DIABLO III

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Fri May 16, 2014 10:32 pm

Аз си мислех, че като се запиша за бета веднага ще мога да цъкам като SMITE, пък то трябва да чакам... Играе ми се HotS... :cry:
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Oct 04, 2014 9:30 am

Хах, пуснали с го по 20 евро диаблото ся, и пак нещо му се чудя.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Oct 04, 2014 1:07 pm

Xellos wrote:Хах, пуснали с го по 20 евро диаблото ся, и пак нещо му се чудя.
Don't buy it.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 04, 2014 1:13 pm

Точно в момента играта е най-добрата си форма btw.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Oct 04, 2014 1:33 pm

Което не променя статута и на най-слабата игра, която се е пръкнала от Blizzard. Не мога да препоръчам експанжъна, защото го имам и знам, че не фиксва проблемите на играта, а просто ги притъпява. Луут системата е все така шибана. Давам пример: не си играл 1 седмица, влизаш и ти падат 2-4 легендарни от 1 рифт. В следващите 5-6 рифта не ти пада нито един.

Системата им очевидно е на таймери, които целят да ти прецеждат определен брой легендарни итеми на час, за да не се облечеш прекалено бързо. Единственото, което това постига е да ти ограничи играта предимно на един герой, в който ако не забиеш едни стотина часа, няма да се доближиш дори до това да събереш някой топ сет, но дори да ги играеш 100-те часа, нямаш гаранция дали ще ти падне готин сет итем.

Диабло 2 има стабилна ладер система, в която никак не е лесно да станеш 99 левел, но не е проблем, защото има PvP и бос рънове. В Диабло 3 правиш рифтове и салвейджваш безполезни легендарни итеми. И криво ляво всеки герой има точно 2 читави билда, които ако не използваш, просто гриндиш болезнено скучните рифтове много по-бавно и съответно много по-бавно вадиш легендарни, от които 99% са помии.

Играта я направиха сингъл и въпреки това я оставиха RNG върху RNG, върху RNG. Не съм я играл от месеци и този път наистина нямам интерес към следващия им експанжън.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 04, 2014 1:53 pm

Не мисля, че си играл последния тотално сменящ- всичко- към по-добро пач :lol:

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Oct 04, 2014 4:56 pm

Аз за мой голям срам трябва да си призная, че сякаш когато дропа беше съвсем мизерен и имаше RMAH, имаше и частица от старата тръпка от дропа. Защото от време на време изкарвахме по някой лев, ако ни вържеше. А сега и това го няма. Просто една скучна игра.

Няма да им се сърдя, ако просто приключат с 3 и се захванат с 4, но някак се съмнявам, особено с добрите продажби на конзолните версии. А и дори Диабло 4 ще е вечно компроментирано, така както стана и с 3, която в процеса си на разработка се превърна от PC фокусирана игра, в конзолна помия. Очевидно цялата философия на играта е претърпяла обратен завой за да може да пасне добре за игра с джойстик и не виждам как могат някога да избягат от тези ограничения.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 04, 2014 5:04 pm

:shock:

По-голям хардкор от в момента не съм виждал в Диабло поредицата.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Oct 04, 2014 5:12 pm

Няма нищо хардкор в Диабло 3. Единственото, което се иска от теб е да имаш маса свободно време и по някакъв начин да не ти доскучава да правиш рифтове по 8 часа на ден. А при конзолните версии го няма и това, там дропа сигурно е 4х този на PC.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 04, 2014 5:34 pm

:lol: :lol: :lol:
Не си играл май последния пач...
Пък и конзолните...

Проучи как само със свободно време се правят greater рифтове с фиксирана трудност за по-малко от 15-те минути които се изискват за убиеш боса (като само той ти дропи предмети) и като умреш те респаунва отначалото.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Oct 04, 2014 5:42 pm

Не ми е много ясно на къде биеш. Играх последния пач и GRifta също е адски боринг. И доста лесно ми се стори за абюз. Просто умираш на вълна, която не те затруднява особено, съотвено рифта е елементарен. Гледаш да не минеш рифта прекалено бързо, за да не ти го ъпгрейдне до много висока трудност, и си фармиш елементарни рифтове с гарантирани легендарни. Направих го 2 пъти и ми писна. В смисъл легендарни падат, но са все така боклучави. :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Oct 04, 2014 5:53 pm

Всичко на лесните степени на трудност е боклукчаво - нормално и заложено в играта. Истинските предмети се падат нагоре.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Oct 04, 2014 6:01 pm

RRSunknown wrote:Всичко на лесните степени на трудност е боклукчаво - нормално и заложено в играта. Истинските предмети се падат нагоре.
А може. Нагоре, където босовете имат по над 1 милярд живот и да ги убиваш си трябват итеми. То си е затворен кръг. Crusadera ми си фарми на Тормент 2 с лекота. Просто не виждам смисъла. Няма PvP и съответно тези итеми нямат никакво приложение, освен да ми дадат възможността да фармя следващите тормент трудности. Какъв е смисъла от това обаче?

coldie
Forsaken

Re: DIABLO III

Post by coldie » Fri Aug 28, 2015 6:47 am

Ще ми се да отворят Real money AH отново, има някакви такива слухове.

coldie
Forsaken

Re: DIABLO III

Post by coldie » Fri Oct 23, 2015 8:51 am

Няма ли някой, който да е заеал диаблото, да ми даде акаунт да поцъкам докато съм в отпуска?