За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 11, 2009 11:01 am

Ти рогето твойто заебаваш ли го? :P Мене ми се доигра малко са с магето, мое поциклиме с ДК-то и куести след 70 ка:)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Wed Mar 11, 2009 11:19 am

Ще го паркирам, че стават два акаунта. Обаче съм складирал Дефайас гиър от Таис в банката за "Роге N: 274" което се предвижда някъде в мъгливото бъдеще... 8-) Не мога да живея аз без роге алт...това е положението.. :neutral:
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Mar 11, 2009 2:51 pm

Хехе, трее си роге. То да не ме мързеше си пусна още един акаунт шеше да има follow на 80-ката в инстанси за бързо хп :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Mar 11, 2009 2:58 pm

Вий сте шайка несериозни мързеливци :evil: Вчера - вместо да си пиша домашните - взех та се логнах още в 10 (щото все мрън-мрън, танкът се логва късно, мрън) и що да видя - бият разбираш ли... прасета в Баренс :shock: Барем Кросроудс да бяхте изорали, а те - прасета, та прасета. :vomit: Аз си викам ще вземем някой ЗГ рън да направим, а то накрая се оказах в Айскраун да правя куести... цели 9 направих, за около 2 часа :roll: Добре че беше един игрив ъндед ДК, та като се заиграхме заедно, падна едно млатене :mrgreen: Аха да ме убие - аз пусна ЛоХ, аха да ме убие - аз пусна бъбъл, аха да ме убие - аз го убия :mrgreen:

А куестите в Айскраун са... неочаквани :roll: Заложих една бомба, тя гръмна и ме прати в подземния свят, където май имаше древно зло, ама още не знам де, че не съм довършил куест-веригата :wink:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Wed Mar 11, 2009 3:28 pm

ХЕХЕ, тази верига ще те зарадва много, обещавам ти :D

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Mar 11, 2009 3:34 pm

тъкмо щях да те похваля, че си свършил малко полезна работа - куестене в Айскраун за парици и репутация и дочитам, че всъщност си се кютечил с ордата основно!! :evil: а ние сме били мързеливците! аз снощи 3 инстанса изринах с децата, като прасетата дори - 2 пъти, а той само 8 куеста и вече се преработил!!

иначе аз обявявам бууст-отпуска!! то днес и утре имаме и рейдове, но дори да приключат по-рано, минавам на Лиан или който и да е мой алт/мейн да свърша нещо за себе си, че ни левъл съм вдигнала, ни стек билки съм събрала, а втора седмица не мога да вдигна енчантинга си от 400 на 405... щото нямам есенции от новите земи, а нямам, щото ни куестя, ни гриндя, ни левълвам с моите герои и съответно - не падат зелени айтъми или куест-реуърди за чупене... така че отново за Мараудон или СТ, или БРД и т.н. засега съм пас... а и нещо се преуморих...

Делвииииииииииг!! :evil: БГ-та, а?! :evil: :evil: нали знаеш - Биг Систър из уотчинг ю!! а ако не уотчинг, ще й донесат, че си кръшнал пак от правия път да сееш полу-разложени кости по бойните полета!!
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Mar 11, 2009 3:48 pm

Танчето, много тегаво става с енчантинга и по-скоро - с есенциите. Аз затова от време на време си проклинам късмета по инстанси - да ми падне поне един зелен айтем дори е рядкост. А и по куести не падат толкова - хич късмет нямам. Но почнах да разходвам платове, за да шия и дизенчантвам - по-елементарните неща.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Mar 11, 2009 4:03 pm

на мене падат, мило, не мога да се оплача, а и след всеки куест дезенчантвам наградката, но проблема е, че не играя с нея... в петък Лиан бе на 2 кутийки от 74 лвл... снощи Лиан я оставих на колко? пак на 2 кутийки от 74 лвл... аз просто спрях да играя с моите герои по новите земи... 5-6 ден грам не съм играла с тях по Севера... а то няма как да падне, ако не правиш нещо с тях... преди с Лийд докато правех дейлитата на Ходирите и с кожи, и с билки се бях препълнила, че и пари правеше, и айтъми падаха за чупене... откакто тя стана Екзалтед там, с нея правя само куукинг-куеста и по някой хероик (обикновено 1 или 2 седмично вече)... с Таис само рейдвам, бууствам и правя куукинг-куести... :roll: мисля, че беше в четвъртъка, когато последно минах през Айскраун да направя един куест (дето се бях отдала на гол-корпс рън, щото мрях в едни подземия) и в момента, в който го довърших, хукнах да превеждам Браги през Скарлет... общо - 1 куест направен... за Лиан вече казах... та както и да го гледам, по този начин обективно няма как да се левълне енчантинг... общо взето за себе си нищо не правя или докато да стигна до моите герои вече съм толкова гроги, че мога само да допълзя до леглото... и затова сега ще си пусна малко отпуска от буустването, че да се погрижа малко за моите кокони... то всички имате над 70 лвл дпс-герои и ще може да си се поводите насам-натам на смени :P

