За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 12, 2009 11:51 am

Ненам как при тия ръбове пословични как успяват да тормозят ефектите толкоз играта при се пак добри видеокарти. Ма ефекти си трее чат пат, аз играя хем на голям монитор хем на максимум дистанция на камерата... и никви почти ефекти и сенки по приницип :( :roll: Обаааче с рогето вече плета пръсти, дори с котката дет е 3 реда скилове ми беше по лесно някак. :oops: хмм... много досадни територии са ми са до 50ка :/ неам търпение да мина в оутленда ма нема мърдане са месец с тия темпове ;(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Mar 12, 2009 12:07 pm

Няма да усетиш как ще мине. Правиш Танарските куести при пиратите, минаваш през острова във Фералас - там имаш три куеста с наги, един с огрета, два, които са тип leatherworking, и още един два куеста... Минава се леко и приятно. Докато се усетиш, ще е време да преджобваш скелетите из WPL и EPL.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 12, 2009 12:12 pm

Ааа фералас точно се чудех де да хода!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Mar 12, 2009 12:15 pm

Tais wrote:ха на бас, че още си хейтед с Ноздорму :lol:
че ти не се ли охарчи покрай мамута, бре? :shock: а аз все намирам за какво да пръскам парици :oops:
Аз на твое място не бих се хващал толкоз лекомислено на бас... :P А мамута ми го дадоха без пари... Отидох да питам Мей за цената, а тя ме изгледа високомерно отгоре до долу, навъси се като видя очуканата броня, ръждивия тук-там шлем и петната кръв по меча, присви високомерно устни и отсече "16к голд". Аз кимнах и поех към банката да извадя торбите със жълтици, но преди да стигна ме догони тичешком Ронин и вика "А бе за теб е безплатен, дай само едно пени за лиценз". Той Ронин много ме уважава след онзи случай, когато си кри една книга в библиотеката и не ми я показваше дълго време... една вечер бях прекалил с джуджешко пиво и отидох сам да си я взема... взех я, а Ронин после една седмица го нямаше никакъв и не даваше куести на никой, чак пускаха тикети до ГМ тогава. :roll:

Иначе експериментите ми с Прот-ПвП взеха да ме радват - минах през ВГ да бия малко елементали за дейли куеста и що да видя - ъндед роге качено на мечката дето я дават за награда като пребиеш алианските босове. Е как да му простя? Ама избяга, затова пък наблизо имаше орк-уориър, та му налетях на него. Рогето се върна и почна да ме кълца подло в гръб, затова първо сгънах него, а после доубих орка 8-) След туй изчаках любезно рогето да се ресс-не и да дойде пак (те винаги се връщат), да ме стънне, ослепи, гаротне, отрови, кик-не, дисармне и каквото още се сети и ... го убих 8-) Дори под 60% не успя да ме свали.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 12, 2009 12:26 pm

NERF!

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Mar 12, 2009 12:30 pm

Не реви, Ники... Рогето по принуда трябва да му е в рейнджа... и го блъска "меле", от което си наранява ръчичките.. и не само... Един пъргав caster има шанс, за сметка на това... :roll:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 12, 2009 12:35 pm

Рогето рядко е принудено да се бие до край... ма кат му налитат ;)) Все пак не съм убеден че ферал друид няма шанс срещу паладин. Бройлер не съм респектвал до сега и се чудя, имам малко инт в банката :)

Как претичах през тунелите до муунглейд вчера просто като сапинг-ванишин спринт гномиш комет. И разбира се сбърках пътя та открих уинтърспринг. :oops: Но пък забавно, 8 лвл над мене ваниша чисти агрото като боров ароматизатор :)

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Thu Mar 12, 2009 1:00 pm

Прот паладините са...равнодушни към меле демидж. :D Моят първи (и последен ) опит да ганкна БЕ прот пала беше у Занграмарш навремето. Изчаках го да изхаби малко мана по мобовете и чааардж! Като един брониран ястреб му се хвърлих. И умрях. :? Той беше на 70-80% живот и си имаше мана. Резнах се аз, приготвих две поушънки / рейдж и хп и пак му се метнах! Набих му мортал страйковете, ЦД-та изгорих. Пича дори не бъбълна. Натресе ми един-два джъджмента в главата и ме простря като чипровски килим. На третия път само ме гледаше докато се самоубивах на паладинския му овъпауър (или както там се казва на паладински). А накрая ми емот-на "claps clearly unimpressed." :neutral:
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Mar 12, 2009 1:11 pm

B. Delvig wrote:Натресе ми един-два джъджмента в главата и ме простря като чипровски килим.
Ей на, едно такова изречение, и вече настроението ми е на висота за следващите няколко часа - само да се сетя за "килима" и почвам да се хиля:)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 12, 2009 1:39 pm

Почвате да ме изкушавате да фана и паладинка накрая ;р Не само заради металните сутиени :mrgreen:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Mar 12, 2009 4:38 pm

Svetlio wrote:
Tais wrote:ха на бас, че още си хейтед с Ноздорму :lol:
Аз на твое място не бих се хващал толкоз лекомислено на бас... :P
че защо да е лекомислено, бре, просто логично... тази репутация се прави с маса рънове на АК 20/ АК 40... а ти сега ме провокира и проверка да направя и се види, че всъщност си доста дълбоко в Хейтед - 660/36000 :P
http://eu.wowarmory.com/character-reput ... Palamurnik
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Mar 12, 2009 4:56 pm

Аз почти съм изненадана, че не е завзел досега репутацията и съответната Bloodsail титла:)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Mar 12, 2009 7:42 pm

един линк, постнат в гилд-форума ни за наслада на танковете :D

http://forums.wow-europe.com/thread.htm ... 7358&sid=1
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Fri Mar 13, 2009 10:09 am

А и не само за танковете:))

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Fri Mar 13, 2009 10:25 am

Има някои добри идеи.. 8-)
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...