The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
http://www.denofgeek.com/tv/shield/2248 ... -announced
It's official!
От този текст обаче не ми е ясно дали Whedon ще се занимава само със сценария и режисурата на пилотната серия, а после ще остави някой друг да развива сериала или ще продължи да участва в проекта.
Не че е в кърпа вързано дали пилотът ще бъде приет и дали ще има сериализация, но ми е любопитно какъв е замисълът.
It's official!
От този текст обаче не ми е ясно дали Whedon ще се занимава само със сценария и режисурата на пилотната серия, а после ще остави някой друг да развива сериала или ще продължи да участва в проекта.
Не че е в кърпа вързано дали пилотът ще бъде приет и дали ще има сериализация, но ми е любопитно какъв е замисълът.
The coffee had been steadily growing more and more execrable for the space of three weeks, till at last it had ceased to be coffee altogether and had assumed the nature of mere discolored water — so this person said. He said it was so weak that it was transparent an inch in depth around the edge of the cup. As he approached the table one morning he saw the transparent edge — by means of his extraordinary vision long before he got to his seat. He went back and complained in a high-handed way to Capt. Duncan. He said the coffee was disgraceful. The Captain showed his. It seemed tolerably good. The incipient mutineer was more outraged than ever, then, at what he denounced as the partiality shown the captain’s table over the other tables in the ship. He flourished back and got his cup and set it down triumphantly, and said:
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
“Just try that mixture once, Captain Duncan.”
He smelt it — tasted it — smiled benignantly — then said:
“It is inferior — for coffee — but it is pretty fair tea.”
Загледах Coupling от Стивън Мофат.
Винаги съм харесвал английските комедии много повече от американските. Този конкретно е нещо като приятели или мамата, само че с истински смешен хумор и по-кофти спойка между актьорите. Много ми хареса и направо дърпам всичките 4 сезона.

Винаги съм харесвал английските комедии много повече от американските. Този конкретно е нещо като приятели или мамата, само че с истински смешен хумор и по-кофти спойка между актьорите. Много ми хареса и направо дърпам всичките 4 сезона.
There are no rules! I'm gonna get you!
The It Crowd някой далечен ден ще го прегледам, но от The Inbetweeners по-голяма тъпня не бях гледал(без да броим Disaster Movie). И ако и сериала поне малко прилича на филма, значи най-безболезнено казано, ако аз съм в единия край на Земята, искам The Inbetweeners да е в другия.

There are no rules! I'm gonna get you!
- Dr. Horrible
- Forsaken
Изгледах шестте епизода на мини сериала Political Animals. Общо взето беше приятно, макар и малко банално тук-там. Кастът беше много як.
И довърших за отрицателно време първи сезон на новата Никита. Доста глупавко е, но пък има секси шпионки и редовни плот-туистчета, така че не се оплаквам
И довърших за отрицателно време първи сезон на новата Никита. Доста глупавко е, но пък има секси шпионки и редовни плот-туистчета, така че не се оплаквам

But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
Загледах се в Luther, продукция на BBC1. Представлява интересна кримка, посветена основно на серийни убийства, с някои добри попадения встрани от клишето, а основното сред тях е главния герой. Прекрасна игра на Идрис Елба, приятно ме изненада изборът на цветнокож за централния персонаж, впечатляващо превъплащение и на любимката ми Рут Уилсън. Дано да продължат в същия дух и със следващите епизоди.
Мда, и аз съм на британска вълна и реших да тествам Downton Abbey. Фантастична актьорска игра, невероятни костюми и един тънък деликатен хумор на фона на великолепната дикция и умения на актьорите да говорят експресивно. Не е за фенове на екшъна, понеже е просто slice of life костюмна драма, но ми носи страхотно удовлетворение да го гледам.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Еми, какво да кажа, изкефих се на American Reunion, така че...Martix wrote:The It Crowd някой далечен ден ще го прегледам, но от The Inbetweeners по-голяма тъпня не бях гледал(без да броим Disaster Movie). И ако и сериала поне малко прилича на филма, значи най-безболезнено казано, ако аз съм в единия край на Земята, искам The Inbetweeners да е в другия.![]()

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- Dr. Horrible
- Forsaken
Alexis wrote:Мда, и аз съм на британска вълна и реших да тествам Downton Abbey. Фантастична актьорска игра, невероятни костюми и един тънък деликатен хумор на фона на великолепната дикция и умения на актьорите да говорят експресивно. Не е за фенове на екшъна, понеже е просто slice of life костюмна драма, но ми носи страхотно удовлетворение да го гледам.
На мен също ми харесва доста, за отрицателно време изгледах двата сезона

