Frank Miller's 300
А освен екзистенциалните въпроси дали ние хейтваме или вие хайпвате (което е адски екзистенциално, но все така безсмислено) имаше много превъзнасяне по релефни мускули, тонове еднакви пародии и адски много тролене. Позволими вредите от тоя топик за мен далеч да са прехвърлили ползите.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Ми що дириш тука пак?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
This is... SPAMAAA
Поне пускайте нещо забавно по темата, така е скучно.
Поне пускайте нещо забавно по темата, така е скучно.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Moridin
- Global Moderator
Извинявай, о, ГОСПОДАРКЕ НА СМИСЪЛА, разкрита като хейтър тук още преди да стъпи на който и да е друг форум бтв ;р Само НЕ МОГА и НЕ МОГА, ОПИТВАМ СЕ, но НЕ МОГА да разбера дали когато някой някъде се кефи на нещо, а ти идваш и му казваш "хахахахахаха колко си безсмислен" в лицето, това ВСЕ ПАК не е БАСИ хейтенето верно, а?
)) и дали т.нар. "вреди" не дойдоха от това, че си ги търсиш, четейки и поствайки в този топик като че човъркаш някакъв като болен зъб или неизстискан цирей по задните части, или?
Но айде, Коледа е, прощавам ти

Но айде, Коледа е, прощавам ти

This is it. Ground zero.
Абе Жоре, дали в тия, конкретно тия 75 страници има смисъл в поне една на всяка 5? И дали десетото включване в стил "аз нямам нищо да кажа, ама трябва да има още постове тука" не е НАИСТИНА безмислено, дори да отрежем какъвто и да било хейт? И дали вредноста й не идва от това, че хейтърите хейтим спартанските мускули и безсмислието, а хайпърите хейтите самите хейтърите и циреите им отзад? Някак малко по не по темата е и е доста по-обидно.
Ма нали е Бъдни вечер, ще го преглътна и ще си взема спиртец...
Ма нали е Бъдни вечер, ще го преглътна и ще си взема спиртец...

I don't wanna die
Их, как не можа да си замълчиш добре захранена от Жорето. Става дума за свобода на словото, мила. Основният ви мотив да ни хейтите беше, че сме се били зомбирали (а не нещата, които се опитваш сега да ни изфабрикуваш под опасност от сериозно захранване) по 300. ЕМИ ЩЕ СИ СЕ ЗОМБИРАМЕ КОЛКОТО ИСКАМЕ БАСИ. Ето точно тази наша СВОБОДА да харесваме КАКВОТО си искаме И КОЛКОТО си искаме искахте да ни отнемете тук на форума, ама не е като да ви сме се дали...хайпърите хейтите самите хейтърите и циреите им отзад
Уф да не бях преял с топла питка до степен да ми се драйфа кат легна щех да си умра от смях са.
а да...
МУАХАХА ПАРАТА Е В МЕНЕ!

а да...
МУАХАХА ПАРАТА Е В МЕНЕ!
- JaimeLannister
- Forsaken
Еленчета да ви трапосат сичките с много любов, уф свършил ми е мезима