Tais wrote:ха на бас, че още си хейтед с Ноздорму
че ти не се ли охарчи покрай мамута, бре?

а аз все намирам за какво да пръскам парици

Аз на твое място не бих се хващал толкоз лекомислено на бас...

А мамута ми го дадоха без пари... Отидох да питам Мей за цената, а тя ме изгледа високомерно отгоре до долу, навъси се като видя очуканата броня, ръждивия тук-там шлем и петната кръв по меча, присви високомерно устни и отсече "16к голд". Аз кимнах и поех към банката да извадя торбите със жълтици, но преди да стигна ме догони тичешком Ронин и вика "А бе за теб е безплатен, дай само едно пени за лиценз". Той Ронин много ме уважава след онзи случай, когато си кри една книга в библиотеката и не ми я показваше дълго време... една вечер бях прекалил с джуджешко пиво и отидох сам да си я взема... взех я, а Ронин после една седмица го нямаше никакъв и не даваше куести на никой, чак пускаха тикети до ГМ тогава.
Иначе експериментите ми с Прот-ПвП взеха да ме радват - минах през ВГ да бия малко елементали за дейли куеста и що да видя - ъндед роге качено на мечката дето я дават за награда като пребиеш алианските босове. Е как да му простя? Ама избяга, затова пък наблизо имаше орк-уориър, та му налетях на него. Рогето се върна и почна да ме кълца подло в гръб, затова първо сгънах него, а после доубих орка

След туй изчаках любезно рогето да се ресс-не и да дойде пак (те винаги се връщат), да ме стънне, ослепи, гаротне, отрови, кик-не, дисармне и каквото още се сети и ... го убих

Дори под 60% не успя да ме свали.