Amelia wrote:Хорърът с шефа ми продължава. Вчера се изрази в дискусия от 5 минути, след което бях изхвърлена от кабинета му като мръсна котка, защото ми говореше фактологично грешни неща и аз го поправях. Днес ще я продължим. Дискусията. Или това, което благоволих да му кажа, че не е дискусия изобщо.
Кулминацията обаче беше, когато дойде в стаята сияещ и съобщи, че иска за предстоящото коледно талент шоу, което департмънта организира да изпеем онази песен за орбиталите, която холандския психопат, който ни гостува по-рано тая година се вдъхнови и написа след срещата си с нас. Ето ви линк към текста и мелодията. Са ще трябва да пеем ТОВА пред целия департмънт:
http://www.cobalt.chem.ucalgary.ca/group/master.html
(оттам отивате на orbital song линка под снимката)
...
С това не изчерпвам всичко, което стана вчера. Докато чаках Сашо на спирката на рейса, за да се приберем заедно (беше тъмно и бях сама) до мен застана един много пиян хиспаник тип. Огледа ме продължително и като го попитах:
- What?
Той ми отговори:
- You're a very good looking woman.
Аз:
- Well, 10x. Now get out!
Той (тупайки ме по рамото):
- Oh, shut up!
След което си тръгна, направи две крачки, обърна се и ми каза:
- You know, maybe I would have loved you.
ЯВНО е време да помисля за диета. В Бг тия неща ми се случваха основно, докато бях бая дебела, сега съм се раздула пак. Требва да се вземат мерки...
Искам да качиш видео после!!!! Искам да чуя как издавате неземните звуци под опияняваща музика!