Добре заварили и благодаря за топлото посрещане!
Moridin и Morwen: радвам се да ви видя отново след толкова години. Claymore47_Fen, Yan, Amelia и Matrix: много ми е приятно да се запознаем.
Amelia: Права си, мъжът ми е Feanor.

Това "Amelia" от "Slayers" ли е?
Moridin: Информатиката е нещото, което правя "for a living". Т.е., нещото, което правих години наред, преди да се преместим в Oswego. Тук най-близката свястна програмистка работа е на 40 минути път с колата, което представлява лек проблем за здравето ми. Така че, преди време с Алекс (Feanor) решихме вместо да се трепя така, да седна сериозно да си завърша книгите и да се опитам професията ми да бъде писател. Това, в крайна сметка, ме влече най-много. Наскоро издадох първите три книги наведнъж, така че ще видим какво как.

Ти с каква точно графика за занимаваш? Аз в последно време правих модели с Blender 3D за кориците на книгите (така, които не може да рисува ходи да се занимава с 3D компютърна графика) и също ходих да изнасям няколко Blender лекции във факултета по информатика, където Алекс като професор наскоро установи концентрация по правене на компютърни игри.