Гледано напоследък...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Jun 04, 2005 12:32 am

Howl's Moving Castle
Това го свалих съвсем скоро, но още не съм го гледала. Струва ли си? Или що за глупости питам все пак Миязаки :wink:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat Jun 04, 2005 11:45 pm

Elayne wrote:
Howl's Moving Castle
Това го свалих съвсем скоро, но още не съм го гледала. Струва ли си? Или що за глупости питам все пак Миязаки :wink:.
Именно. Всъщност още не съм го гледал, щото не съм го мяркал по локални сървър, ама със сигурност ще му хвърля едно око като се появи. Или ако ми падне от някъде другаде.

In the mean time убих малко време със Along Came Polly. Клиширано, приятно филмче в което дори Бен Стиллер не ме успя да ме издразни. Ама Дженифър Анистън преди да кажа че я бива като актриса ще трябва да я видя в роля различна от тази и от Приятели.

Мила
Scholar

Post by Мила » Sun Jun 05, 2005 6:28 pm

Снощи у една приятелка на двд гледахме "Блясъкът на чистия ум" и се вкарвахме в разни филми, после отидохме да гледаме на кино "Летящи кинжали" и днес съм съвсем психясала, все още невъзприемаща реално света около себе си. :shock: :shock: :shock:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 05, 2005 6:32 pm

И като как ти се видя Блясъкът?
And you can't dance with a devil on your back...

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Jun 06, 2005 1:05 pm

Блясъка е много сладко филмче, Roland, ще ме извиняваш. Крайно негативното ти мнение към него е напълно неоправдано.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Jun 06, 2005 2:14 pm

Май само аз и Рол ще си останем хората, за които "Блясъкът..." е доста посредствен филм...:) Въпреки че според мен не е правен специално за Оскарите, иначе нямаше да го пуснат през пролетта още все пак. :)

Последно какво гледах аз...да, "Правилата на играта" на Жан Реноар за втори път. И какво да кажа освен, че е изумително добър и режисиран по перфектен начин филм. Първият път не бях впечатлен особено, но на второ гледане филмът напълно опрвда всякакви хвалби, които поколения зрители и най-вече критици изсипват върху него.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Jun 06, 2005 5:18 pm

Аз пък този уикенд гледах най-накрая "Garden State", беше тази година на София Филм Фест, ако не се лъжа. Това е много добър пример, как с малко пари, но с добра история и свястна актьорска игра може да се направи много добър филм. Между другото, режисьора изпълнява главната роля, така че явно възрастта не е признак за талант. А, и освен това участва Натали Портман, в доста забавна роля - явно глътка свеж въздух около Star Wars ...
This signature is not yet rated

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 06, 2005 6:14 pm

Май само аз и Рол ще си останем хората, за които "Блясъкът..." е доста посредствен филм...
Браво, пак ме забравихте :?.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 06, 2005 7:48 pm

armageddon wrote:Блясъка е много сладко филмче, Roland, ще ме извиняваш. Крайно негативното ти мнение към него е напълно неоправдано.
Обаче пък си е мое и всеки, казват, имал право на него. Мен ме дразнеше във всяка секунда тоя филм с претенциите си...

Бтв, така и така си се появил, ще ли да ми разясниш тоя си коментар от предния брой, че трябвало да не пиша изобщо ревюта за филми?

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Mon Jun 06, 2005 8:41 pm

zhivik wrote:Аз пък този уикенд гледах най-накрая "Garden State", беше тази година на София Филм Фест, ако не се лъжа. Това е много добър пример, как с малко пари, но с добра история и свястна актьорска игра може да се направи много добър филм. Между другото, режисьора изпълнява главната роля, така че явно възрастта не е признак за талант. А, и освен това участва Натали Портман, в доста забавна роля - явно глътка свеж въздух около Star Wars ...
Мнението ми за филма е няколко страници по-назад, но все пак не се сдържах да подкрепя Живик. Филмът наистина си заслужава да се види.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Jun 06, 2005 9:12 pm

еми мисля че няма нужда повече да коментирам, твоето мнение по горе някак си обезмисля всякакви по натушни коментари. Или им придаи малко обективизъм и качество на тея твоите review-та или не ги пиши въобще. (За протокола, визирах предимно review-тата на Блясъка и Константин. Твоите review-та в Кино секцията вече ги прескачам, освен ако не ме излъжете като не отбележите името на автора до името на филма)

ПС Интересно къде ги намери тея претенции във Блясъка.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Mon Jun 06, 2005 10:05 pm

Браво, пак ме забравихте
Хиляди извинения. Всъщност се сетих за теб, но с моята пуста памет не можах да си спомня точното ти мнение за филма и доколко беше близко до това на Рол и моето. :)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jun 06, 2005 10:51 pm

armageddon wrote:еми мисля че няма нужда повече да коментирам, твоето мнение по горе някак си обезмисля всякакви по натушни коментари. Или им придаи малко обективизъм и качество на тея твоите review-та или не ги пиши въобще. (За протокола, визирах предимно review-тата на Блясъка и Константин. Твоите review-та в Кино секцията вече ги прескачам, освен ако не ме излъжете като не отбележите името на автора до името на филма)

ПС Интересно къде ги намери тея претенции във Блясъка.
Кое е обективизъм? Това, което ти мислиш, може би? Търси проблема в собствения си вкус, ако не виждаш претенциите в Блясъка, а Константин го хваля, защото няма никакви претенции и успява въпреки това да е забавен. Но пък твое право е да прескачаш каквото ти скимне...

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Mon Jun 06, 2005 11:36 pm

Сега, с риск да получа някое словесно кроше, ще се намеся леко по отношение на мненията изказани за ESOTSM. Аз лично претенции в този филм не видях. Джим Кери ми е безкрайно антипатичен, но точно пък в ESOTSM прави много добра роля. Направо бях изумена от образа, който пресъздаваше, особено в началото на филма. И, ако не беше адски дразнещото присъствие на Кирстен Дънст и безкрайно тъпото и наркоманско изпълнение под формата на нещо като танц върху леглото на Джоел, филмът за мен щеше да бъде направо ОК. Особено с добрите си попадения като идея за влюбването, в кого се влюбваме, защо и т.н.
pulled out

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Jun 07, 2005 12:10 am

Само да вметна, че Кирстен Дънст противоречи на Женевската конвенция и трябва да бъде забранена със закон.
:shark:
Feel the summer!