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Mar 11, 2009 4:49 pm

Tais wrote:тъкмо щях да те похваля, че си свършил малко полезна работа - куестене в Айскраун за парици и репутация
Репутация с кой? :lol: Като съм екзалтед с всички с изключение на Лич Кинга, ама то е щото не си излиза от цитаделката :lol: Пък пари... ми имам си и без туй :P Няма какво да си купя, освен някой Арена тийм :lol: :lol:

Правя ги куестите едва ли не само за ачийвмънт и щот съм мазохист - ей го на Арената в Айскраун почти я довърших соло, предпоследният бос нещо ме гърчи, вече три пъти умирам на него, ама съм се нахъсал да го смачкам :twisted:

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Wed Mar 11, 2009 5:07 pm

..Когато Паламурника дошъл в Азерот, репутацията му със всички фракции била 'Hated' и стояла така, чак докато от Стормуинд, Дарнасус и ИФ се сетили да му изпратят по 280 стака Runecloth.. Тогава Паламурника я променил на "Neutral". И NPC-тата отново можели да напускат градовете си без да се страхуват...

Из "Азеротски легенди"
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Mar 11, 2009 5:19 pm

ха на бас, че още си хейтед с Ноздорму :lol:
че ти не се ли охарчи покрай мамута, бре? :shock: а аз все намирам за какво да пръскам парици :oops:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Mar 12, 2009 9:51 am

Вече сме съвсем редови прасенца в нашата гилдия. Хрупваме Сарт с все драконите, като печено пиле. Е, малко се позадавихме вчера в началото, ама то от нетърпение:). Факт, че рейдът ни приключи още в 10 - Сарт, Мали и една 20-минутна почивка между тях. Та кротко се отдадохме на занимания с алтове. Мойто Нене вече гордо се разхожда на дългоухо слонче, а Йоа доближава 50 ниво.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Mar 12, 2009 10:02 am

даа, странно наистина... аз по фласката си отброявам рейд-времето... моята нали е 4-ри часова... като приключихме снощи, имах бъф от нея за още 3 часа... демек Сарт +3 дрейка/ 20 мин. почивка / Малигос хероик - в рамките на час... не съм недоволна... както бях каталясала, само запълних 2-те кутийки на Лиан до 74 лвл с няколко дейли-куеста за репутация с Шалашките... и я паркирах да спи в землянката им на фиордите... дори последния куест Бобси го направи, докато аз оправях леглата... беше много горд, миличкия, че вече и с уарлок може да се бие - натръшка 3 моба набързо :lol: обаче куестите там вече са ми зелени и се чудя дали пак да не ги отсвиря както направих с Таис и да запраша към Драгънблайт... кофтито е само, че ХИЧ не ми се куести в Драгънблайт, ама да видим... :?

днес с Ланис пак няма да сме свободни - трябва да разчистим Накс, а той си гълта време, че е голям... Илия още е без компютър явно, а видях тази сутрин, че Боби пак е забравил да вземе със себе си инсталациятан а Уиндоуса, та може и тази вечер да не се появи на линия :(

Едит: току-що получих мейл от Илия, че си еоправил Уин-а, значи вече ще е на линия :D
Last edited by Tais on Thu Mar 12, 2009 11:03 am, edited 2 times in total.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 12, 2009 10:59 am

Мня, вчера го писах отспивен аз. Довечера ше видя как съм. :roll:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Mar 12, 2009 11:44 am

Да.. ние довечера ще борим зли сили из коридорите на Наксрамас. Дано ги преборим до 12, че иначе безобразие да се мотаем по-дълго. Лошото е, че още не са ни оправили напълно връзката - т.е. сега поне няма крайности, като да играеш с червена връзка, обаче пак, около 50% от времето май е жълта. Става за игра, но все пак е досадно.

А колко е гадно да се играе на занулени видео ефекти - аууууу!!! Вчера се губих в Колдара :shock: ! Просто нищо не се вижда - все едно летиш в мъгла и не можеш да видиш нищо на повече от няколко метра разстояние от теб. Като приключихме рейда, първата ми работа беше да си сменя настройките. Други се е да гледаш ефекти - то е по-красиво така:).