото ти скимне...armageddon wrote:еми мисля че няма нужда повече да коментирам, твоето мнение по горе някак си обезмисля всякакви по натушни коментари. Или им придаи малко обективизъм и качество на тея твоите review-та или не ги пиши въобще. (За протокола, визирах предимно review-тата на Блясъка и Константин. Твоите review-та в Кино секцията вече ги прескачам, освен ако не ме излъжете като не отбележите името на автора до името на филма)
ПС Интересно къде ги намери тея претенции във Блясъка.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests