Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Dec 24, 2007 10:35 pm

А освен екзистенциалните въпроси дали ние хейтваме или вие хайпвате (което е адски екзистенциално, но все така безсмислено) имаше много превъзнасяне по релефни мускули, тонове еднакви пародии и адски много тролене. Позволими вредите от тоя топик за мен далеч да са прехвърлили ползите.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Dec 24, 2007 10:40 pm

Ми що дириш тука пак?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Dec 24, 2007 10:47 pm

Хейтвам, щото съм хейтър, както от някои други форуми отдавна са ме разкрили...
I don't wanna die

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Dec 24, 2007 10:52 pm

This is... SPAMAAA

Поне пускайте нещо забавно по темата, така е скучно.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Dec 24, 2007 11:18 pm

Извинявай, о, ГОСПОДАРКЕ НА СМИСЪЛА, разкрита като хейтър тук още преди да стъпи на който и да е друг форум бтв ;р Само НЕ МОГА и НЕ МОГА, ОПИТВАМ СЕ, но НЕ МОГА да разбера дали когато някой някъде се кефи на нещо, а ти идваш и му казваш "хахахахахаха колко си безсмислен" в лицето, това ВСЕ ПАК не е БАСИ хейтенето верно, а? :))) и дали т.нар. "вреди" не дойдоха от това, че си ги търсиш, четейки и поствайки в този топик като че човъркаш някакъв като болен зъб или неизстискан цирей по задните части, или?

Но айде, Коледа е, прощавам ти :P
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Dec 24, 2007 11:29 pm

Абе Жоре, дали в тия, конкретно тия 75 страници има смисъл в поне една на всяка 5? И дали десетото включване в стил "аз нямам нищо да кажа, ама трябва да има още постове тука" не е НАИСТИНА безмислено, дори да отрежем какъвто и да било хейт? И дали вредноста й не идва от това, че хейтърите хейтим спартанските мускули и безсмислието, а хайпърите хейтите самите хейтърите и циреите им отзад? Някак малко по не по темата е и е доста по-обидно.
Ма нали е Бъдни вечер, ще го преглътна и ще си взема спиртец... :)
I don't wanna die

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Dec 24, 2007 11:36 pm

Аз пък съм хайпър, убачи не хейтя хейтърите. Е, мое да ги понапляскам да се осъзнаят, ма тфа не значи, че ги мразя. То от обич! :spite:
Иначе оня ден пак си спомних с нега за голия Леонид до прозореца. Деба...
Кога пак ще ми направят такъв филм? Кога?
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Dec 24, 2007 11:40 pm

Трай, сестро, и ще дочакаш...
I don't wanna die

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Dec 24, 2007 11:45 pm

хайпърите хейтите самите хейтърите и циреите им отзад
Их, как не можа да си замълчиш добре захранена от Жорето. Става дума за свобода на словото, мила. Основният ви мотив да ни хейтите беше, че сме се били зомбирали (а не нещата, които се опитваш сега да ни изфабрикуваш под опасност от сериозно захранване) по 300. ЕМИ ЩЕ СИ СЕ ЗОМБИРАМЕ КОЛКОТО ИСКАМЕ БАСИ. Ето точно тази наша СВОБОДА да харесваме КАКВОТО си искаме И КОЛКОТО си искаме искахте да ни отнемете тук на форума, ама не е като да ви сме се дали...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Dec 24, 2007 11:48 pm

Уф да не бях преял с топла питка до степен да ми се драйфа кат легна щех да си умра от смях са. :dash:

а да...

МУАХАХА ПАРАТА Е В МЕНЕ!

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Dec 24, 2007 11:50 pm

И на мене ми се падна паричката :D
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Dec 24, 2007 11:51 pm

И имахте тази свобода. И същата тая свобода на словото, Никола, на мен ми дава правото да си казвам откровено, че тва зомбясване не ме кефи. Глей ся, колко се радвам, че си изяснихме всичко мирно и коледно. Пийс.
I don't wanna die

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Dec 24, 2007 11:54 pm

Еленчета да ви трапосат сичките с много любов, уф свършил ми е мезима :evil:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Dec 25, 2007 12:08 am

Мина 12, роди се човекът, мир :)))
This is it. Ground zero.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Dec 25, 2007 12:14 am

...не човекът, а Синът човешки... ама останалото е вярно :) И, да, мирът е хубаво нещо :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.