But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
На мен ми хареса доста, но вторият сезон особено е твърде сапунен. Някои от героите пък имат толкова голям martyr complex, че ми идва да ги убия, най-вече Бейтс, който освен да поема "героично" вината за щяло и нещяло май друга роля в сериала няма. Лейди Вайълет обаче мачка отвсякъде:Alexis wrote:Мда, и аз съм на британска вълна и реших да тествам Downton Abbey. Фантастична актьорска игра, невероятни костюми и един тънък деликатен хумор на фона на великолепната дикция и умения на актьорите да говорят експресивно. Не е за фенове на екшъна, понеже е просто slice of life костюмна драма, но ми носи страхотно удовлетворение да го гледам.
Sir Richard: "I'm leaving in the morning, Lady Grantham. I doubt we'll meet again."
Lady Violet: "Do you promise?"
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
След изчерпателното ревю на Матрим, реших да дам някакъв шанс на Pretty Little Liars. Страхонта песен в интрото. За седемте изгледани епизода единственото, което ми се струва дразнещо, почти до непоносимост, са Езра и Ариа и техните примък-отмък отношения. Иначе интригата е много добре завързана и предизвиква интерес. В сравнение с повечето тийн продукти за кино и телевизия, този е доста качествен, а и третира проблемите като че ли по-откровено.
- tigermaster
- Elder God
http://www.themarysue.com/discworld-wat ... roduction/
Малко раздвижване по въпроса за сериала за Стражата на Пратчет.
Малко раздвижване по въпроса за сериала за Стражата на Пратчет.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Вече съм на втория сезон на Chuck. Какво да ви кажа, този сериал поне засега е много по-добър отколкото има право да бъде, защото на теория поне концепцията му е изумително дебилна. На практика обаче за пореден път стигам до извода, че ако героите са ми интересни мога да простя всякакви дупки в сюжета и други безумия.
А в Chuck героите ме грабнаха веднага и със всеки изминал епизод радват все повече. Тримата главни - Кейси, Сара и Чък се балансират взаимно по един чудесен начин. Чудото на чудесата е, че свалката между Сара и Чък, която е толкова клише, че дрънка, не само не ме дразни, но и изненадващо приятна. Особено като се има предвид, че не успях дори и един сезон на The O.C. (от същия showrunner) да изгледам, най-вече поради сапунестите любовни триъгълници, които поне на мен ми се видяха главното нещо в този сериал и бяха някъде на нивото на венецуелски сериал.
А Кейси..ех, Кейси. Какво да ви кажа - ще прозвучи като светотатство за много хора на този форум, но Адам Болдуин хич не ме впечатли като Jayne във Firefly, нито пък с краткия си престой в Angel . В Chuck героятт му е засега доволно двуизмерен - но какво от това като кърти отвсякъде? Почти всяка негова реплика ме кара да се смея на глас.
Въобще много е готина смесицата между драма и комедия, не знам колко още ще работи така добре, но много й се наславждавам засега. Само да можеше някой да убие мъчително Морган... По-досаден персонаж отдавна не бях виждал.
А в Chuck героите ме грабнаха веднага и със всеки изминал епизод радват все повече. Тримата главни - Кейси, Сара и Чък се балансират взаимно по един чудесен начин. Чудото на чудесата е, че свалката между Сара и Чък, която е толкова клише, че дрънка, не само не ме дразни, но и изненадващо приятна. Особено като се има предвид, че не успях дори и един сезон на The O.C. (от същия showrunner) да изгледам, най-вече поради сапунестите любовни триъгълници, които поне на мен ми се видяха главното нещо в този сериал и бяха някъде на нивото на венецуелски сериал.
А Кейси..ех, Кейси. Какво да ви кажа - ще прозвучи като светотатство за много хора на този форум, но Адам Болдуин хич не ме впечатли като Jayne във Firefly, нито пък с краткия си престой в Angel . В Chuck героятт му е засега доволно двуизмерен - но какво от това като кърти отвсякъде? Почти всяка негова реплика ме кара да се смея на глас.
Въобще много е готина смесицата между драма и комедия, не знам колко още ще работи така добре, но много й се наславждавам засега. Само да можеше някой да убие мъчително Морган... По-досаден персонаж отдавна не бях виждал.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Сериалчето си радва по един абсолютно идентичен начин до края на 4-ти сезон. И тогава, в самия край на този 4-ти сезон, прецакват нещата мега яко, до степен да не смея да подхвана 5-ти (последен), а с такова настървение издъвках първите 4 сезона.
И да, Морган е лъжицата с катран. И аз го мразя неистово.
И да, Морган е лъжицата с катран. И аз го мразя неистово.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
- tigermaster
- Elder God
Мен пък Морган ме кефеше много, но мога да разбера защо му се дразните.
Впрочем, петият сезон, макар и да отстъпва на предишните, е също много готин, а и финалът му просто разкъртва по всички възможни начини.
Впрочем, петият сезон, макар и да отстъпва на предишните, е също много готин, а и финалът му просто разкъртва по всички възможни начини.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог