The Series Topic, Part III

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Trip
Moderator

Post by Trip » Sun Apr 29, 2012 4:48 pm

Чувал съм, че много го хвалят, даже го споменават в едно изречение с ХБО и добрите неща на AMC (Breaking Bad, Mad Men) като качество на изпълнението. Ще го тествам.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sun Apr 29, 2012 5:45 pm

Homeland определено е едно от нещата на които ще обърна по-подробно внимание през лятото впредвид сезонното затишие откъм количество сериали :)

Иначе точно в момента с нетърпение очаквам финала на 3ти сезон на The Good Wife (който ще бъде по съответните канали рано утре сутрин!) Промотата изглеждат почти епични.

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Mon Apr 30, 2012 10:22 am

Въпросният финал на The Good Wife беше наистина много силен. Въобще този сериал е великолепен, и ми е любимото нещо по екраните тази година.

Иначе вече съм на шести епизод на Homeland. Темпото се забавя след пилотния епизод, но качеството не спада. Днеска утре трябва да го догледам :)
But goddamn,
you got me in love again

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Apr 30, 2012 8:38 pm

Финала на The Good Wife беше доста интересен, но не чак толкова, колкото ми се искаше/очаквах. Реално погледнато на "лошия" дрийм тийм от Майкъл Дж Фокс/Луис Канинг и Марта Плимтън/Пати както и беше фамилията там почти не беше отделено екранно време, сравнение с предни епизоди където и двамата блестят, примерно миналогодишния където Патито се вля в редиците на Локхарт/Гарднър за кратко. А и пропуснаха великолепния шанс да ни отърват от Джаки :) Епизода от миналата седмица беше значително по-добър, примерно, и това не само заради сцената с Калинда и Агент Лана ... Изобщо целия 3ти сезон си имаше някои проблеми и беше на доста значителни приливи и отливи откъм качество, но единствено сравнен с предните разбира се, TGW за мен е еталон за качествена адвокатска драма. Както и перфектен кастинг, в момента едва ли има друг сериал който да каства правилни звезди за седмичните епизоди и да ги употребява по правилен начин. Сериала вече трета година ми е сред перманенто любимите неща на екран.

Абе май трябва да го гледам още веднъж, целия сезон с минимални прекъсвания :)

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri May 04, 2012 4:35 pm

Fringe 4x20 - поредния чудесен епизод. Определено не се случиха чак толкова много неща, но може би имаше нужда от съвсем леко забавяне м/у 2036 епизода и финала. А и като цяло отделиха малко повече време на отношенията м/у героите, въпреки че можеше и още, впредвид какво стана на края. Изцяло съм съгласен с Уолтър,
Spoiler: show
ще ми липсва тайфата от другата страна. Интересно дали ще е перманентно прекъсването на връзката и дали няма да ги видим и следващия сезон

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri May 11, 2012 5:39 am

YES! Community и Cougar Town ще имат 4ти сезон!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri May 11, 2012 8:49 am

Понеже видях, че по-горе сте писали за Хоумленд - изгледахме го по някое време, наистина беше много силен почти до самия край, но за съжаление са го подновили за още един сезон и финишира по корем с един адски безумен финал...

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Thu May 17, 2012 11:32 pm

На мен ми хареса финалът. В средата на сезона имаше някакви по-обкновени епизоди, примерно осми и девети, но като цяло нивото си беше доста стабилно. Двата ми най-любими епизода бяха пилотният и финалният :D

Иначе аз гледах вчера първа серия на Person of Interest. Майкъл Емерсън е страхотен, но сериалът почва някак банално, не успя да ме грабне. По-натам може да изгледам още един-два епизода.
But goddamn,
you got me in love again

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri May 18, 2012 3:43 pm

Person of Interest всъщност е доста яко, но първите епизоди определено са нещо, което трябва да се изтърпят. Някъде след 6-7 епизод нещата стават доста по-интересни.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 24, 2012 12:54 am

Имам въпрос за The X-Files. Някой гледал ли е целия сериал и ако да, може ли да ми каже кога нещото ще почне да става за гледане? Защото до средата на втори сезон мъчението е мъчително и мъчи. Първи едвам го изтраяхме, втори го спряхме по средата и почнахме да гледаме Хаус. Обаче аз имам комплекс за вина, тоя сериал е иконичен за жанра и живея с идеята, че трябва да съм го гледал...
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu May 24, 2012 10:15 am

Нали си го гледал кат малък дублиран. Стига му толкоз. :mrgreen:
This is it. Ground zero.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu May 24, 2012 2:22 pm

Аз пробвах да го гледам по същата причина, понеже нали се води баш култът, ама не изтраях повече от 2-3 епизода. Зле е остарял според мен, а двамата главни актьори са ми пълна скука и като игра, и като персонажи.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu May 24, 2012 2:58 pm

Аз заради това не смея да го подхвана сега, бтв.
Последното свързано с него, което съм гледал, беше филмът на Дуайт Литъл от края на деветдесетте. Беше много тъп. :neutral:
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 26, 2012 9:59 pm

Подхванах Psych, че ми се гледа нещо забавно тия дни :)

http://www.imdb.com/title/tt0491738/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sun Jun 17, 2012 8:06 pm

Нещо се загледах по 30 Rock тея дни, който досега упорито пренебрегвах, и ме радва доста сериала дотук (вече съм на 3ти сезон), в тая лятна суша нещо всички ситкоми, които иначе се разнообразявам, са спряли. Всмисъл, повече отколкото очаквах от нещо, което смятах за оувърхайпнат awards bait.