Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Vivian
Forsaken

Post by Vivian » Thu Nov 26, 2009 8:58 pm

Amelia wrote:Хорърът с шефа ми продължава. Вчера се изрази в дискусия от 5 минути, след което бях изхвърлена от кабинета му като мръсна котка, защото ми говореше фактологично грешни неща и аз го поправях. Днес ще я продължим. Дискусията. Или това, което благоволих да му кажа, че не е дискусия изобщо.

Кулминацията обаче беше, когато дойде в стаята сияещ и съобщи, че иска за предстоящото коледно талент шоу, което департмънта организира да изпеем онази песен за орбиталите, която холандския психопат, който ни гостува по-рано тая година се вдъхнови и написа след срещата си с нас. Ето ви линк към текста и мелодията. Са ще трябва да пеем ТОВА пред целия департмънт:

http://www.cobalt.chem.ucalgary.ca/group/master.html
(оттам отивате на orbital song линка под снимката)

...

С това не изчерпвам всичко, което стана вчера. Докато чаках Сашо на спирката на рейса, за да се приберем заедно (беше тъмно и бях сама) до мен застана един много пиян хиспаник тип. Огледа ме продължително и като го попитах:
- What?
Той ми отговори:
- You're a very good looking woman.
Аз:
- Well, 10x. Now get out!
Той (тупайки ме по рамото):
- Oh, shut up!
След което си тръгна, направи две крачки, обърна се и ми каза:
- You know, maybe I would have loved you.

ЯВНО е време да помисля за диета. В Бг тия неща ми се случваха основно, докато бях бая дебела, сега съм се раздула пак. Требва да се вземат мерки...

Искам да качиш видео после!!!! Искам да чуя как издавате неземните звуци под опияняваща музика!
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon

Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Nov 26, 2009 10:13 pm

Amelia wrote: http://www.cobalt.chem.ucalgary.ca/group/master.html
(оттам отивате на orbital song линка под снимката)

...
Тази песен е достойна за включване в епизод на The Big Bang Theory, заклевам се!

Да си я тананикат нашите в столовата даже.

Адашке, ако случайно намериш свободни моменти, пиши житейски разкази под псевдоним. Моля те.

С две ръце подкрепям предложението на Майндкрайм за гласувания за MVP. Всеки месец, а победителите от 12-те месеца се състезават за годишната титла. В CBR forums го правят във форума на X-Books (не, не тези X-books - за заглавията около X-Men става дума) и е голям кодош.

Ето правилата им за ориентир.

http://forums.comicbookresources.com/sh ... ?p=9725282
Which X-Books forum poster (from Comic Book Resources Forums), over the course of a calendar month, has been the best? Whether a knock-out single post, a string of good posts or just for injecting a healthy dose of verve into the daily X-Titles forum proceedings.

One poster. One vote. You register your opinion.

The winner typically gets the (not) very fabled X-Poster of the Month signature to be proudly worn during the following month:

X-Poster of the Month: Month 2009
--- the best there is at what i do ---

X-Poster of the Year
After each year, after the X-Poster of the Month for December has been decided, an X-Poster of the Year vote is held. Those who have been voted X-Poster of the Month any time during the previous are included on the ballot. The winner gets the following signature to be worn during the following year:

X-Poster of the Year 2009
--- the best there is at what i do ---

An issue that sadly has to be addressed. Any player who is permanently banned is also banned from consideration for X-Poster of the Month or Year. Anyone who is temporarily banned is still elegible so long as they're still active during the month of consideration. Posters may not vote during their banishment.
Last edited by passer-by on Fri Nov 27, 2009 12:14 am, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Nov 26, 2009 11:32 pm

Въпреки твърденията на Ликтор, че ми бил направил деня, всъщност доста често постовете на Амелия са тези, които го правят.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Nov 26, 2009 11:55 pm

А, при мен и Ликтора успя, и то с лекота! :lol:

Адашката и тя, ама тя си е проверена стойност. :wink:
The Best of Mozart

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Nov 27, 2009 12:00 am

Благодаря ви! Обичам ви до дъното на дребната си емоционално изродена безчувствена душица на скучно, сиво, информационно обременено човече! По които там обществени стандарти предпочитате. :lol:
Last edited by Amelia on Fri Nov 27, 2009 12:02 am, edited 1 time in total.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Nov 27, 2009 12:01 am

Ами аз съм бял мъж и с наднормено тегло, така че... :lol:
The Best of Mozart

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Nov 27, 2009 12:03 am

Не си интересен и релевантен (и релативен) освен ако не си обрязан. :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Nov 27, 2009 12:03 am

Не съм. :(
The Best of Mozart

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Nov 27, 2009 12:20 am

Amelia wrote:Не си интересен и релевантен (и релативен) освен ако не си обрязан. :lol:
Т'ва който трябва там чете ли го? :plez:
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Fri Nov 27, 2009 12:24 am

Ами скоро не се е обаждал, може би се възстановява след процедурата. :lol:
The Best of Mozart

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Fri Nov 27, 2009 10:57 am

passer-by wrote: С две ръце подкрепям предложението на Майндкрайм за гласувания за MVP. Всеки месец, а победителите от 12-те месеца се състезават за годишната титла.
Е чак пък месечни гласувания не, но например би било яко да има годишни такива - например сега може да стъкмим нещо такова около нова година.

Примерни категории:
споменатата вече за най добър постер
най-забавен постер
най-добър нов постер (трябва да се е регистрирал тази календарна година)
най-добър модератор
най-интелигентен постер
постер който ми се иска да пишеше по често
спамер на годината :lol: и т.н.

също така може да се включат и неща като - тема и цитат на годината.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Fri Nov 27, 2009 11:40 am

Сънувах най-подредения сън и сичко помня.
Правехме някакъв бункер за правителството на САЩ. По едно време почнахме да получаваме странни инструкции. Към края ми наредиха да започна да повреждам технологиите за разпознаване на ретина(с които се отварят вратите(не знам що така го бяхме направили :) )), почвайки от най-външната врата и придвижвайки се навътре и надолу. Аз се чудех кво става, ама си мислех, че има някакъв начин да се излезе все пак, е нямаше. Получихме един последен мейл от горе, който представляваше видео файл. Филмчето показваше сцени от повърхността. Оказа се че няква друга раса ни е нападнала и ни е изнесла. Виждаше се че са приели нашия начин на живот, всичко функционираше - магазини, кръчми, дискотеки, банки, градски транспорт. Нямаше никакви разрухи или следи от военни действия. Единствената разлика(свен че на мястото на хората, сега имаше извънземни) беше, че из улиците имаше тук таме струпани огромнни купчини от човешки крайници, глави, черва и тн.
Look at the darkness...
...around me.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 27, 2009 12:10 pm

Да живее DOS-a и командата ren *. *.tif :) в папка с 100 файла. И защо тъпия фотошоп cs3 чете само след . а не какво има във началото на файла та трябва да се правят гимнастики. :shock:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Nov 27, 2009 1:29 pm

Xellos wrote:И защо тъпия фотошоп cs3 чете само след . а не какво има във началото на файла та трябва да се правят гимнастики. :shock:
Краткият отговор на този въпрос е "ами защото всъщност така трябва, или поне толкова може с тези средства (само файлова система без никаква възможност за указване на тип на файла освен името)". По-дългият отговор би бил доста по-сложен. Но, повярвай ми, наистина така е много по-добре.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 27, 2009 2:26 pm

Абе не и като ти дават файлове от мак свършващи на *. и ти се забавляваш да релинкваш 400 такива и да гадаеш какви точно са аджеба по съдържание.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”