За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Mon Mar 16, 2009 12:03 pm

оооо, малката гнида е направо убер яка :D
аз се забавлявах поне един час с него. А ънхоли лошкото направо ме размаза като правех куест ачивмънта там, трябва да го пробвам сега, като съм по-наяден.

Пази едно място до твоята палатка да метна и аз въдицата, нищо че сме на различни сървери, ще обменяме идеи каде калве най-много хордата : :D Не знам що, явно много безобиден изглеждам, де що ме види хорда в Уинтъргасп ме атакува. Направо им се чудя титлата Лормастър и табарда с чуденката не ги ли сепват леко.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Mar 16, 2009 2:08 pm

Svetlio wrote:
на Зенедар направихме една Виолетова кула на хероик в неделята, щото ДК на Илия беше чукнал 80 лвл и искаше да се поупражнява да танква
Ай, кеф 8-) Най-накрая заместник, мога да се отдам на благопристоен мързел или да респекна на ретри :oops: А пък щом ще пуснат фишинга в ВГ, мога там да си опъна една палатка и да не излизам 8-)
не можеш! самозачислих ти се за хилър в поста, дето цитираш! а хилъра ми има нужда от значки! така чеее... помечтай си за ретри, докато дойде дуал-спека и събирай жълтици, щото ще струва 1к голд удоволствието. :P дотогава ще танкваш! точка! поне на моето дърво, щото да не гризнеш дървото иначе :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Mar 16, 2009 3:13 pm

Ех, значки... Сега не е времето за харчене. Улдуар тропа на вратата, нови крафт-айтъми ще има, нови БоЕ дроп. Аз си трупам като една усърдна мравчица титанстийл в банката, да имам за крафтене. А дори и да не ми върши работа, очаквам цените да скочат поне тройно, като в доброто старо време 8-)

Пък и хероиците са ми вече скуууучни :P Няма да е зле последният бос да чака на вратата с 5 баджа в торбичка и да приключваме с мъките за 5 минутки :roll: Аз предлагам да правим Сартиньо на нормал :lol: С 1, 2, 3 дракона, ако иска и помощ да вика :wink:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Mar 16, 2009 3:24 pm

то аз затова съм поставила задача на Браги да хване Елейн да навие Шами да се върне, че мене не ще да ме слуша :? и така както сме бая народ, ще спретнем един прекрасен Накс 10 рън... е, ще мрем, вероятно много ще мрем, ама ще е фън! :lol:

но до тогава - ще танкваш, че Лийд иска 2хТ7!! :P

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 16, 2009 3:25 pm

Исссскааам ^^. :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 16, 2009 3:27 pm

Lannis wrote:Ники, аз съм хващала два хънтъра досега - едната е 31 май на SH, а другата залежава на вече силно поизгнилите си лаври от WSG (не и че ги имаше много, ама тормозеше народа) - общо взето и двете ги хващах с пушки и пълнех с инженерски патрони, както и оборудвах с мерници (ама мерник можеш и да си купиш, без да го правиш сам). Т.е. хващах и инженерство с тях, което си е доста забавна професия. Но както отбелязах, никоя не изкласи, та не мога да кажа в дългосрочен план. Общо взето, оръжията ще ги сменяш според каквото падне - трябва да тренираш и трите.

Таня беше пускала по-рано обяснения за играта на авджията, като използваше написаното от нашия офицер. Ето му и линкът в арморито - можеш да му изшпионираш билда. Другото място, където можеш да гледаш - познатия форум на елитисджъркс - и на тях сме давали линкове.

http://eu.wowarmory.com/character-talen ... ar&n=Jurai
Мдам, е ше чета, ма билда на 80ка пръснат в трите дървета нищо не говори кат си на 18 за последователността в която да реда :)). Иначе се е накиприл яко Джурай :mrgreen: Иначе да избор на пушки голям :) ма квото падне да. То с тоя пъргав агросващ пет не съм се и облякъл още с кожичките.

Elayne wrote:Исссскааам ^^. :mrgreen:
Учи ти, има време ;р

Иначе 10 емблемки до Т7 :))) Имам по-яка броя на от реп с ебона :) Ма и там 10к още реп а ме мързиии.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Mar 16, 2009 3:33 pm

Elayne wrote:Исссскааам ^^. :mrgreen:
искаш я! и аз искам и само като си го представя и ме напушва смях, ама ви няма, магарета такива!! :evil:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 16, 2009 3:39 pm

Ники, учих, днес мина последният изпиток. От утре - португалски пак на дневен ред, но поне там основният изпит е чак юни :).

Таис, кое ти е смешно? :)
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Mar 16, 2009 3:51 pm

как кое бре пиле - всичко!! какви картинки ще сме в рейда - една полу-организирана пасмина, дето половината знаят тактиката, щото са я играли вече, ама в друга роля (аз примерно - от дпс в хилър), а друга част от рейда - я знаят щото не са я видяли, ама са я чели, да не говорим за трета част от рейда, дето ни са видели, ни чели, ама един див ентусиазъм ги влече към лийрой-тактики (Делвиг, припозна ли се, слънчице? :lol: )... и най-вероятно ще сме в безумен сетап, обаче ще е пюър фън!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Mar 16, 2009 3:57 pm

Аз протестирам против подобни намеци по адрес на Делвиг. Той може да е ДК, ама е... а бе от нашите е пък! И искам най-отговорно да заявя, че на бруталния рън на Страт не умря нито веднъж, защото не овер-агроваше и съвсем внимателно и културно се криеше зад гърба на двата си танка :wink:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Mar 16, 2009 4:27 pm

верно ли бре? било ни е дисциплинирано момчето?? :shock: и как така два танка!? :shock:

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Mon Mar 16, 2009 6:01 pm

Така два танка, това е новата Дуал Танк система на 800 Mhz. 8-) В Страт беше забавно защото имаше достатъчно мобове за всички. Аз за да не преча на Паламурника и Мискиня си издърпвах по някой с ДГ отзад и си го изтезавах на спокойствие. ДК АОЕ-то е забавно впрочем.... :roll:

А колкото до тактиките, четенето и тн..добре, че стигнахте баш до мене за конфидънс бъф... :neutral: Аз по райдове не ходя, в гилдии (освен зловещата Салата! 8-) ) не членувам, 5-мен правя в пъг-ове и мога да готвя що годе приличен Уествалски гювеч....
А за големите инстанси...чакам да искарат Naxx v.17.01, щото имаше един сет за 15 левел който ми харесва като графика и се очаква да е тиър 12 (само че ще свети леко в розово)..та ще ходя да го взимам..
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 16, 2009 6:35 pm

Tri tankistaaa tri... :-P
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 16, 2009 7:00 pm

Are go vodim za titla Jenkins :-D

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Mar 16, 2009 7:31 pm

B. Delvig wrote:Така два танка, това е новата Дуал Танк система на 800 Mhz. 8-)
То кажи си го направо, че след като измени на Лич Кинга, не ходиш вече никъде без личната си охрана :P Особено сред ъндеди :mrgreen: Да не говорим за бронираната лимузина, то се подразбира 8-)

Иначе в Страт беше така - влезе Страхил, огледа се и каза "момчета, засичам" и си пусна хронометъра, а ние с Мискина како да правим - за 15 минути изринахме всичко :roll: